101

БАЧКАТОР

преди 3 години

Разтворимите прахове против грип са много ефикасни ,изпих едно , парното го разгорях на 70 градуса, увих се във две вълнени одеяла и заспах ,събудих се посред нощ потен ама все едно съм се топил с дрехите в реката. почувствах се много -по добре и повторих лечението няколко пъти ,ами действа. Рецепта от детските години ,баба и дядо така ме лекуваха ,Бог да ги прости , за тях се сетих милите, пробвайте препоръчвам силно !

100

БАЧКАТОР

преди 3 години

Аз и жена ми сме с грипоподобни симптоми. Тя първа се разболя аз от нея. Личната лекарк предписа парацетамол ,прахчета против грип, и каза ако не ви подейства отивате на пср. Три дни яка температура и втрисане, днес вече сме доста по-добре. Обоняние няма и съм сигурен че е корона но няма да стъпя на тест. Пуснах си отпуска и си почивам. Нямам намерение да стоя заключен че и да плащам тестове.

99

Кики

преди 3 години

Реално активните в България са поне 5-6 пъти повече.Само че не си правят ПСР,а Антигенен за да избягат от карантина...

98

До 69 Защо?

преди 3 години

Защо умрелите не намаляват вече?Тези, които умират сега, най-вероятно са се заразили преди месец, когато беше най-големият пик заразени. Високият брой починали не се дължи на това, че "лекарите толкова могат", а на това, че са малко, както и сестрите и санитарите. Не случайно голяма част от починалите са с диабет, откъде ще намериш лекари и сестри, които да им следят нивото на кръвната захар, да определят дозите инсулин и т.н. Много болни с малко лекари и сестри.

97

Владо

преди 3 години

Хоспитализирани са 6535 души, от които 536 са в интензивно отделение.Тези цифри ме итересуват, започнат ли да намаляват, значи вървим към добре, ще започнат да намаляват и починалите.

96

до 97

преди 3 години

.....Да де,ама направените тестове са умишлено малко,.....човеко, тестовете са малко защото малко са отишли да си ги правят, ако ти няма нищо не си бил които нтактен защо трябва да ходиш. Ти да не мислиш че някой ходи из махалите и който набара го тестват.Най вярна би била представителна извадка, всеки ден пи 10000 на произволен принцип и тези които са с оплаквания. Само че никой няма намерение да го прави.

95

Анонимен

преди 3 години

157 починали в болниците.

94

Анонимен

преди 3 години

Е то целта е да вземем кредити от банките им и да им купим ваксината.

93

Анонимен

преди 3 години

Видими резултати

92

пияница мистик

преди 3 години

До ПротестиращаАз вече си купих джойстик, за да управлявам чипираните. Ще ги пращам да обират банки и да ми носят парите директно у нас :)))

91

Протестираща

преди 3 години

Който се ваксинира става роб на Бил Гейтс и Сорос които чрез чипа който ще му вкарат с ваксината ще го управляват като робот. И да знаете че във всички ваксини има чипове и може да станете роби дори на Путин и Си Дзинпин. Ако се ваксинирате с българската ваксина като излезе ще станете роби на Бойко Борисов и Делян Пеевски.

90

До 95

преди 3 години

Турчино,що не си ...майката.Ние сме интелигентен европейски народ,най-старата европейска цивилизация.Не ни обиждай.Или се заври там,откъдето си излязъл.

89

До 96

преди 3 години

Виждам,че злобния в момента си ти.Но точно лекарите ни казват да се обърнем към тях,ако се влошим.Иначе да си стоим в къщи и да си пием чайчетата.А някои дори лекуват по телефона.Така че,по-полека с умозаключенията.

88

Анонимен

преди 3 години

Здравеопазването ни е продукт на системата -т.е е много гнила, цинична ,безчовечна и некомпетентна..Хората умират като мухи, защото никой не го е еня за "неправоимащите"..

87

Анонимен

преди 3 години

Да де,ама направените тестове са умишлено малко,за да ни покажат,че локдауна дава резултат.А иначе смъртността си е все така висока.Болен народ,некадърно управление,лоши медицински грижи.Но пък си имаме болници-търговски дружества ,в които се наливат милиарди,незнайно за какво.

86

С.В.

преди 3 години

Много естествено че ще умират като не с и правят тестове,а се лекуват с чайчета или ракийка. За тях всичко е лъжа и като хвърлят топа в къщи,някой е виновен. Други чакат докато вече са тргнал към оя свят,тогава вече драпат за болница и ако има късмет защото е чакал до последно,ще късметлия. Ако обаче умре,"лекарите са виновни,защото толкова могат". Само че лекарите у нас могат и то много и го правят за разлика от *** които нищо не могат да правят освен да злобеят.Но ще дойде и техния ред.

85

до С.В.

преди 3 години

прав си друже, просс народ който не надмогнал простотията си от преди 100 години когато и Елин Пелин я е прозрял в разказа си Напаст божия.... жалки балкански ***, злобни невежи и нахални.

84

Анонимен

преди 3 години

русофобията като гледам е болест а не политически възглед. Щом в условия на зараза и смърт тръгваш да ми говориш какви били руснаците, какво повече да се коментира....погледнете там смъртността колко е и евроатлантическа България колко е.....що ли.

83

С.В.

преди 3 години

Прав е този който казва че такива хора,ако изобщо могат да се нарекат хора, не трябва да живеят. Те мърсят с простотията и злобата си целия свят. Направо не мога да повярвам че 2/3 от населението е или тъпо или ненормално щом могат да твърдят че не се ваксинират защото не знаят "страничните ефекти". Абе тиквеници,най обикновеният аспирин има немалко странични ефекти. Ако толкова разбирахте,защо се лекувате като сте болни. Ами не пийте нищо и пукайте. Ако ги нямаше ваксините досега да сте....

82

Анонимен

преди 3 години

залъгалка, хората не правят ПСР а само бързи тестове вече. Другата седмица може и на 500 да паднат но кой вярва, ще стане така че на 100 ново заболели ще има 150 умрели.