84

ГлавниятКонспиратор

преди 3 години

Абе будали- кой ще ни пита за разрешение дали да ни ваксинира? Ще минат със самолетите и ще ни полеят с аерозолна ваксина... Тук се случва нещо различно. Времето ще покаже защо е създадена поредната илюзия за свобода и избор. Може би се търси точното количество надишан литий, при което ще падат психосъпротвителните сили и ще отиваш сам да те боцкат. И това, за да се случи райският свят от антиутопии като Еквилибриум, в които сам си вземаш дневната доза и шпионираш родителите си

83

Анонимен

преди 3 години

Само 23 % готови да се ваксинират срещу covid-19. Ами нали точно затова удължиха психо-терора до края на януари. После - февруари, после - март и т.н. , докато стадото кандиса да подложи врат за заколение, само и само да му отпуснат за малко каиша.Точно както в Европа, впрочем.

82

Анонимен

преди 3 години

Така е, по нивото на ваксиниране ще се определи бъдещето на народите - по простите ще изчезнат по скоро

81

ЖУРНАЛИСТ

преди 3 години

Грешка, не е 23%, а 2,3%...

80

Анонимен

преди 3 години

Това е добре - ваксините ще стигнат до умните по-бързо!

79

Споко

преди 3 години

Та питам тази ваксина какво и пречи да каже на тялото ми да си произвежда ракови клетки? Или хормони които да унищожат баланса в организма ми и да доведе до безплодие? Само питам и отговор не искам.

78

Споко

преди 3 години

И още малко текстПлатформата за създаване на ваксини беше разработена пред последното десетилетие. Основният принцип е използването на тази молекула като носител на данни за информация, с помощта на която самото тяло може да произвежда свои собствени активни вещества за борба с различни болести.

77

Споко

преди 3 години

CureVac е европейско дружество, което е пионер в разработването на напълно нов клас ваксини на основата на информационна РНК (иРНК), пренасяна в клетките посредством липидни наночастици. Това пасажче е от сайта на ЕС. Официалния. Всички корона ваксини са такива. Успех с ваксинациите с ваксини разработка на пентагона. А ето и сайта от който копирах абзаца.https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/bg/ip_20_1494?fbclid=IwAR00-CYygDewyygql0WHJf4y6NqEPDQiWlIC-Ai3eXEn-qb2atC_LmAL2Aw

76

Анонимен

преди 3 години

"Dr. Francis Boyle makes shocking revelation that the vaccines for Covid are making recipients in Australia test positive for HIV" Д-р Францис Бойл прави шокиращо разкритие, че Covid ваксина прави получателите `и в Австралия да тестват позитивно за HIV/ СПИН!

75

Анонимен

преди 3 години

"Dr. Francis Boyle makes shocking revelation that the vaccines for Covid are making recipients in Australia test positive for HIV" Д-р Францис Бойл прави шокиращо разкритие, че Covid ваксина прави получателите `и да тестват позитивно за HIV/ СПИН!

74

Споко

преди 3 години

До 73Официалната версия на ваксината е, че РНК пренася информация до ДНК на клетките ти за да се научат да разпознават вируса, нооо предвид многото семинари на Гей Билтс по въпроса с пренаселеността по Света...

73

Анонимен

преди 3 години

Бъди отговорен! Сложи си ваксина, за която никой не е отговорен!

72

Анонимен

преди 3 години

Знакът на звяра ще бъде вид татуировка върху ръката или челото, удостоверяваща, че сте ваксинирани. Ще се сканира при влизане в магазини, институции, болници, работа. Готова е, но ще я изкарат след 3-4 ваксинация. Между другото, ваксинирането няма да спре с две дози. Вече казаха, че ваксината осигуряват ограничен имунитет, 6-9 месеца.

71

Споко

преди 3 години

До 73Да, ваксината работи на ниво ДНК. Чрез РНК код затворен в наночастици доставя на клетките на човека инструкции към ДНК на клетката. РНК пренася команди към твоето ДНК и му казва какво да прави. Ако Гей Билтс иска да си болен от рак или импотентен ти праща любовно писмо чрез ваксината! А за безплодието вече е споменато в разни източници. Мисля и в страничните ефекти на ваксината на сайта на FDC!

70

ЦИНИК

преди 3 години

То абдали да съ ваксинират се ша са намерат.Речено е свето жа свърши те НЕ !!

69

Анонимен

преди 3 години

Е кво стана сега?Всички се оказаха неверници и конспиратори,инквизицията ще има много работаD

68

Анонимен

преди 3 години

Понеже живеем на прекрасно място,вече предполагам кой ще прави документи за поставена ваксина без поставена ваксина.

67

истината е при мене

преди 3 години

Пак е голям процента на желаещите ,предполагах ,че ***-й-муноп-одобните ще са не повече от 12-13% .Но нищо има напредък ,явно все повече хора повярваха на конспираторите или на хората разкриващи истината.Хората разбраха ,че от медиите лъха 95% лъжи ,пропаганда и по-м-ия и решиха сами да потърсят истината ,има начини ,който търси намира. Най- заблудени овчици разбира се ,които търсят истината от телевизора или медиите.На тях тежко им и горко ,но още има шанс и за тях!

66

nimportequi

преди 3 години

На който не се ваксинира му слагат ушна марка и камбанка!

65

с била карта съм

преди 3 години

Първо ще си ваксинирам котката че ме мрази. Хамстера след жената.