96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ДО 94НЕ СИ ПРАВ!!! АКО СИ РАБОТИЛ В ДЪРЖАВНИ ОРГАНИЗАЦИИ С ПО НИСЪК СТАТУТ И ЗАПЛАТА Е БИЛА БЛИЗО ДО МИНИМАЛНАТА, ПЕНСИЯТА ТИ Е ОКОЛО 300 ЛВ. ДОРИ И СЛЕД 40 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ.

95

Анонимен

преди 3 години

До ХМ!Еми за това хората са ви дали гласуването. По времето на НДСВ и Тройната коалиция пенсиите се вдигаха всяка година с по 10%. ГЕРБ дойдода и замразиха и пенсии и заплати.

94

ХМ!

преди 3 години

ДА НО АЗ ИМАМ 45 ГОДИНИ СТАЖ 45 ГОДИНИ ПЛАЩАХ ОСИГУРОВКИ А СЕГА АЗ ЩЕ ПОЛУЧАВАМ 300ЛВ А МОИ ПОЗНАТИ КОИТО НЯМАТ И 30 ГОДИНИ СТАЖ И СЕГА ЩЕ ПОЛУЧАВАТ КОЛКОТО МЕН 300 ЛЕВА МНОГО ЛИ ВИ ХАРЕСВА Г-Н БОРИСОВ ТОВА - АКО БЯХТЕ ГИ ПРЕИЗЧИСЛИЛИ НЯМАШЕ ДА Е ТАКА А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МНОГО СА КАТО МЕН И КОЛКО СА С МАЛЪК СТАЖ А ЩЕ ПОЛУЧАВАТ КОЛКОТО МЕН ДОДБРЕ Е ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС А НЕ ДА СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С КОАЛИЦИОННИЯТ ВИ ПАРТНЬОР НА ИЗБОРИТЕ МНОГО ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ СА ВИ СЪРДИТИ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ

93

Анонимен

преди 3 години

Ако сте големи данъкоплатци и сте внасяли големи осигуровки, ще вземате големи пенсии. И през ума няма да ви минава да хленчите и да скачате срещу някого, че ви е малка пенсията. Ако вземате малки пенсии, значи сте тарикати, които са вземали пари на ръка. а сте укривали данъци и осигуровки, които срте си харчили. И сега хленчите, че са ви малки пенсиите. Елементарно.

92

Анонимен

преди 3 години

В статията не намерих отговор на въпроса с колко традиционно ще се увеличат храните и всички останали стоки.

91

Анонимен

преди 3 години

До ОТ БибоНе четеш ли, че човекът работи в чужбина? Или от злобата си не можеш да четеш и си плещиш само каквото ти е удобно?

90

Анонимен

преди 3 години

До ДО БибоМи народът си е злобен и завистлив и все гледа в паничката на някой. Докато е такъв ще е беден и мизерен. И все ще е настръхнал срещу някой. Живей си със злобата си, щом ти харесва.

89

ДО Бибо

преди 3 години

Ти най-после изплю камъчето - Взел си Пенсия на 43 години , преди 25 години .Толкова ли те мързеше да поработиш някъде след това за да ти плащат Осигуровки в НОИ .Народа е много настръхнал към такива като теб - Бивши Военни и Полицаи с по 20 години Трудов Стаж и с Пенсия .Тоест - твоята пенсия даже е Висока - тя не се за Осигурителен Стаж и Възраст .

88

Анонимен

преди 3 години

Затова паричките на отделен форнд. Ако някой иска да е солидарен, да е солидарен. Аз не съм такъв *** :)

87

Анонимен

преди 3 години

После що не внасям осигуровки... и за кво? Да се пенсионирам на 78 години ли?

86

ОТ Бибо

преди 3 години

ДО БИБО. ЗНАЧИ ЧУЙ ДОБРЕ, ЧЕ МИ ПИСНА ОТ НЕ ЧЕТЯЩИ. БИВШ ВОЕННОСЛУЖАЩ. 2О ГОД СТАЖ. 1 ВА КАТЕГОРИЯ И 5 ГОД 3 ТА. ТОГАВА СЛУЖБАТА БЕШЕ ЯКА. НЕ КЪТ СЕГА. КОСТОВ И НЕЙКОВ НИ ПЕНСИОНИРАХА НА 67 ЛВ. 67 ЛВ. ПЕНСИЯ. ЗА 38 ГОД СТАЖ. И ДО СЕГА 450 ЛВ. ДОБРЕ, ЧЕ Е ЧУЖБИНАНАПРАВИ СМЕТКА. ЧАКАМ ОТГОВОР...

85

Анонимен

преди 3 години

До totiВдига се таванът, не пенсията. И пише колко става.

84

Анонимен

преди 3 години

До До ДО 78Много елементарно. Този с определена пенсия 1800 лв досега са му давали по 1200 на месец. 600 лв са оставали в НОИ и са ги давали на някой друг. Елементарно, нали?

83

Анонимен

преди 3 години

До ДО 81СЛЕДОВАТЕЛНО НЕ СЪМ МЪЖ!!!!

82

ДО 81

преди 3 години

Ако си Мъж - Лъжеш - изискването на НОИ за 2020 е 39 години Осигурителен Стаж за Пенсия .

81

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

до 81Ти и много като теб, сте виновни, че сте живели и живеете тук.Пречите на новите господари.Те искат малко, малко слуги да останат да им робуват.

80

Анонимен

преди 3 години

До ДО 78ПЕНСИОНИРАХ СЕ ПРЕЗ ЮЛИ 20Г. СЪС 38 ГОД. СТАЖ. ПЕНСИЯТА МИ Е 340 ЛВ. НА КОЙ ИЗЯЖДАМ ОСИГУРОВКИТЕ?

79

toti

преди 3 години

от 1200 сега се вдига с 20%и колко става

78

ДО 78

преди 3 години

Подкрепям те , хората си мислят че като навършат 65 години и се пенсионират ще имат хилядарки пенсия . Никой тук не каза колко пари за колко години е внесъл в НОИ във Вид на Осигуровки . За тавана на Пенсиите - от днес тавана става 1440 лева , тоест Намалява се Намалението на Коректните Работници Пенсионери - имам изчислен размер на Пенсията МИ - 1800 лева , работник с 40 години стаж в Металургията , тези с по 300-500 лева Пенсия се хранят от МОЙТЕ ОСИГУРОВКИ - да им е сладко .

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Максималната пенсия не се е вдигала с 20%, а се е вдигнал тавана на пенсиите. Тези, които ще вземат 1440 лв пенсия от днес са си имали тази сума и преди това, но не са им я давали. Оправи си понятията. Много злоба и завист имаш у себе си. Това ще продължи да те трови и съсипва.