18

Анонимен

преди 3 години

Номер 13 е съвсем прав.След софрите да пуснеш децата си е диверсия.Както и да е създаден вируса, виждаме какво стана след 15/09/20

17

До 14

преди 3 години

,,Немците...,,Чичо, ти нашата здравна система с тяхната ли я сравняваш?То бива патриотизъм, ама твоето е обожествяване.Ние видяхме нагледно кой е работещия модел за България- изолацията.Просто трябваше да продължи по- дълго- още 2-3 седмици и после хората да спазваха дистанция.А сега в Германия има вечерен час.

16

До18

преди 3 години

Тая ваксина не е за деца.Ако обаче вирусът се задържи ще има и ,, детска,, ваксина.Изяш се

15

епидемиолог

преди 3 години

Айдее, и на децата ли посегнаха вече. Понеже точно те карат гриповете по-тежко и с последствия, от тоя вирус!!! Дай сега да ги набоцкат и тях с вълшебната ваксина, че са платени милиарди дози и да бе се хвърлят. Не разбраха ли че ако наистина са доброволни тези ваксини, едва най-много 5-10% от населенито ще им се върже на бизнес-модела/

14

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите, стигам до извода, че всички тук са завършили Харвард :)

13

dsss

преди 3 години

До AzКога да се върнат 2025 година ли ? За по малко от една календарна година имат 5 месеца онлайн "обучение" и 4 месеца и нагоре ваканции. Немците що си пускат децата на училище, само не ми казвай че сега за затворени. Да затворени са от 20 декември до 7 януари.

12

Анонимен

преди 3 години

Баш след софрите и сбирките ще пуснат децата да обменят всичко по училищата, което са хванали по празниците... После ще викат, че хората са виновни.Малко акъл ви трябва, ама навреме!

11

Анонимен

преди 3 години

За много от родителите българското училище представлява нещо като детски клуб, в който да могат безплатно да си оставят децата, за да може някои да им ги гледа. В момента дистанционното обучение е единственият възможен вариант, за да няма още "сухи съчки" и евентуално увреждания на организма в дългосрочен план при децата. При положение, че съществува тази опция е глупаво да не се използва, като същевременно се установят недостатъците и се надгради системата.

10

Gregory House, MD

преди 3 години

Бе аре стига плашихте простолюдието бе!Който ще умре от удавяне, няма да умре в катастрофа или пожар, нали така?Болните с тромботична микроангиопатия определено имат симптоми!А колко деца имат симптоми от каквото и да било? Почти нула!Хайде стига идете да плашите кокошките на село!

9

Анонимен

преди 3 години

На лошите хора и антиваксърите - няма да ви се получи, както и да словоблудствате.

8

Az

преди 3 години

На фона на това всички малки ученици се връщат в класните стаи на 04.01. Честито !

7

Анонимен

преди 3 години

Странен вирус. Повече му приляга определението "биологично оръжие".

6

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Поредния цирк с цел оправдаване на масовата ваксинация...

5

Анонимен

преди 3 години

В китай, почти веднага, след като излязоха първите няколко видеа от болници и тн, изкараха закон, че ще се лежи много дълго в затвора за пускане на такова видео - а там не е като тук, няма "експерти" да докажат, че си качил не цялотовидео, а само 99%. Направиш ли го, ще си го излежиш. И видеата спряха моментално.

4

Анонимен

преди 3 години

Децата прекарват вируса СЪС симптоми - ниска температура, гърло, хрема, често кашлица и главоболие, но рядко се обръща внимание на тези симптоми в БГ, понеже тук по правило сополанковците са пуснати на градина и училище с такава симптоматика. Освен уврежданията на съдови стени, все по-често срещано е при тях появата на диабет тип 1, след прекаран Ковид. Ама на кой ли му пука.

3

Китай

преди 3 години

Опитайте се да намерите камери, които предават на живо от Китай и ми кажете колко намерихте. И то в страната с милиони камери.

2

Анонимен

преди 3 години

Кажете го това на майките на деца от детските градини,които ореваха орталъка,че децата не могат да останат в къщи повече!Кажете го на тях!Защото те обвиняват учителите,че се страхували от вируса и децата били незасегнати.От самото начало казваха за децата,че са виросоносители и не са засегнати.Това малко познание за вируса обърка много от хората.Някои от младите хора неглежираха пандемията.Взеха се за безсмъртни.Но е факт,че последици ще има.Освен това при децата е трудно да спазват дистанция.

1

Анонимен

преди 3 години

Май се готвят да ваксинират и децата...