138

Анонимен

преди 3 години

До 140Такива първобитни индивиди като теб който живят според книга писана преди хиляди години нямат място в 21 век.

137

Зеленоок

преди 3 години

До 140 АнонименНякой не си е пил хапчетата......

136

Анонимен

преди 3 години

много добре го каза 142, какво имаш предвид за : "Събитието в Давос" ?

135

Анонимен

преди 3 години

Вирус има. Целта му е сриване на икономиките,бедност и безредици. Средната класа изчезва и оставят само много богати и бедни. После тези които печетат парите, ще предложат нов икономически модел в който разбира се те са господари. Ще ви се осигури универсален доход, най-вероятно криптовалута в замяна на вашата собственост. Мислите,че това е конспирация ли? Събитието в Давос е скоро

134

ДоктУр Хаос

преди 3 години

Шът, не думайте ..... Вируса мутирал и променял действието .... ама ваксините ОЩЕ били предпазвали . Ония същите ваксини дето бяха правени за миналогодишния, по слабозаразен щам.Как ли стават тия работи ? Вероятно като се продадат произведените сега ваксини , изведнАж ще се опкаже ч е трябват НОВИ ваксини дето да имунизират срещу новия коронавирус..... и ваксинацията ще започне отначало .С две думи - Ваксината е безполезна ..... ама нали трябва да се продаде.

133

Анонимен

преди 3 години

Ей, целия ЕС ще падне обаче ИМПЕРИЯТА няма да се откаже от законите за правата на гейовете. СПОРЕД БИБЛИЯТА И БОГ ДА СИ ГЕЙ Е ГРЯХ РАВЕН НА ГРЕХА НА УБИЙЦИТЕ. ТОВА СА ХОРА, КОИТО СА ПРЕСЛЕДВАНИ ОТ БОГ.Може да продължавате да се опитвате да победите, но накрая ще рухне цялата империя. Защо просто не приемате нови закони, забраняващи правата на убийци и гейове. ?Хайде на бас, че самия акт до три дни ще изчезне болестта.НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ РНК ВАКСИНА!!! НИКОГА!!!

132

Идеалист

преди 3 години

...ческите приготвени от убит цялостен вирус, при които организмът може да направи умунитет срещу няколко белтъка на инфекциозния агент. Затова правителството, не трябва превръща ваксинирането в геополитика и да дава авансово народни пари, за ваксини от една технология ( РНК с преносител от изкуствени липиди или векторни с преносител аденовирус ), а да се обърне и към производители на ваксини с убит вирус. Те са по-трудоемки и бавни за производство, но трябва са имат като добра алтернатива.

131

Идеалист

преди 3 години

....или даже безсимптомно, но предварително увредени артерии или вени и имат данни за сериозно обостряне на тези заболявания. Болестта е сериозна и обратната теза се дължи на незсягането на децата, в които вирусът не навлиза. Както се вижда SARS Cov-2 е доста изменчив и ваксините срещу него ще са като грипните - сезонни. РНК ваксините се. произвеждат бързо, защото са синтетични, но при изложените факти няма да остяват траен имунитет. При тази характеристика на Коронавируса шп добри ще са класиче

130

Идеалист

преди 3 години

Вирусът е пуснат сред хората и той се развива по обичайния си начин. След 2 години ще имаме епидемии подобни на грипните, но много по-тежки увреждания, защото причинителя на Грипа поразява епитела на дихателната система и много рядко кръвоносните съдове, докато причинителя на Ковид 19 поразява основно ендотела на малките кръвоносни съдове и причинява тромбози, най-често в Белите дробове, но и на всики други органи. В момента болниците са пълни с хора преживяли средно тежки форми на Ковид 19, ...

129

Доналд Рейгън

преди 3 години

изненадай вируса - мутирай пръв!

128

Анонимен

преди 3 години

До anonimАбселютно си прав! Болниците са пълни със здрави хора, които умират от пневмония!

127

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз пък преди малко гледах видео, че цяла стая може да се отоплява с една свещ и че земята е плоска.

126

ПроСоТо

преди 3 години

До ДинкоРозоватаПантераспоко!..Има доста време до "фаталния ден".."Мераклии" да ударят Земята ИМА,но САМО на някои от тях "ще им се отвори парашута"...тия не са от тях..

125

Анонимен

преди 3 години

...след излизането от този медицински затвор,тя е отишла сама да се тества и се е оказало,че няма никакъв КОВИД,забранено и е било да се прави аутопсия и на майка си,затова също я принудили да подписва документи,ако нямат вина,защо ще я принуждават?

124

Анонимен

преди 3 години

Преди малко гледах видео на една жена(лекар по професия),която е била затворена заради КОВИД заедно с майка си,хората са били изолирани в помещения,като в концлагер - без право на свобода и мнение,насила са ги принуждавали да поемат лекарства и насила са им ги вкарвали и насила са ги принуждавали да подписват документи ,които те не искат да подписват,включително и персонала да не носи отговорност,както и забрана да казват какво се случва вътре,майка и починала,а тя успяла да излезе,след излизан

123

ДинкоРозоватаПантера

преди 3 години

не искам да ви плаша, но в допълнение към вируса, три астероида са се насочили към Земята. Така че освен маски, във ваш интерес е да носите и каски

122

Анонимен

преди 3 години

Хора ,събудете се, за тъй наречените "ваксини" ,нямате право да знаете какво съдържат и фармацевтичните компании няма да носят отговорност,ако нещо се случи с пациентите ,това означва,че съвсем "законно" могат да се убиват хора,деца или увреждат физически!И това е прието от СЗО.Събудете се,протестирайте,превръщаме се в нацистки концлагер начело с бездушни из.роди, като Менгеле и Ото Хан!Протестирайте по цял свят!

121

Анонимен

преди 3 години

Мумията на червения площад произвежда тези вируси.

120

колко удобно!

преди 3 години

Тъкмо почнахме да бутилираме физиологичен разтвор за ваксина и... измислихме нов вирус да ни оневини че нищо няма да работи!

119

Анонимен

преди 3 години

А има и четвърта версия - от няколко години насам се говори и то от официални лица че ще се разкрие че има извънземни. Даже Клинтън беше обещала да разсекрети всичко и после някак си изненадващо Тръмп спечели. Дали хората горе не са знаели за предстоящо масово изтребление на човечеството от изънземните и затова да са давали знаци че ще ги разкрият? Дали масовото изтребление не е започнало вече? Както каза някой тоя ковид дали не е СПИН предаван вече по въздуха? Надявам се да грешат!