116

Анонимен

преди 3 години

Справедливост!!!!!! Няма!!Няма !!!

115

ОставкаКаскет

преди 3 години

Това означава,че от първи януари на Тиквата ще трябва да му пълнят с президентския дрон не едно,а две нощни шкафчета,за да го компрометират.

114

1

преди 3 години

До Щирлиц,и хилядарки за премиера,зам.премиерите министрите и накрая на дупетатите,защото примиера все се оплаква,че получавал,по-малко от президента.

113

да

преди 3 години

за какво веолия софииска вода увеличава в софия водата за качество ли , за сменени тръби ли , не пожелаха да махнат концесията предателите от столична община тази веолия с шутове е изгонена от африка и бразилия

112

Щирлиц

преди 3 години

Стотинчици ще има за всеки пенсионер!

111

Анонимен

преди 3 години

Акцията "Не го яж, за Нова година е!" приключи. Сега започна другата - "Яж, че ще се развали!"

110

Анонимен

преди 3 години

Защо на подземни те миньори не обрщат внимание. 1категория на 3 смени, пенсията мизерна 544лв при много рисков труд я успеем да изезем живи ако неможем да не искарат умрели а спряха и силикозните а стези пенсии трябва да работят да може да вдигнат на полицаите и на военните пенсиите

109

Манолов

преди 3 години

По Конституция, България е СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА. Ето, какво значи това днес: увеличение на минималната заплата с 40 лв - на 650 лв, увеличение на минималната пенсия за стаж и възраст с 50 лв. - на 300 лв. - за буйна радост на ПОЛОВИНАТА ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ, увеличение на максималната пенсия с 220 лв. - от 1200 на 1440 лв, щото, досега били ощетени тези, с максималната, горките "полицаи" и "офицери" от ДС, МВР и МНО, и "плавно" увеличение на пенсионната възраст и необходимия стаж! ОТ СОЦИАЛНО ПО-СОЦИАЛНО

108

Анонимен

преди 3 години

Комунистическата номенклатура се вкопа в държавата с Мутрите.Сега Мутрите са на власт и дърти те ДС та взимат пенсия 1400лв.За това младите и кадърни бягат от Държавата на Мутрите в Германия за да получават доходи с които да живеят достойно.България е мизе рия за честния данъкоплатец!

107

Морз

преди 3 години

ДА,ааа не винаги гусинчо, туваришч, аркадаш. Анадън му. понял. Окей?Трябва да имаш поне понятия за труд, квалификация, категория на труда, що е то дохд, командировка, а бе и, ощ куп неща. Но нали си Нейков математикът, и още много "яксперти и спесиялисти с по двама,че и трима висша образован.

106

Анонимен

преди 3 години

Ами комунистите, които бяха с високи заплати, сега са с високи пенсии. Кво толкова. Тогава не се плащаха осигуровки по размер, а имаше данък Обществено осигуряване, който отиваше в бюджета. С него се осигуряваха високите заплати на комунистите.

105

Анонимен

преди 3 години

Ръст на доходите има, но има и инфлацийка...

104

Минималната 350 лева

преди 3 години

Минималната пенсия трябваше да е 350 лева а максималната да си остане 1200 лева.Това трябваше да е.

103

Анонимен

преди 3 години

Китайска корпорацияИмате две крави.Имате 300 човека, които ги доят.Претендирате за пълна заетост, висока волска производителност и арестувате репортерите, които са съобщили числата.Израелска корпорацияЕ, ето ги тези две еврейски крави, нали така?Те отварят млечна фабрика и магазин за сладолед, и тогава продават филмовите права.Изпращат телетата си в Харвард, за да станат доктори. Така че, за какво са им хора?

102

Анонимен

преди 3 години

Българска корпорацияНямате никакви крави, но твърдите, че сте експерт в гледането им.Наемате гръцки консултант, който да ви напише проект, с който кандидатствате да получите две безплатни крави по ФАР и едно теле по САПАРД.След тригодишни мъки получавате само двете крави, които веднага давате на гръцкия консултант като разплащане за услугите му.Консултантът твърди, че му дължите още две крави и едно теле и ви съди в Брюксел.

101

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистНа българина все някой друг му е виновен, особено този, който е по-добре от него.

100

Програмист

преди 3 години

Като чета, май в тази страна се счита за престъпление ако изкарваш високи доходи и плащаш големи данъци. Злоба, завист, малоумие, и винаги някой друг ви е виновен.

99

Бибо

преди 3 години

ОТГОВОРИ... НЕ САМО МИНУСИ.

98

Бибо

преди 3 години

20 ГОД. 1ВА КАТЕГОРИЯ +2 Г0Д. КАЗАРМА + 3 ГОД. МЕТ ФАБРИКА+ ОЩЕ 12 ГОД. +7 ГОД. ЧУЖБИНА. КОЛКО СА??? 33 ПЪРВА ПРЕРАВНЕНАНА ТРЕТА +17 ГОДТРЕТА=НА 50 ГОД ТРЕТА. +ЧУЖБИНА =====СТАЖ ИМА ПАРИ НЕМА ДОБРЕ, ЧЕ Е ПУСТАТА ЧУЖБИНА.

97

Бибо

преди 3 години

ДО БИБОТОГАВА "КОМПИТЕНТНИ"МИ РАЗКАЗВАЧ НА ЛАКАРДИИ. ТАКИВА БЯХА ЗАКОНИТЕ. 20 ГОД И АУТ. СЪКРАЩЕНИЯ. ПОСЛЕ РАБОТИХ ОЩЕ 12 ГОД. ТУК И ЧЕТИ КАКВО ПИША ЧУЖБИНА 7 ГОДИНИ. РАЗБРА ЛИ ГЛАВО НЕ УСВОЯВАЩА НЕЩА ЩО ЧЕТЕ..????!!!!!.