10

До 7

преди 3 години

,,не пълни чекмеджета,,Точно тук грешиш.

9

Анонимен

преди 3 години

До 7,,ББ...,За сметка на това Бабикянци се грижи за да ,,поддържат огъня,, с нарушаването на обществения ред,с всяването на паника.А лекари за да те интубират и да поддържат живота по този начин/реаниматори/ са ограничен брой.Какво ако купиш апаратура, като няма кой да работи с нея.Това са сложни апарати. Опасни са в ръцете на необучени хора.

8

браво

преди 3 години

Забелязвам, че областният управител е на всички горещи точки и ситуации! Браво!

7

Анонимен

преди 3 години

Всички от които зависеше нещо, проспаха цялото лято. ББ вместо да обикаля с джипа като инспектор, трябваше да обзавежда здравни заведения с легла и апаратура. Сигурно това не пълни чекмеджета, но щеше да спаси много животи. Управляващите са българоубийци.

6

Анонимен

преди 3 години

Няма никакъв спад на заразените. Това, че не отиват да правят PCR тест не означава, че има спад. Вижте си докторите, които ги лекуват инкогнито и които им правят само скенер,и тогава статистиката ще е друга. Олигарси плащат на лекари да лекуват пациенти без PCR тестове. Дори антигенни тестове не правят от доста време. Изучиха се да ги пращат само на скенер.Така улавят инфекцията без да влизат в статистиката с карантините.За цялата схема имат вина и лекари, които обслужват фирми и укриват болните

5

Освобождават легла

преди 3 години

Ударно десет дена и чао, а това че десетки умират след изписването никой не споменава. Свободни медии все пак;)

4

Човек

преди 3 години

За съжаление спада ще се усети , и то само 839ако спазваме строга хигиена, след седмица. А тренда ще бъде видимо надолу след колу две седмици...да се надяваме

3

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя кмет на Варна се е скрил като мишка, веднъж не излезе да каже нещо по въпроса!

2

Анонимен

преди 3 години

Смърт със зеле и ужас с картофи на промоционална цена от 100лв в обновения ресторант на хотел "Корона палас"! Айде на новогодишен купон!

1

Анонимен

преди 3 години

Сега като отвориха ресторантите на хотелите всичко ще се нареди. Мъни, мъни, мъни, животът е парииии, опс, коронавирус, смърт със зеле.