23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Недоволни са някой да им налага Ковизид, вместо Брекзит. По принцип им се сбъдна желанието да напуснат Европа в много по-голяма степен......Сбъдва се разбира се и българските хронични груйовчани ще си останат в долината на лайняяттааа - БКП_Лайнарияяяяяя, собствен аромат!:)))))))))

22

BATMAN

преди 3 години

DALI TOQ COVID 19. E NAPRAVEN OT BORISCHO JONSON TAKA HEM SI DARJI NA DUMATA DA NAPUSNE VELIKOBRITANIA OT EVROPA. I HEM AKO TOI NE USPEE TO TOGAVA TE SAMI SHTESI ZATVORQT STRANITE. OSOBENO AKO IZLAJEM CHE ANGLIA E NAI ZASEGNATA STRANA.. AKO CHOVEK SEDNE I PONE 30 MINUTI SE ZAMISLI.10 GODINI SE SPORI ZA TOQ BREXIT DALI TIQ 10 GODINI NESA RASAJDAVALI ZA TOQ VIRUS. ZASHTOTO IMAT PODKREPA VINAGI OT TRAMP... OCHAKVAI TE SLEDVASHTITE *** PO GOLEMI LAJI...

21

Анонимен

преди 3 години

Недоволни са някой да им налага Ковизид, вместо Брекзит. По принцип им се сбъдна желанието да напуснат Европа в много по-голяма степен.

20

Анонимен

преди 3 години

riba, riba...mnogo riba...drebna

19

Анонимен

преди 3 години

Заточеници на острова....Горкичките, живи да ги оплачеш!

18

Заповед

преди 3 години

В тази заповед не се прекратяват полетите!Не знам на какво основание се анулират!

17

Анонимен

преди 3 години

"в светлината на вълната от забрани за полети"този гугъл транслейт за нищо го нямате. четете ли си глупостите?

16

Док

преди 3 години

С премиер журналист приличащ на бавноразвиващ. Щам е от октомври той сега се сети.По скоро той замазва положението заради брекзита. Да каже че новият щам е виновен

15

До 14

преди 3 години

Ти професоре.. От къде разбра, че ваксината е ефикасна само няколко месеца? Или и на тебе някой ти даде клавиатурата и дай да шляпаш по нея..

14

Анонимен

преди 3 години

Мерките са срещу Англия заради Брекзита.Всичко е политика и материални интереси.Никой не се вълнува от здравето на хората.Не си лъжете главите.Измамата с ваксините, действащи по няколко месеца и то незнайно как, е също само в полза на мафията.

13

Анонимен

преди 3 години

Англетата ако си мислят, че само вирус е причината... Тепърва ще ги чакат изненадите

12

Анонимен

преди 3 години

Твърд Брекзит

11

Анонимен

преди 3 години

Китай спряха полетите в началото нна епидемията и се оправиха. Всуички държави, които се справят с епидемията спряха полетите. В България обаче мутрите ниокга не са си поставяли за цел да се спре или ограничи епидемията и затова сега сме първи в света по починали от Ковид-19 на човек от населението от 1 ноември до сега.

10

Ето такива

преди 3 години

Свръх загрижени реакции на правителствата подхранват конспиративните теории за естеството на пандемията. Че как до вчера мутациите нямаха значение, а днес когато Великобритания трябва да бъде притисната за сделка по Брекзит започнаха да спират самолети заради мутация. Че те с тестове още фалшиво отрицателни имат, колко ли ще хванат мутация.

9

Анонимен

преди 3 години

До toti Не Европа и щатите основно си го набутаха сами с това почесване зад тила и не взимане на правилните решения. В една войска с командващ генерал по медицински въпроси е подчинен на лекаря, старо като света правило игнорирано в тая пандемия. Да пуснеш зараза свободно е равно на умишлено заразяване.

8

Анонимен

преди 3 години

А защо не спряхте полетите от и за Китай преди 10-11 месеца, а чакахте да стигнем до мутации?

7

toti

преди 3 години

сами си го набутаха Британците !!!

6

Анонимен

преди 3 години

Най правилното решение е : до ваксиниране на поне 50% от населението всички пристигащи у нас 2 седмици карантина в хотел като в Чина. Без значение откъде идва, дори да е от марс 2 седмици и точка. Иначе хитреците ще започнат врътки с дестинациите в опит да избегнат карантината.

5

Анонимен

преди 3 години

Туризъм зимен,приключи

4

Анонимен

преди 3 години

Представям си колко ли народ се е юрнал към Полша, Румъния, България да празнува коледа и нова година на родна земя и сега изведнъж - бам, карантина... По-лошото е ако ги пуснат на континента да сеят зараза.А като знам ние кви меки марии сме, като нищо тука изведнъж да почнат да се виждат автомобили с британски регистрации.