88

Анонимен

преди 3 години

Ей корумпираните, къде криете ивермектина. Колко ви плащат фармацевтичните компании да рекламирате ваксините им. Първи сме по смъртност защото не желаете да ги лекувате, защо не използвате доказаното 100%успешно лекарство, което няма никакви странични усложнения, дори е по-добро от антибиотиците с които ни тровите.

87

Навързал Нещата

преди 3 години

20 години ни промиват, че гейовете са нормален пол (а не просто хора със сексуално разстройство), като видяха, че педерастиятa не решава проблема с прекалената популация, решиха да разработят метода с вируса - да ни наплашат като кози.После да ни ваксинират... проблема е, че никой не ще да се ваксинира...Да видим какъв е план Це - как ще намалят популацията сега, като не мине номера с ваксините?Според мен ще ни затворят в лагери и ще ни изтребят, като навремето нацистите.

86

Боби

преди 3 години

Ваксината е опасна за алергични хора, затова не е задължителна. Ако беше безопасна, щеше да бъде задължителна.

85

Анонимен

преди 3 години

До Тато из ПравецТака си е. Онзи ден гледах едно "интервю" с някакъв "доктАр" и "журналистката" го пита:- Верно ли, че като се ваксинираме, Кови-то ще изчезне като пръдня ***?- Не - вика "доктАра" - няма да изчезне Кови-тоЧакай малко сега... за какво да се ваксинираме, ако ваксината не решава проблема?!?!?!?

84

Браво

преди 3 години

До Тато из ПравецТочно така е. Правилно разсъждаваш!

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен- С какво ли го ваксинираха ? С няколко милиона ли ? По долу пише ,че човешкото тяло не е технология !!!!!! То и на мишките и морските свинчета не са ,но какво ли не правят с тях.... я ги питайте да ви кажат...................

82

Тато из Правец

преди 3 години

Целта на този вирус е не толкова да нанесе мигновени поражения на човечеството,а след ваксинация няколко години по-късно да има странични ефекти-безплодие,болести и летален край за милиарди.

81

Истукан

преди 3 години

Който се излъже да се вакснира, после горчиво ще съжалява. Всеки сам носи отговорност.

80

Хахха

преди 3 години

20 години ни убеждават, че гейовете са "нормален" трети пол.Ако през това време не ви е светнала червената лампичка, няма да ви светне никога.Това е истината.

79

Истукан

преди 3 години

Ако питате мен, не!

78

След 5 години

преди 3 години

След 5 одини ще има:"Ама ние от къде да знаем, че ваксината прави хората безплодни, като не беше тествана добре?"Доста добре си е тествана ваксината. Заeби ти.

77

ЖошоЛа

преди 3 години

Ваксината ще направи жените фригидни, а младежите безплодни.Няма да имате деца след 5 години, защото сте се "ваксинирали" против Кови.ФАКТ. Питайте бил гей

76

до Нели Христова

преди 3 години

Г-жо Христова, убедена ли сте ,че ваксина не може да промени ДНК и мислите ли , че сте наясно с вирусология и бактериология! Напишете смислена статия ,когато задълбочено разследвате и аргументирате . С УВАЖЕНИЕ : ЯХБИЗИЕ

75

Аз

преди 3 години

Заради едно грипче няма да ставам опитна мишка с нетествана ваксина.

74

Винаги има Избор

преди 3 години

Кога не можеш нещо избереш можеш винаги да избереш нищото

73

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не са прибързани, както и вируса не е нов.

72

Анонимен

преди 3 години

Обаче руската и китайската ваксини се са на пазара избираш между мен и мен.

71

онзи

преди 3 години

Ваксината трябва да се изследва от БАН и тогава да се пуска. От къде знаете какво ви пращат от някаква американска фирма?

70

И те

преди 3 години

И те не знаят какво точно са произвели, та аз ли да знам ?

69

Идиот

преди 3 години

"Мислещите и осъзнати, на високо ниво на духовно израстване"от коя секта си?