247

Наблюдател

преди 3 години

Евгени Дайнов ? Хо хо хо я му вижте потеклото...

246

Анонимен

преди 3 години

Дъртият алчен сикаджия скоро заминава към затвора!

245

Ани

преди 3 години

Колкото и да им е мъчно на социалистите, и с ББ и без ББ, България ще върви напред. А КН ведно с РР нека се пукат от яд.

244

Ясно

преди 3 години

На комунистите им пречи ББ и са впрегнали целия ресурс да сложат някой друг на негово място. Бойко става символ на свободна България. А не трябваше да е така.С бясната си злоба социалистите забавят процесите в България.

243

Анонимен

преди 3 години

Няма партия вечно на власт. Вечна е само промяната.

242

Анонимен

преди 3 години

проф. Евгений Дайнов е по рождение ком,у нист

241

Анонимен

преди 3 години

Дайнов комунисте, много мислиш или ти диктуват повече сега. ***.Тоя умрял протест показа кои са платените продажници България.

240

Койчо

преди 3 години

Може боко да го направят кмет на Симитли

239

Анонимен

преди 3 години

Борисов да ходи на Босфора - там го обичат и още много ще го обичат!Тези дето каканижат, че сме го били избрали - в очите ми е заявявал председател на избирателна секция : "Няма шанс никой друг, ние си знаем кой за кого гласува и си ги правим невалидни бюлетините, още когато я пуска човека. И други начини - когато се броят." Така че единствения изход е да има масовост на изборите, тогава има вероятност да се получи резултатът, който народът желае. Реалния пример е президентските избори 2016г.

238

Путин

преди 3 години

Като почетния председател на ДПС.Гойко и той ще бъде почетен председател на ГРОБ.И едните и другите са ЗА цЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР.

237

Анонимен

преди 3 години

Дайнов е червен шаман. Четете му внимателно биографията преди 1989г. Бойко Борисов е комунист, поставен на тоя пост заради многобройните си зависимости и компромати. Комунистите управляват България от 1944г. с железен юмрук до днес.. Сега са сложили изтъркана кадифена ръкавица. Мафиотският модел в страната може да бъде разбит само с надигането на целия народ, но 80% са много прости и на тях се крепи мафията. Голяма трагедия за България......

236

Barba Ganios

преди 3 години

tova ednokletachno iavno uprajniava pred ogledaloto pozi ot " Krastnika " .....a v sashtnost si e pandurin na parkinga na mutrite ...ta ako shte i marshalski pagoni da si nanije !!!!

235

Гален от Ставри

преди 3 години

Варианти много.....

234

Перничанин

преди 3 години

И сега какво стана с Отходното трио ? Стана дуо дори Гошо *** ги натърти яко ! Мале мила и тея се канят да управляват хо хо хо

233

Barba Ganios

преди 3 години

....ot tuk na tam ...moje samo da se izpoviadva na bai Stavri !!!

232

Тоя

преди 3 години

ще избяга и ще остави зелените тиквички.

231

Мая Манолова

преди 3 години

Че нали много бягаха от управлението на Баце в чужбина ! *** си ли че търсят сега че са ни налазили обратно ! Кръгом марш обратно в Лондон !

230

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

Вие Българите си го избрахте и сега ще го храните и гледате, докато е жив ! Нямате право да се оплаквате ,ТОВА БЕШЕ ВАШИЯТ ИЗБОР ! ГЕРБ принадлежи на народа и НАРОДЪТ ПРИНАДЛЕЖИ НА ГЕРБ" . ВРЕМЕТО Е ТЯХНО ! Капана отдавна щракна . Пейте новия химн на Бойколандия "Песен за Банкя" и не му мислете. Всичко е точно .

229

Анонимен

преди 3 години

Много ми е забавно да чета коментари против Борисов и то от хората които са го преизбрали за трети път. Ако толкова много е много е мразен защо пак е на власт той защо не избрахте някой друг?

228

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Най-добрия сценарии ще е ГРОБ и БСП да имат по около 60-70 депутата, да се цунат и да направят правителство. Така и на последните дееебили ще им стане ясно, че и двете са БКП пребоядисани, яко протести пролетта и лятото и предсрочни избори. Защото на всички ще стане ясно каква велика фалшификация се е случила. ГРОБ повече от 400 хиляди реални човека не могат да накарат да гласуват - калинките и крепостните селяни в обръчите. Толкова.