7

БЪЛГАРКА

преди 3 години

СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ И МАНИПУЛИРАНИ НАРОДА ---ПОНЕ 80% НЕ ВЯРВАТ !!!

6

Бау

преди 3 години

До 5Принципно не е точно така. Идеята е много хора да се ваксинират и вируса да няма къде да отиде и да изчезне. Тъпитe антиваксъри обаче провалят всичко.

5

Анонимен

преди 3 години

Август- септември догодина - всички, ваксинирани сега, ще се наложи да бъдат реимунизирани. После, същото и през март-април 2022. И през септември-октомври. И така, всяка година. ...Слагайте минусчетата, че ви развалям фантазиите.

4

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с ниско грамотни и заблудени хора,, които само генерират всевъзможни глупости по отношение на ваксините.

3

Т.Шак

преди 3 години

Аз няма да се ваксинирам пък. Здравето ни е по-важно.Пък и не робувам на стадния манталитет, че щом всички правят така,трябва и аз, че да не се мина.

2

Жанета Стайкова

преди 3 години

Петя Славова, не ви ли праави впечатление, че всичко се прави толкова показно за да ни убедят и убедят всеку ден, че видиш ли трябва да се ваксинираме защото както казе един български ''диктир'' ще иизмрем. А ми доколкото занм няма безсмъртни хора и колкото и цинично да звучи всеки ще си иде от тук когато му дойде времето. А за ваксините първо се поинтересувайте какво има в тях. Какво са предизвикали на хора с хронични заболявания. Ваксинирахте ли се вие и вашето семейство????

1

Дрезден

преди 3 години

Пак пропаганда. 20% са реалистични и то по-скоро баби и дядовци.