159

Анонимен

преди 3 години

Ми, ходи в Китай бе! Аман от психосани комунисти. Га ще заминете всичките?

158

Шаши

преди 3 години

В гаража сме 9 човека, всички чакаме с нетърпение да пуснеш линк. И не се грижи за нашето образование. Искаме линк.По години, ваксинирани - толкова.Странични ефекти - толкова.Разбивка по години.Някога имаше картони в училище. Сега е много по бързо. Линк, моля.

157

UK

преди 3 години

В UK се ваксинират от две седмици и днес - нов щам, апокалипсис, армагедон...

156

Анонимен

преди 3 години

В Китай има 4 ваксини и са сложили над един милион на служители на първа линия-лекари,летищни,митнически служители,навсякъде където може да влезне ковид в Китай.И то задължително не по желание!

155

Анонимен

преди 3 години

Опасните странични ефекти от едно ваксиниране се проявяват обикновено до два месеца след поставяне на ваксината. Тъй като през първите месеци ще се ваксинират предимно хора над 50 г., между тях няма да има жени в детеродна възраст. Така че този риск е изключен. В процеса на ваксиаксн не от вчеранирането ще се натрупат нови данни, които ще покажат , че ваксините са безопасни и след шест месеца, и след една година, не се съмнявам в това, защото човечеството употребява ваксини не от вчера

154

До 155

преди 3 години

Написал си"Вече осем месеца се чудя кое е по-вредно за хората в България-вируса или управлението на тулупа!"*Комбинацията от двете е в пъти по-вредна от всяко едно от двете поотделно.

153

Анонимен

преди 3 години

До ШашиТи вече си призна, че нямаш никаква информация. За твое сведение, има цели институти, които се занимават с преглеждането на всички документи от екперименталните фази на тестването на дадена ваксина. Хора със специално образование.Реално, ти не можеш да разбереш какво пише в медицинската документация по въпроса.Що се отнася до "странични ефекти": отвори листовката на един обикновен Парацетамол и прочети какво пише вътре.

152

???

преди 3 години

Нищо не пише за китайските ваксини и на колко милиона да тествани.

151

Шаши

преди 3 години

Аха, ще оборваме отдалече. Тествана ли е ваксината?Покажи ми документи на Шмайзер или другите. Процентно за реакция на ваксинираните.Колко са с имунитет?

150

Анонимен

преди 3 години

Вече осем месеца се чудя кое е по-вредно за хората в България-вируса или управлението на тулупа!

149

Анонимен

преди 3 години

До Шаши"Да"Лол.

148

Анонимен

преди 3 години

До ШашиАма, аз те питах за това какви са тия тежки увреждания и къде прочете тая информация?

147

Анонимен

преди 3 години

Те и ингилизите се понамръщиха и половината не искат да слагат ваксина и какво стана?Ами веднага им пуснаха мутация,която заразява с 70% по-бързо.Веднага локдаун за Нова година,ама е късно.Сега ще започнат да ***,ама яко да *** и ще се сбият за ваксините.Чакайте и ще видите.

146

Шаши

преди 3 години

ДаЗащо не се притесняваш за тези които ще умрат. А, искаш да знаеш само за тежки увреждания. Във всяка ваксина има и смъртни случай. И се изкусурява с години, процента да е минимален.

145

Анонимен

преди 3 години

Дори ваксиниран човек пак може да се зарази и разболее от вируса.За това гледайте по малко телевизия,че ни промиха мозъците .

144

Бил лекар, не търгаш

преди 3 години

Ваксината е сигурна, когато нейните създатели и разпространители носят лична отговорност за творението си. Създателят на ваксината за едрата шарка д-р Едуард Дженър, селски лекар, поставя първите няколко ваксини на свои съселяни. Той прави това пред свидетели, негови и на пациентите съселяни, които са знаели отлично къде живее не само техния лекар, но и семейството му. Така отговорността на д-р Дженър за здравето на ваксинираните е била лична и неизбежна. Затова ваксината му помага и днес.

143

Анонимен

преди 3 години

Сега прочетох че във Великобритания се е "пръкнала" мутация на Ковид 19 и нашия Здравен министър затваря границата ни за пристигащи от Великобритания.И сега какво правим със "старата" и не актуална ваксина???Пари, пари и пак пари и психяснва не на човечеството.Вече ми писна от психо атаки!

142

Шаши

преди 3 години

Да

141

Анонимен

преди 3 години

Не казват ако човек бие по две ракии всяка вечер дали действа ваксината,или ще трябва да спра за някакво време?Верно,че западняците не пият като нас,ама все пак да кажат.Българите обичаме вечер така преди ядене да пием поне по две,защото на един крак няма как...

140

Дзъ

преди 3 години

Най-безопасната е тази за която са платили най-много на разни светила за да са по-убедителни.