160

TOP SECRET

преди 3 години

Тва е заради FAKE- Освобождението на България което не съществува а е ПРОПАГАНДАТА на Русия ЗАЩО НЯМА ОСВОБОЖДЕНИЕ ЗАРАДИ НАСИЛСТВЕНОТО ХРИСТИЯНИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ВИЗАНТИЯ ПРЕЗ 866 г. което се крие в България цели 12 века вече или 1200г.

159

нека ви!

преди 3 години

Kато гласувахте на референдумите за влизане в ЕС и НАТО, не се оплаквайте, че САЩ се подиграва с нас... Булгария и суверенитет?!

158

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да забравяме, че правителството на ГЕПИ е руска ***, подари на Кремъл тръбопровод за 4 милиарда грешни, кървави, откъснати от устата на хората пари. И банкрутира КТБ по заповед на Масква . и там 5 милиарда заминаха" данък Рассия.."..Голяма борба води нашето правителство срещу режима на най-голямото джудже в света ша знайте...

157

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 167Предатели са само комунистите, които ако има как ще дадат България за задунайска губерния на блатниците.

156

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 164Помним, щото сме на по 300 години и помним неща отреди 3 века.А, ти помниш ли нападението на Япония над Пърл Харбър?

155

Анонимен

преди 3 години

Безобразие, какви са те та ще изказват мнението си. То е ясно че всичката тази гадост я организират те. САЩ просто си играят с нас и искат да ни противопоставят на Русия. Предателите които ни управляват им го позволяват защото са се продали и защитават техните интереси. Ще дойде време...

154

Анонимен

преди 3 години

Свидетели сме как САЩ палят Войни по цял свят ..... Много империй са минали и са си заминали и са се сринали !

153

Анонимен

преди 3 години

До 163А може ли Баце да ми заплати заплатата авансово, пък аз ще се квалифицирам до 2026, за да върша работата! Убийствена *** илщина!

152

Анонимен

преди 3 години

Помните ли кои избиха местното население ТАМ,а после ги нарекоха ИНДИАНЦИ???Помните ли АТОМНИТЕ БОМБИ НАД ЯПОНИЯ..USA

151

Америка

преди 3 години

Погледнете и товаhttps://nationswell/homeless-america-5-things-to-say/

150

Анонимен

преди 3 години

.Дори и местните там в САЩ спят в палатки,на улицата,на тротоара.Без тоалетна-Los Angelis-video

149

Анонимен

преди 3 години

Затова ли руснаците търсят всякакъв начин да избягат от Русия в САЩ ;)Синчето на Медведев стана гражданин на САЩ на 24 години ;)Що не седи в мама Раша ;)

148

Анонимен

преди 3 години

Вече и Турция е против САЩ,купува руско оръжие..Китай също не се интересува от САЩ.Само Бойко им се кефи,щото го крепят.Плаща им милиарди за самолети,предварително.Колко му е доходът на тоя,та най-малката му пара е 500 евро

147

Анонимен

преди 3 години

Русия е заобиколена от Натовски бази,но те са безполезни.Преди време Путин посъветва Америка да не харчи пари за оръжие,няма смисъл.Нека да нахранят бедните и бездомните в L.A, и в Детройт.Там хората спят в палаткипо тротоарите.В You Tube има много видеа.

146

Анонимен

преди 3 години

,, The United States of America supports Bulgarias efforts to protect its sovereignty and security,....'' светът се опитва всячески България да запази своя сувернитет,докато подмолни елемни/екскременти се опитват да я изтъргуват за ръждясъли и ненужни рубли.

145

Анонимен

преди 3 години

До До анонимен 137/155Руските крадци се опитват да забравят кой ги спаси, но ние знаем и ще им го напомняме всеки път когато заговорят за "кравария".Хитлер беше първа дружка с червените убийци в Москва. Никаква разлика. Може би затова се сещаш за него когато се говори за тях!Червените мозъци бълнуват въображаеми нападения, за да оправдават съвсем реални престъпления на Блатото срещу други народи.

144

До анонимен 137

преди 3 години

Голям историк, брей!"СССР получаваше помощ от целия свят за да оцелее и най-много от американците. Не го забравяйте НИКОГА!"Хитлер получи помощ от испанските, португалските, френските, словашките, унгарските, румънските, италианските, хърватските, албанските, финландските фашисти.СССР получи помощ от Република Тува, а от янките помощта беше платена - ленд лиз. С кръв и злато!Ама семплото момче отде да знае? Отде да знае, че UK и RF са построили стотина летища във Финландия, да нападнат СССР?

143

Анонимен

преди 3 години

До До анонимен 139/153Нещо си се объркал. Аз влизам тук от дъжд на вятър. Що се отнася до "честването", Европа никога не е преставала да чества културата си. Само на прогнил червен мозък може да му дойде идеята, че култура се "чества" с някакви показности. Тя се живее. Явно добре си прогизнал от червена слуз, за да плюнчиш докато говориш за Европа така. А това, че Европа спаси един опозиционер от убийство би трябвало да е радост за почитател на "европейската култура".

142

До анонимен 139

преди 3 години

Преди няколко дни пак беше писал нещо подобно, че си ти личи от групи думи! И като ти отговорих, промени тона, но не и същността. На мен ми писна!Европейци! Евроатлантици! Тези дни цивилизована Европа чества 250 години Беетховен! Изпростялата подчинена Европа плюе Русия, занимава се с глупости като новичок и Навални, нашите муньовци и те бърабар Петко слушкат кюрдката!Бягам от тях, наместо глупости чух Петата, Пасторална и Седмата,Тройния концерт и двесонати, изпълнени от гения Баренбойм!

141

бре крави

преди 3 години

да ми отговорят янките,какво е суверенитет.Двойните им стандарти,вие нямате душа