14

Анонимен

преди 3 години

Като са отчаяни да се ваксинират бе, хем и нов щам им пуснаха за да се отчаят и пак недоволни. Ваксинирайте се и пътувайте, още щамове ли искате... е няма. Бил Гейтс ще фалира безплатни щамове, безплатни ваксини. Много искате.

13

Анонимен

преди 3 години

Пада им се на островяните. Таман ще се преборят с вируса.

12

Лондон

преди 3 години

625 тира на Дувър?!🤣 Тя сигурно е ходила да ги брои! Да,вярно е че имаше забрана за влизане във Франция,но те повечето тирове бяха европейски,така че французите си вкараха автогол. Та колко е глобата за неносене на маска?! Соня май никога не се е качвала в автобус! И къде има полиция по пътищата? Я стига сте писали глупости и небивалици. Първо проверете. Ааа..и си вземете по "достоверен" източник.

11

до ГОЛАТА ИСТИНА

преди 3 години

Първо прочети колко внасяше Англия в ЕС и колко взимаше.Второ тя пак ще си ги дава тия пари на ЕС, прочети за Щвейцария

10

Анонимен

преди 3 години

Островът потъва, бавно но сигурно.

9

Лондон

преди 3 години

Не зная къде живее въпросната Соня,но това което казва,почти не е вярно!Да,объркани са местните,да има затруднения и недоволство,но и дотук.Градския транспорт си е полупразен с причина. За спазване на соц.дистанция. Магазините са си ок,вярно от Sainsburys казаха че се ОЧАКВА евентуални затруднения с пресните салати и цитрусите,но само това. Пък и испанците като изхвърлят няколко дни продукцията си морето, ще преосмислят позицията си. Защото както се досещате,не е проблема вирусът..

8

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 3 години

Нека не се заблуждаваме, като си мислим, че другите са зле, в България става по-добре!Англия има достатъчно колонии, от които да набавя всичко необходимо без мита и сделки : Австралия, Нова Зеландия, Канада. По-съществения въпрос е, как всички останали страни в ЕС ще запушат пробойната в бюджета, която Англия оставя, спирайки да плаща вноска, защото чиновниците в Брюксел няма да си намалят разходите и заплатите.

7

Anonymus

преди 3 години

Тия си правят двоен локдаун и за това им е криво. Хем Брекзита ги гони зад ъгъла където ще останат на произвола на съдбата като ги изгоним от ЕС, хем ще трябва сами да се справят с пандемията, че и ваксините ще им излязат по-скъпо сигурно.

6

Анонимен

преди 3 години

Оффф сега другата година ковид 20 и пак вкъщи, Аман, Аман....

5

Анонимен

преди 3 години

Надявам се да осъзнават, че това основно не е следствие от вируса, ами Брекзит. Този вариант на ковид19 го има вече в Европа. Англичаните се отцепиха от колектива, сега ще им го нацепват. Все ми е тая. Заради политиката им, България много си е патила, отделно че бяха троянския кон на САЩ в ЕС. 51 щат.

4

Анонимен

преди 3 години

Вече и хипохондриците няма да повярват в този театър!

3

Ботокса

преди 3 години

Няма страшно,аз съм застанал на границата и пазя да не мине новият щам

2

Анонимен

преди 3 години

Да театрото продължава

1

Айде пак

преди 3 години

Второ действие на цирка ковид.