IStockphoto

Раждането на дете носи много хубави мигове в семейството и безспорно го сплотява. Независимо по кое време на годината, детският плач винаги носи радост на хората, решили да се обвържат и да дадат нов живот. Това могат да потвърдят много родни знаменитости, които изпитаха тази емоция на свой гръб през 2020-а.

Поддържайки профилите си в социалните мрежи, доста известни майки разкриха първите трепети, изпитани със своите деца, някои от които получиха първите си глътки въздух по време на пандемия. Сред тях най-голям е процентът на актрисите, следвани от певици, модели и други.
 
Недоспали, но щастливи, те продължават да получават поздравления и съвети за отглеждането на своите рожби. Някои предпочитат да не ги показват пред камерите, докато други не се притесняват да качват снимките им в интернет, дори припечелват от реклами на детски стоки.
 
Вижте кои български звезди родиха през 2020-а година?
 
1. Енджи Касабие
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от 𝘼𝙣𝙜𝙞𝙚 𝙆𝙖𝙨𝙨𝙖𝙗𝙞𝙚 (@angiekassabie)

Известната диетоложка стана майка в началото на 2020 г. Нейният син се роди на 14 януари в София. Тя и съпругът ѝ Рабих Ел Зейн решиха да го кръстят Райън.
 
„Чаках за този красив момент не просто 9 месеца, а цели три години. След като загубих моите близнаци, сега мога да ви представя бебето Райън“, написа дни след изписването Енджи, като показа новороденото в Instagram.
 
Касабие споделя неведнъж, че детето ѝ е същински дар от бога, за който непрекъснато благодари, защото преди това е имала две неуспешни бременности.
 
„Не мога да опиша чувствата си, но знам, че ще направя всичко, за да бъда най-добрата майка! Благословена съм да имам двама красиви мъже в живота си...“, коментира още тя.
 
Сега синът на диетоложката и Мистър Ливан за 2014 г. вече е на девет месеца и се опитва да прави първите си стъпки.
 
2. Славея и Виолета Сиракови
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Slaveia Sirakova-Shaila (@slaveiasirakova)

Може да се каже, че 2020 г. е изпълнена с много щастливи мигове за семейството на Илиана Раева и Наско Сираков. По-голямата им дъщеря Славея роди първото си дете в средата на март. 
 
„Станах баба за втори път! Нека Бог бди над житейския ти път“, написа щастлива шефката на Българската федерация по художествена гимнастика, с което уточни, че освен малката Илиана, има още една внучка.
 
Славея и приятелят ѝ Иван избраха да кръстят бебето Емили, а нейната майка написа още в края на 2019-а, че животът непрекъснато ѝ поднася изненади. С това тя още тогава загатна, че я очакват много приятни трепети.
 
Кои други български звезди станаха майки през 2020 г., вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase