81

Анонимен

преди 3 години

Цената на човешкият живот е с най-ниска оценка. Какво означава това да сме първи по смърност в Европа а Борисов да ходи като петел. Същото се отнася за доходите и то след 10 години власт. Огромно отдалечаване от Румъния. И след това да претендираш че имаш успешно управление е да се съмняваш в психичното състояние на българският народ

80

Любо

преди 3 години

Кое му е странното.Просто лекарите в Бг толкова могат

79

???

преди 3 години

Странно е защо са толкова много починалите в България при този брой регистрирани нови случаи, които имаме. При това има основателно съмнение, че сега умират 2-3 пъти повече хора от Ковид-19, отколкото са регистрираните. За ваксините ще си говорим, когато започнем да се ваксинираме. Сега е много рано.

78

анонимен

преди 3 години

Кога били направили учените нещо? Вие чувате ли се изобщо? По клоните щяхте да сте още. Друг е въпросът, че разни се възползуват от тях, класически пример атомната бомба, но това е съвсем друга тема. Точно науката ни измъква от бла...тото. КАКВОТО И ДА ВРЕЩИТЕ, ПРОГРЕСЪТ ПРОСТО НЯМА ДА ЪДЕ СПРЯН, ОСВЕН ОТ НЯКАКВО ЕКСТРЕМНО ОБСТОЯТЕЛСТВО.

77

Анонимен

преди 3 години

79 електричество имаме само заради Тесла. Фарадей, щеше да захарани една барака на нивата и до там.

76

Факт

преди 3 години

Пикът при новозаразените беше през седмицата 13-19 ноември и после има спад. При починалите пикът беше пез периода от 26 ноември до 6 декември с по 139-140 починали на ден средно за седем поредни дни. После имаше спад до 118 починали на ден за седем поредни дни, но сега от 4-5 дни пак вървим нагоре и стигнахме до 134 починали на ден средно за седем поредни дни, което означава, че регистрираните новозаразени са малка част от реални новозаразените.

75

анонимен

преди 3 години

Причината, че последни ще се отървем, е не само и единствено във властта, а и в самите хора. Много по-малко искат да се ваксинират у нас напр., и то лошото не е в това, а че подло не надяват други да поемат риска, а те да се възползват. Също като с данъците - лично са ми казвали, защо аз да плащам, ще крия доходи, да плащат буд...алите. Но ходят по улици, по болници и т.н., но да не платят. Ето заради това ще сме последни, както сме на практика и сега.

74

Факт

преди 3 години

За вчерашният ден отново сме първнеци в СВЕТА по брой на починалите на човек от населението. На първо място е Лихтенщайн с 2 починали при 38 хиляди население, на второ място е Сан Марино с 1 починал при 34 хиляди население. На трето място е България, а на четвърто е Словения. Като цяло все европейски държави са с най-много пояинали и сред първите 35 с най-много починали на 11-то място е Грузия, на 23-то са САЩ, а на 28-мо са Френска Полинезия, т..е. само три неевропейски държави сред първите 35

73

Протестираща

преди 3 години

Който се ваксинира норвежците ще дойдат и ще му вземат децата

72

Анонимен

преди 3 години

Запомнете - България ще е последната страна в света, която ще се отърве от заразата. Заслугата на това ще е некадърната мутромедицинска хунта, която ще обвини за това народа!

71

Програмист

преди 3 години

До 82Говориш за Шрьодингер и един от постулатите на квантовата физика.

70

Анонимен

преди 3 години

Махнете от името на руската ваксина първата буква и това е резултата който ще получите от всичките ваксини....ПЪТНИК!!

69

Байчо

преди 3 години

Много компактно и заразените и смърттноста вървят като бройка !

68

АнонимеН

преди 3 години

РУСКАТА ВАКСИНА НЯМА ЧИП ЩОТО ТЕ ТАМ СА ОЩЕ В МИНАЛИЯ ВЕК В ТЕХНОЛОГИЧНО ОТНОШЕНИЕ!-----------НО УЖ ВАКСИНАТА НА БИЛ ГЕЙТС ГЛАВЕН СПОНСОР НА БИОНТЕХ МОЖЕ И ДА Е С БИО ЧИП-------------АЗ ИСКАМ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ДА БЪДЕ БОЦНАТО С ПРОИЗВЕДЕНИЕТО НА БИЛ ГЕЙТС :DПО СИЛНИТЕ ОРГАНИЗМИ СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ БОРЯТ КОГАТО ГИ ИНЖЕКТИРАТ С БИО ПСЕВДО ВАКСИНАТА НА БИЛ ГЕЙСТ :)

67

Анонимен

преди 3 години

До 64 Имало един учен Фарадей един ден открил електромагнитна индукция - благодарение на това имаш електричество в дома си, Пастьор открива ваксините, Флеминг - пеницилина, Ерлих - първото химическо лекарство - срещу сифилиса; Какво да ти разправям, *** си като подметка от гьон

66

до 75 клозета

преди 3 години

За намериш смисъл, трябва да имаш капацитет. Твоят се простира до съвети за клозета.

65

Анонимен

преди 3 години

Абе руската ваксина с GPS нано чип ли е или ползват ГЛОНАСС да знам ко да прая?

64

Анонимен

преди 3 години

До до 56 АНАЛизатораЧета ти глупостите за 10-ти път и пак не намирам смисъл.Отивай в клозета, клякай и там напъвай, може да ти се получи по- добре.

63

защо?

преди 3 години

Защо умрелите не намаляват вече? Може би заразените не са под 2000 а са над 4000. Само че си правят от антигенните тестове, крият се и заразяват и други!Извод: да се забранят антигенните тестове!

62

Анонимен

преди 3 години

Аз се ваксинирах вече и ми включиха чипа и сега в едното ухо ми говори Бил Гейтс в другото ми говори Сорос а като доближа 5G антена и е включва Бойко и става мармалад.