128

Анонимен

преди 3 години

Пак за пари става дума.Преди да се ваксинирате,трябва да подпишете декларация,че НЯМА ДА ТЪРСИТЕ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ(ако Ви се появят нови здравословни проблеми).

127

LipSinc

преди 3 години

Ще се ваксинирам 5 години след като цялото ГЕРБ се ваксинира и си ваксинират семействата.

126

Анонимен

преди 3 години

Досега не видях един гербаджия да каже "аз ще се ваксинирам и ще ваксинирам и децата си".

125

Седай Минакура

преди 3 години

Давам моята ваксина на автора на платената сорросоидна статия. Да си хакне две за по-сигурно. Обаче така като гледам обществената нагласа мисля че ще хартисат още много ваксини и ковидглупакът ще може да си ги забучи всички и да ходи по улиците като некои гротесков извънземен таралеж избягал от извратен японски постиндъстриъл хентай.

124

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

Вие още имате вяра на държавата обаче. Това е добре... за Бойко и Шиши.

123

Анонимен

преди 3 години

Не съм против ваксината, но се чудя как изобщо ще спазят условията на съхранение като се има предвид маймунската история с фризера в Бургас. Те даже не можаха да изчислят дали ще мине през врата. Освен това тази ваксина идва 5 дози в опаковка. Тоест 5 изтегляния със спринцовката, в нея винаги се зарежда малко повече, за да се изхвърли въздуха преди поставяне, не вярвам, че толкова прецизно може да се действа и според мен всяка пета доза ще е по-малко от нужното количество и следва да не се слага

122

Анонимен

преди 3 години

Държавата на мързелите. Не го карайте да работи, че управлява много важни хора, процеси и така нататък.Пълна скръб.Ако искате да успеете, просто правете износ. И не се интересувайте от тая пропаднала държава, тук всичко е разсипано.Няма нищо, което държавата да ви предложи. Стойте на страна от държавата и от българите и няма да сгрешите.Правете износна дейност - на територията на друга държава. Това е начина тук.Иначе нямате шанс. Ама никакъв.

121

Анонимен

преди 3 години

смятали, че ваксината е дяволско създание и ще м пораснат рога и опашка като на него. Хеле, накрая ги ваксинирали и шарката изчезнала-------Тогава е имало шарка, а сега няма вирус. Тогава никой не е бил ваксиниран насила. Тогава и кралят се е ваксинирал.

120

Позор

преди 3 години

200 000 безделника администрация, 200 000 безделника банкери... 2 млн пенсионера... 2млн циганинaдържавата се крепи на 20-30 хиляди работещи хора и вместо да им духa, ги тероризира.

119

Антианалосвещичкър

преди 3 години

Не на аналнитe свещички!

118

Беден IT $20,000 кеш

преди 3 години

Няма пари. Кво да правим?Ало, държавата? Данъци, манъци... да продължаваме ли да плащаме или да ви натирим в калта?Безделници.

117

Ще ме ваксинирате

преди 3 години

само през трупа ми

116

Истината 2020

преди 3 години

Аз пък съм анти-аналносвещиксър.Също съм и анти-напукопетинсър.Но ваксината я гълтам като мъжко семе.

115

Анонимен

преди 3 години

Колкото аспирина е безопасен,толкова и ваксините!

114

HTML "програмис

преди 3 години

се събуди......простакПрограмираш ли?

113

Беден IT $12000 кеш

преди 3 години

До пияница мистикТи още ли не си в затвора?

112

Курвата която

преди 3 години

теИзсра.Каква кака снощи бе малоyмен?Сега разбра ли?

111

Анонимен

преди 3 години

Навремето като излязла в Англия първата ваксина срещу шарка, селяните започнали да се бунтуват, защото смятали, че ваксината е дяволско създание и ще м пораснат рога и опашка като на него. Хеле, накрая ги ваксинирали и шарката изчезнала, на никого не са пораснали рога и копита, нито е станал безплоден. Когато с кралски указ селяните били заставени да отглеждат картофи пак имало бунтове - смятали, че това е дяволско растение. Ей така - слухове, суеверия и невежество; Някои нарочно плашат хората -да създават хаос

110

Не разбирам

преди 3 години

До Анонимен"Не, като твоята кака снощи!!!"Каква кака снощи бе малоyмен?

109

Анонимен

преди 3 години

Като тая кака? Или как?Не, като твоята кака снощи!!!