148

Анонимен

преди 3 години

Аз идвам на този сайт само да прочета някой забавен коментар и да се посмеем с хората, които имат чувство за хумор. А за сериозни неща си имам любими сайтове.

147

Анонимен

преди 3 години

Ти му махаш оковите,то само посяга към тях ! Тва е !Пр()ст народ !Изумен съм колко *** има на този свят !Все някой ги чипира,следи,убива,меши им ДНК.Алоууу,професори,ако е вярно,че лекари,политици и всички тези авторитети свързани с пандемията имат за цел вашите конспиративни глупости,защо ще им е толкова грандиозен проект,който заради самата си мащабност буди подозрения.Има хиляда начина,власт имащите по света да ви " подчинят" без и да разберете-питейна вода,радиация,обикновени лекарства

146

До 177

преди 3 години

Дай линк !!! Не ти вярвам !!

145

Анонимен

преди 3 години

Казаха ли ви го ? Отговориха ли ви на въпросите ? Какво искате повече ? Пак ли ще оборвате и философствате ? Пуууу...аман от всезнайковци ! Елементарно е да поставяте под съмнение всеки гений,всяко ново! Всичко непонятно за вашия ум не означава,че не е възможно!Еволюцията и ускорен развой на процесите има и в медицината,стига да се вложи нужния ресурс.Едно време баба ви е варила петела цяла нощ,докато не се появи тенджерата под налягане и петела да е готов за 1час.Примери колкото искаш!

144

IT-спец

преди 3 години

нямам нищо против ваксините но тази няма да си я сложа....

143

епидемиолог

преди 3 години

до 177Вместо да изтърсваш кюрфишеци, по-добре кажи кое в написаното от мен не е вярно? И не научно доказано? Бива ли да сте толкова продажни за семки!??? В някоя медийка ли си вадиш коравия залък?

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 176За какви дела срещу Тръмп говориш, не знам. Обясни! Но че Байдън ще съкрати делата срещу себе си, ако стане президент. е сигурно. Ако не решат да го сменят с Камилата Харис де. Нищо че за нея никой не е гласувал. Дори нейната партия и даде един процент само.

141

Анонимен

преди 3 години

В ютуб е пълно с клипове, на които политици ги ваксинират с празни спринцовки или такива , на които капачките на иглите не са свалени.развенчайте този мит!

140

епидемиолог

преди 3 години

И да продължа: Освен това безумното затваряне на училища и детски градини, след като децата го изкарват по леко от грип и не го разнасят. 'Случайното' безхаберие в старческите домове, където дори от грип умираха с хиляди. Намеците за забрана на неваксинирани да се качват на самолети- като че ли ще заразят ваксинираните? И т.н. безумия. Как искате хората да ви вярват? След като дори една свястна ваксина срещу обикновен грип не е създадена? Дори аз съм сигурен че е всичко това е бизнес шашма

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 168Е не а нищо само дето инжекциите с Новокаин се използват като упойка. А и сред страничните ефекти са описани загуба на съзнание, парализа на долните крайници....... И още една незначителна подробност, не препарат който се пропагандира да бъде прилаган на милиарди хора по света.

138

епидемиолог

преди 3 години

Вярно е че ваксините не са прибързани! Просто Тръмп съкрати процеса на бюрокрация. Което в статията е пропуснато да се спомене-по уважителни причини. Но изпитанията са си същите както при всички ваксини до сега. Проблема е с лъжите за вируса! И то не от "конспитативните теоритици", а от продажните медии. Как нормални хора да ви вярват, като всеки ден лъжете за 'брой заразени" , брой 'починали", колко полезни били локдауните и маските, как дори да сте изкарали вируса трябвало да се ваксинират

137

Анонимен

преди 3 години

До Рушофилски тролЕми не знам под какво ги водят ама е факт че ваксината на Астра зенека (така наречената Оксфордска ваксина) излезе пълна боза и официално се обърнаха към Русия за помощ да правят от Спутник в и Астра зенека една ваксина. Та те така.

136

Анонимен

преди 3 години

Абе този сайт както винаги съобщава стари новини. Явно са пропуснали факта че МЗ публикува листовката н производителя на ваксината и в нея пише всеки да съобщава за нежелани реакции. Тълкувайте го както искате. Пише още че има случаи на пареза на лицеви нерв, анафилактичен шок..... Ама и листовката На Пфайзер сигурно е фалшива новина според тоя сайт.

135

Анонимен

преди 3 години

До 162 Covid-19 Нищо подобно, в Русия ваксинацията си върви съвсем нормално - в Москва и другите големи градове се ваксинират много медици. Засега няма достатъчно дози за всички желаещи, защото се извършва ваксинация в армията и полицията. През януари нещата ще тръгнат още по-добре

134

пияница мистик

преди 3 години

Аз я изкарах лятото гадната Корона, ама ако е вярно, че имаш антитела само 6 месеца и после пак може да се заразиш не е Ок ситуацията. Затова ще изчакам тази на Moderna и ще си сложа от нея. Тази на Pfizer нещо не ме кефи с това условие за съхранение на -70 градуса

133

Анонимен

преди 3 години

Ако има нещо сигурно, то е, че истината точно от жълта преса няма да научим.

132

Анонимен

преди 3 години

Самият министър на здравеопазването - проф. Ангелов каза, че ваксините въобще не са тествани и нищо не се знае за действието им - просто котка в чувал. Взимаме ги на юнашко доверие. Вика "Кво да ви кажа, нищо нито е тествано, нито имаме начин да я тестваме, просто зимайте и се бодете, па квото стане."

131

Анонимен

преди 3 години

Хябаво ги съветвате, че като са алергични да не се имунизират. Но колко от хората знаят, че са алергични? Алергиите са много видове. Алергици са и хората със сенна хрема. Те са над 20% в Блъгария. Хората може да са отключили алергия и все още да нямат представа, че са алергични.

130

Анонимен

преди 3 години

Като цяло е странно монтьори, дападжии, продавачи в магазини, обикновенни бибитковци по цял ден да обсъждат ваксини и вируси. Хора съвземете се вече ...вие неразбирате нищо от това. Това са неща 5 живота няма да ви стигнат да го разберете. Айде успокойте се и си яжте кренвиршите :)

129

въй

преди 3 години

До Анонимен-Пфайзер измислиха ,,СИАЛИС,,за сърце ,защото сваля кръвооотока и намалява кръвното,но пък това довежда до кръвонапълване на органите около таза и от там при стимулация се получава ерекция.Да , но ТАДАЛАФИЛ СИ Е ЗА СЪРЦЕ! ИНАЧЕ виаграта е СИДЕНАФИЛН,БЛИЗО ДО ЙОХИНБИНА ,КОЙТО СИ Е ТОЧНО ЗА ЕРЕКТИВНОСТ)))))Опс ...мило момиче(джендърчъ))) купи си -,,ЛИБИСЕКС" ЗА 1,20 КАТО ЗА ТЕБ. Има и едно ,,БУТАКУРИН",НО МОЖЕ ДА СИ ГО ВЗЕМЕШ ОТ СЪСЕДА-ИНТЕРНЕТ НАРКОМАНИНО)))))