13

Въй Въй Въй

преди 3 години

Бейби тряс. Бейби уам. Бейби бърн. Бейби дет. Бейби го фък юрселф фактарделист ин Булгериа.

12

до 15

преди 3 години

Нормалните хора раждат, топят се разни берачи на малини, което е прекрасно. Лошото е, че утре ще се върнат пак, като ги изритат от UK.

11

Анонимен

преди 3 години

Важното е млади и квалифицирани хора да имат дечица. Хора с визия за живота, с план за развитие, с правилно мислене. Как Пенка, фризьорката на 20 от Обеля родила и хвърлила на майка си плоскоземката бебето, не ме вълнува и е вредно за обществото. Как Мими, сервитьорката снесла от охраната на дискотеката, също не ме интересува. Да не говорим за мангycтарите. Интрересуват ме хората с кариери и със заплати над прага.

10

Чайвебум

преди 3 години

Ъзис не е ли родил още?

9

HeinrichHimmler

преди 3 години

Нормалните хора не раждат поради безпаричие, всяка година се топим с 50 хиляди, вие ми пишете статии за бейби бумове, обаче на звездите видиш ли. Тези кобилки за разплод ли ще ни оправят демографската криза ? И бива ли да започнете с някаква дори неизвестна т*рска с*виня!

8

Анонимен

преди 3 години

Енджи Касабие е много повече българка отколкото талазите бесепарски ***.

7

пенсионер

преди 3 години

не съм ги чувал, но Енджи Касабие със съпруг Рабих Ел Зейн и син на име Райън са 100%-тови Българи!

6

Анонимен

преди 3 години

Пауза. Няма такова нещо като БГ звезди, тия селени с претенции са всичко друго, но не и звезди. В последните 10 години имаше три звезди- Бербатов, Григор и Нина Добрев. И за тримата е спорно, колко големи звезди са всъщност. Точка.

5

Анонимен

преди 3 години

Звезди на кое!?

4

Анонимен

преди 3 години

Енджи Касабие, мъжът и Рабих Ел Зейн и бебето Райън. По- българско няма на къде

3

Анонимен

преди 3 години

Факт е! Поне около мен. Родиха се много бебета. Дали, защото съм на възрастта на бабите и ми прави впечатление. В квартала има множество колички и млади усмихнати *** и баби. Напук на черногледите, но е видим факт!

2

Демократ

преди 3 години

Само преди 30г бяхме в ямата на комунизма, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, населението расте, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, прави деца, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

1

Анонимен

преди 3 години

Таа сглобена Медия от 16 сайта си прехвърля новините от един сайт в друг , ако не краде от интернет