201

Курис Пичерядис

преди 3 години

До 29 Ти ако си на Малдивите аз съм на Марс.....

200

Кина

преди 3 години

До Пълни:Дааа, и то върви по план-график.

199

Кина

преди 3 години

До Анонимен: много кинти + ...

198

Анонимен

преди 3 години

Жал ми е за Мангъров. Говореше някакви работи първите 2-3 месеца, после си промени мнението тъй като не е неграмотен, стана по-резервиран и логичен. Лошото е, че ордите сектанти зад него му слагат постоянно думи в устата. Той каза "аспиринът намаля риска от тромб и е добре да се приема". Така или иначе всички лекари го предписваха вече, но мангъровистите веднага ревнаха "АСПИРИНА Е ДОСТАТЪЧЕН ДРУГО НЕ ВИ ТРЯБВА ТОЙ Е МАГИЯ ПРОСТО Е ЕВТИН И ЗА ТОВА НЕ НИ ГО ДАВАТ" Ми тя и ваксината ще е евтина

197

Хей хей

преди 3 години

Ама стига с тия щамове, глупости щот почна да ни писва ей. Направихте положението нетърпимо с вашите ограничения.

196

Анонимен

преди 3 години

Айде и тоя плаши ! Как пък един не се излъга да кривне малко от опорните точки ?!Явно инструкторът е един - ако не плашиш , няма кинти !

195

лап кай

преди 3 години

като има ноф штам,лапай го и млък,кво ни боли нас норма. хора а

194

Анонимен

преди 3 години

Ами тези от Англия не могат ли да се прекачат на друг самолет.Каква полза че 3 преки полета са спрени

193

Пълни

преди 3 години

Измами. Тоя от къде знае. Значи нещо има нагласено.

192

Анонимен

преди 3 години

"За новия щам на коронавируса знаем със сигурност две неща: че се предава по-бързо и се влияе от новата ваксина."Май 95-те процента ефективност заминаха в клозета. Изчакаха да поръчат стабилно количество ваксини на пфайзер и почнаха да обясняват как дошъл нов щам ахахахНищо че въпросният "нов" щам е тук от началото на годината.

191

Анонимен

преди 3 години

Ха,ха .. тоест да се ваксинарат.Лъжат, манипулират, внушават, отномат, права и свобада,ограничават.Един вирус ако иска да те "хване", и в пещера да се скриеш пак ще те хване.Това са външни вируси..минават и отминават.Най-големият е невежеството на хората и това,че са спряли да се развиват.Ниски вибрации на физическо ниво.В БОГ и в любовта,няма вируси.Има свобода на избор на душата и план за живота в това й прераждане.

190

Анонимен

преди 3 години

"Костадин Ангелов: Новият щам е по-заразен, но се влияе от ваксината"Не ми губи времето със щамовете и ваксините си. Писна ми ви по цял ден да ви чувам глупостите.

189

истината

преди 3 години

Не е случайно че от нищото смениха миналия министър с този.

188

Кромуел

преди 3 години

не не,трета световна с ядро ще има,това е началото и пред поставка за трета СВ,началото е вироса,глоб. искат ядрена война и ще я получат,бункерите няма да ги предпазят,а на нашите управници да си помислят какво ги чака,бедна им е фантазията

187

сик майка си

преди 3 години

Ангелоф,би си ваксата предател не давай акъл,да те не ана-темосам ***

186

Анонимен

преди 3 години

Абе какви измишльотини ги говори този... той съвсем се побърка. Утре ще излезе на мнение, че всички болести се влияят от ваксината.

185

Анонимен

преди 3 години

Слабоумието на един обезумял ваксино пропагандатор "... но се влияе от ваксината". Как точно разбрахте това ? Според мен на това умниче Коста и лимон да му покажеш и да го питаш какво мисли, ще ти отговори - "ваксината срещу ковид действа, ваксинирай се !". Дали това лобиране не е свързано с едни парички, едни грантове - в зависимост от това колко броя хора се ваксинират, толкова по-голяма къща ще си направи този не толкова красив, но за сметка на това и слабо интелигентен "човек".

184

Цака ме с топла бира

преди 3 години

МнООООго ЕЛЕМЕНТАРНИ!Бсичките ца затвора!

183

новият щам

преди 3 години

Кога го проучиха за три дни??????????????

182

истината

преди 3 години

НЕ НЕ НЕ! НЕ Е СЪВПАДЕНИЕ ЧЕ "НОВИЯ ЩАМ" СЕ ПОЯВИ НЯКОЛКО ДЕНА СЛЕД ВАКСИНИТЕ!