141

Анонимен

преди 3 години

Ама с невиждана ярост ли идва този нов щам?? Маски, покриващи ушите и очите ще трябват ли да се носят??

140

Анонимен

преди 3 години

Не се сърдете на този Ангелов, той е една пионка, сложена пред хората, да говори каквото са му наредели отгоре

139

Анонимен

преди 3 години

Вчера се появи, шрез нощта изтестваха на 40 хил доброволци с щама и установиха., че се влияе от ваксината.

138

костадин пудлогата,

преди 3 години

такава *** като нас не е вилняла в българия от освобождението до днес.

137

Анонимен

преди 3 години

Ахахаха, тези съвсем ни взеха за някакви деца-идиотчетa

136

Анонимен

преди 3 години

JJivanov или известен с ника fffff пак налази форума. То не бяха пернишките експерименти с хора, то не бяха лазери и лъчи.... няма лошо, чувствам се по-добре знаейки, че този човек е пред компютъра, а не пред някоя детска площадка.Продължавай в същия дух, надявам се заболяването ти да не прогресира.

135

Георги

преди 3 години

Сега с жена ми сме карантинирани. Тя загуби обоняние на мен нищо ми няма, на детето също. Не е кой знае какво

134

Анонимен

преди 3 години

До Атанас В. Ей, м.а.л.оумнико, защо не се качиш на покрива на панелката, където живееш и не скочиш от горе? Гербер продажен, закопахте страната, заличихме населението ни, изгонихте младите от страната ни, сега и изтребвате малкото, които останаха тук! Защо много страни, извън Евросъюза забравиха за вируса, а тук все още тръбите за ваксини? Кажете, колко ще спечелите от тези лъжи?

133

Warnings

преди 3 години

Nad 300 000 смартфона са внесени с вградени тежко терористични съоръжения вкл Bad death and Black death generators and activators подържат обемно проникващо обсебване от черни масови убиици.Обезпечават обемно следене и центриране на жертвите и техните контактни..ДА С Е КОНФИСКУВАТ ОПАСНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ВКЛ ОТ МАГАЗИНИТЕ

132

JJivanov

преди 3 години

МНОГО ВИСОК Е РИСКА ОТ PCR TESTS подават НЕСЪЗНАТЕЛНО ГРАЖДАНИ ВКЛ В БЪлгария ..

131

JJIvanov geolog

преди 3 години

от тестове се засичат нови мощни "Пост НЕОЗОЙСКИ COAVID GENERATORS".Във Uk са внесени най малко 180 000 нови генератора в България поне 18 000.Появиха се само лекуващи се от пост неозойски патогенНи вкл развитие на диверсията"африканска чума" ..Пострадалите имат ясно различим вид. Слюнката им е заразна.ПОяви се РИСК от ПАТОГЕНИЗИРАНИ ОБЕМНО ВАКСИНАЦИИ!!!ДА СЕ ОТКРИЯт И КОНФИСКУВАТ ОПАСНИТЕ СКЕНЕРИ ВЕДНАГА

130

До 146

преди 3 години

Да, със страшна скорост реагираха на новината от ...септември месец. По-скоро реакцията е в следствие с телефонния разговор проведен в края на миналата седмица. Да не забравяме, че от над година не измислиха как да изкарат Великобритания от ЕС. Ето ви една генерална репетиция. А ще новият щам е вече тук, това е почти сигурно, друг е въпроса, че няма кой да го открие, а и никой не го търси.

129

Анонимен

преди 3 години

вече е засечен вируса и в други държави, но от там не са спрени полетите, нито пък са спрени сухопътните връзки, тъй че щама ако вече не е у БГ - много скоро ще бъде. Министърчето си прави евтин ПР и отчита, че уж нещо прави - ама какво прави и защо го прави и той си не знае. Всеки ден ще е така докато ГЕРБ краде от бъдещето на страната!

128

Н9879

преди 3 години

Не вярвам

127

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовЕ МНОГО БЪРЗО РЕАГИРАТ. ДА НЕ ГИ Е СТРАХ, ЧЕ НЯМА ДА ДОЖИВЕЕМ ДО ВАКСИНИТЕ?

126

Анонимен

преди 3 години

Напълно съм съгласен с изказването преди мен:- Как старата ваксина действа на нов щам??? Гледам в момента Иван Налбантов, колко е прав:- Насадиха ни страх и живеем в пещерното време!!! Жалко, че докторите мислят за парите, които взимат от този страх, а не за здравето на народа. До когато не си сменят мисленето, до тогава ще живееем в страх и нищета.

125

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин Ангелов ! Необходима е задължителна ваксинация !!!!!!!!!!!!

124

Анонимен

преди 3 години

Брей... Тая ваксина е вълшебна викаш, а? Лекува и бъдещи мутации на вируса? Вие от Герб да не пътувате във времето?

123

анонимен

преди 3 години

Пъпеш, как разбра че новия щам е по-заразен бе?????

122

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам на нито един от тия. Нито на некви учени там психясали...Нали някъв си Нибиру щеше да се блъска в Земята на 16-ти бре? Ко стана, учените???Болните ви мозъци раждат само пр0ст0тии. На нито един не вярвам.Вижте, тва с пандемията е естествено, скоро ще видим и Витлеемската звезда и то малко преди Рождество Христово. Ето тук е връзката, нещо ни се показва, но ние земните не можем да го разберем. Може би света живее на големи обороти и се показва че може би ще има рестарт за човечеството