51

Анонимен

преди 3 години

Надменността е непоносима. Това леко в страни от темата.

50

те

преди 3 години

Бог да го прости- две малки деца има...

49

Анонимен

преди 3 години

Винаги се намират *** да критикуват род и родина и да правят глупави сравнения как е ТАМ и как било тук. Все другите са им виновни в лицето на въображаемия "***". Ами тук мерките се спазват точно толкова колкото и навсякъде по белия свят. Нали и самия Димо ги е спазвал и накрая взел, че умрял. А ако не ги е спазвал минава ли и той в групата на "***"..??

48

Веско

преди 3 години

До ЕстетВие лично познавате ли човек,който смята, че вирус няма? Или просто си ръсим глупости на фона на човешко нещастие.

47

Маде ин Цхина 2025

преди 3 години

Другаря Генерален-Секретар на Партията Зи ШинПин направи Китай Велик като съсипа Планетата Земя! Купувайте стоки Произведени в Китай и си свиркайте!!

46

Коментар

преди 3 години

ПИФ една от малкото български групи която става за слушане без да те дразни!Жалко!

45

Ro

преди 3 години

Защо Димо бе?! ... точно един от най-добрите ни музиканти трябваше... .

44

Анонимен

преди 3 години

Жалко, Бог да го прости! Дейстеително ковида при някои хора протича много зле и ги разсипва. Дано да го прескочим и да изчезне звинаги тази г адна болест, сътворена в някоя лаборатория на масоните.

43

Анонимен

преди 3 години

Димо бил пристрастен. Лично го познавах. Пиеше лексотан, който по едно време го приписваха на всеки втори да се "повдигне" леко. Ако това е пристрастяване, здраво му кажи. Вие още малко ще изкарате, че и мелатонина е дрога.

42

Анонимен

преди 3 години

Народното невежество и яростта на инатите са безмилостен убиец. Един сред много незаслужили тази съдба. Още повече в държава, която се топи с безпрецедентна скорост и където стойностните артисти се броят на пръсти. Нашето е просто самоунищожителност с невиждани до момента за целия свят и цялата история размери и непокизъм.

41

Анонимен

преди 3 години

Свестен човек беше Димо. Да почива в мир. Хора, Коронавирусът не е шега, не го подценявайте. Пазете се!

40

Китайска Чума Ухан

преди 3 години

Леко грипче... така, каза Другаря Жи и СЗО повтаря лъжата с месеци, докато не остане точка на Земята, в която заразата не е пренесена!!

39

Анонимен

преди 3 години

Поредната жертва на самозваните експерти, които не спряха да си избиват комплексите омаловажавайки една болест. Не сте експерти, не сте знаещи, не се "виждащи сред слепци", вие сте просто едни касапи.

38

Естет

преди 3 години

В цял свят хората спазват мерки, в България обаче са се събрали всички специалисти по вирусология, които твърдят, че вирус няма и ги лъжели, за да им вземат, парите, които всъщност ги нямат...Вероятно и това, че 45 годишни хора в разцвета на силите си умират не ги притеснява...Лека му пръст на Димо! Рядко талантлив човек и музикант!

37

Наистина...

преди 3 години

...много свестен човек и истински артист....Нека почива в мир! Съболезнования на близките за огромната загуба!

36

Странджата

преди 3 години

БОГ да го прости действително имаха много добри Български песни ! Още още г-да жур-наля давайте думата на доктор Менгеле !

35

Анонимен

преди 3 години

още един свестен човек...накрая ше останат само тия, дето си искат заведенията и фитнесчетата и според които е нормално да си отидеш от корона, стига да си възрастен и с хронично заболяване

34

Dimitar

преди 3 години

Страхотен артист! Една от малкото стойностни бг рок групи! Светъл път!

33

Анонимен

преди 3 години

Сега масово всички ще започнат да слушат ПИФ.

32

Анонимен

преди 3 години

Ех, Димо... Колко гаджета съм забил на концертите на ПИФ от 2000 до 2005-6-та... Това е приказка една... Лек път!