35

Анонимен

преди 3 години

Не съм против тия ваксини! Но да са за тези 10-15% от населенито което е уязвимо към вируса И ТО ДА СЕ ИЗИСКВА СЪГЛАСИЕТО! И зажурналисти с предимство! Хората сами да си решават и поемат риска. Дали ще се качват на колите си(където смъртността е с пъти по-висока), дали ще се катерят по отвесни скали или върхове, дали ще ядат български колбаси, дали ще скачат с парашут, или летят с делтапланер, дали ще се качват на самолети..или да се ваксинират или не. НЕВАКСИНИРАНИТЕ НАЛИ НЕ УБИВАТ ВАКСИНИРАНИ

34

Не ве

преди 3 години

Бялата мафия създаде пандемията.

33

Pen

преди 3 години

"Журналистите" ако може по-малко заразени статии с Коивид да публикуват , ще е много добре.

32

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистик Цивилизован свят ......гей паради ,наркомания ,корупция ,алкохолизъм, еднополови бракове ,а ? С-о д/ом...иика,а !Я си го наври ,,цивилизованият свят,, от/зад !

31

SS

преди 3 години

И гробарите направиха пачка.

30

шмatka

преди 3 години

Каквито и велики мишления да ни тикате в очите едно ще кажа умрел х.ой не са съживява ,та и умиращият капитализъм нема как да го подигнете , ако ще и Господ да слезе от небето!!И целият този световен цирк вече ни писна!

29

Анонимен

преди 3 години

Закривай!!!

28

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

*** е див балкански субект,той не може да разбере,защото е с много дебела глава и много ще пати той затова.

27

пияница мистик

преди 3 години

До За богатитеТи ми даваш пример със социалистическите новобогаташи и техните деца. Явно не си наясно как седят нещата в истински цивилизования свят, тоест на Запад, а не на Изток, че и там, особено в СССР са точно като нас. По-скоро ние им взехме техния "челен опит" :)))

26

Анонимен

преди 3 години

Философ, колега, от кой университет си?

25

Анонимен

преди 3 години

До За богатитеВ съседна статия пише, как учените, разработвали ваксините, станаха милиардери тази година. Добрите лекари на запад също не се оплакват. Само тук връзката между образованието и доходите е по-скоро обратнопропорционална.

24

За богатите

преди 3 години

До пияница мистик 14Явно не си пил достатъчно, за да мислиш ясно.От много учене пари не се правят. Сред най-богатите в света хора повечето са без дипломи. С тези несметни богатства родителите след това им купуват всякакви престижни хартийки за дипломи особено на запад. Да печелиш не значи да си умен съвсем други качества и умения трябват за правене на бизнес или трупане на пари по друг начин.

23

ГосТ

преди 3 години

Наистина съжалявам за починалите, но аз определено съм доволен от пандемията. Нормализира безумната ситуация създадена последните няколко десетилетия от простите капиталисти и простолюдието. Наистина се радвам на фалитите на дребните предприемачи - ***.

22

Ямболски цървул

преди 3 години

До SSАми да,може и така да стане.Всичко тук е възможно,за да отиват нещата на зле... Между другото имам правото на огнестрелно оръжие.Обаче не искам, защото съм човекообичащ.За сега!

21

пияница мистик

преди 3 години

До VАбв защо другарите комунисти сте толкова неграмотни? Направило ми е силно впечатление това. При сравнителна и превъзходна степен се слага тире: "по-голям брой", "по-чисто небе", "най-чисто небе и т.н...И изречение се започва с главна буква, "програмисте" :)))

20

Крава на пътя

преди 3 години

Само да не решат да изчакат да се ваксинира 60% от населението, преди да ни отворят. Още сега си представям, как убеждават "Трябва да проявите търпение" ..

19

:-)

преди 3 години

Сайта е комунистически гж Йорданова

18

SS

преди 3 години

До 12. Ямболски ***.Щом имаш въздушна пушка регистрирана където трябва значи нищо нямаш.Тя само формално е твоя.Когато му дойде времето ще ти я вземат под някакъв засукан и измислен юридически термин и повод.Тук населението трябва да е безащитно.За да може лесно да бъде управлявано.

17

V

преди 3 години

Пандемията трябва да доведе до по голям брой програмисти и по чисто небе. както и да по малко мутри с бухалки в политиката ;) Долу герб и Ес да живее България

16

Философ

преди 3 години

Пандемия и корона криза ще има още поне 10 г. Да му мислят лекарите и работещите в болниците. Когато аз работех по 72 часа седмично, нямаше такива неща. Естествено е, че изобщо не съм искал да бъда лекар и да завършвам висшето си образование като медик !