187

Анонимен

преди 3 години

До пияницатаПияницо като гледам ти си неадекватния, луд вземи си хапчетата всички *** осъзнаха,че губите властта а ти продължаваш да говориш за комунистии луди, а народа ще си управлява безпартийните въпрос на време е. И да не я създам аз, от хаоса ще се създаде.

186

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Народа достигна до момента сам да управлява, като се създаде партията на безпартийните и първия редендум да бъде "моментално преизчисление на всички пенсии", и така за няколко мандата ще може да живеем като Румънци,Гърци,Шведи,Норвежци и тнт

185

Анонимен

преди 3 години

Айде сега, както видяхме има БКП без Живков, защо да няма и ГЕРБ без Борисов. Аз лично не виждам къде е разликата.

184

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Още няколко месеца и ставаме свободна държав, всяка самотна българка ще си намери самотен българин и всеки ще има добри доходи и ще настане мир и любов и ще си имате прмиер който се разхожда без охрана по-улиците :)))) всичко ще се управлява с референдуми и пенсиите ще станат двойни и тройни и заплатите и тнт само да се създаде партията на безпартийните трябва

183

Анонимен

преди 3 години

Tikvu.v she my even mamamata mrqsna

182

Анонимен

преди 3 години

nai-veroiatno e da ima mestni obstonarodni referendumi za nesavisimi finansovi i politicheski bg kmetstva v eu i adios sofia, ciao, ciao...ste i moratorium na koncesiite...poradi viruzite i tehnite mutacii...

181

Анонимен

преди 3 години

197, тук гордост и достойнство има всеки, всеки е герой и геройства само из електронните медии, но на площада няма никой който да се направи на ГЕРОЙ ! Така, че гордей се колкото си искаш но знаеш, че си мишка !

180

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Палячото Дайнов кой го брои.......хахахахахахаххааааааа

179

Бръмбар

преди 3 години

Т.е. правителство само от калинки? Не мерси.

178

Анонимен

преди 3 години

До 197...гордост ли е да лазиш, да се навеждаш, да търпиш неправдата, да не можеш да спретнеш една стачка, да не си единен, да си страхлив ? Б'аси ГОРДОСТТА ?! Българинът е безличен и бездушен, голяма гордост няма що ! Били сме горди, днес сме срамни !

177

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияРумъния е с три пъти по голямо население и е колония на Франция, която инвестира постоянно там. Но дори и така разликата между двете страни е нищожна.

176

Анонимен

преди 3 години

Аааа Не , без Борисов Не може ! -няма държава ,няма европа, абе слънцето няма да изгрее без него !Да си ходи - Стига ! Вредно е и за него и за нас тази Еднолична власт !

175

Анонимен

преди 3 години

Пияницо-мистик, жалък земен червей си, аз също мога да кажа, че не съм беден, но имам разум за разлика от теб и не мога да кажа това ! Каквато и статистика да прочетеш по света / но явно ти не говориш други езици освен Бг, щом пишеш простотии тук /ще разбереш, че България е най-бедната държава в ЕС, а на световно ниво сме дори и след Сиера Леоне от африканските, така , че скрий се сред кравите, за да не се излагаш повече !

174

До 187

преди 3 години

За теб бълграин може да е срамна дума, но за нормалните хора е гордост да се наричат българи. Надявам се, че не си българин.

173

Анонимен

преди 3 години

Прогнозите и анализите на дайнов винаги се свеждат до едно и също - БСП да не е на власт, а да бъде някой друг, ако ще и мутрите да са.

172

Факт

преди 3 години

Мутрите в затвора и да идват други. При всички случаи няма да е по-зле от мутрите във властта.

171

Същност

преди 3 години

Комунист и професор ? Та тоя Дайнов е взел-дал комунист ! Прогноза за управление , дадена от комунист , това е план за върло крадене и далавери , докато фалира държавата ! После - тихо и си харчат парите , и си гледат кефа другарите !!!

170

Анонимен

преди 3 години

Така е,като назначават за нищоравещи чиновници ненужни пияници мистици.Като сменим шкембеджията,ги уволняваме,за да разберат за какво иде реч.Скоро.Ако не ние,всевишния.Днес е знаменателна дата.Витлеем изгрява.

169

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 178: Най- лесно п'люят по българският народ тези, от които България нищо добро няма да дочака. Имаме трудолубив и способен народ, трябва да се оттървем от корумпираните си политици и техните калинки за да тръгнем напред

168

адвокат Тенев

преди 3 години

Със и без ББ,със и без всичките тези корумпирани и некадърни да управляват партии,не се ли промени самата система,нищо няма да се оправи...