128

Гроб

преди 3 години

едва ли те са употребени,нагушени,отвратителни,нахални,крадливи.

127

Анонимен

преди 3 години

Какъв трябва да бъде човек за да гласува за герб.Колко *** трябва да е. След това което се случва в момента ,след всичките починали следствие на непредприетите мерки от страна на правителството,хаосът за безхаберието. Трябва да се изисква отговорност за геноцида който осъществява с една единствена цел печелене на изборите..Но голяма част от народът е стадо , необразован ,първичен, оскотял. Такъв какъвто му требва на герб

126

Левтер

преди 3 години

За Слави ще се гласува не само в провинцията!

125

До гроздан

преди 3 години

Грозданка, най много знайка. След 200 300 напрао става моториста.

124

Гроздан

преди 3 години

По български всеки ***, начело с Мин председателя

123

Търговския

преди 3 години

По български всеки *** и всичко е лъжа, аре се осъзнайте. Тея дето най много крият оборот най голям вой нададоха! Не им стигат помощите. Щом европейския казва, че ще играеш, ще си късаш гъзс, защото инъче кой би те чул!

122

Бойко Рисърчов

преди 3 години

На въпроса " Трябва ли Бойко Борисов да лежи доживот в затвора",99 процента от анкетираните отговарят положително

121

Анонимен

преди 3 години

Бил съм в секция нама как да се фалшифицират. Има представители на всички парламентарно представени партии, и не само. Всичко се брои по 2-3-4 пъти. Така че стига с фалш.

120

Праведен

преди 3 години

Какъв народ има ?....къде са, да се покажат, да ги видим, да им зададем по някой и въпроси, все пак е пандемия, да помогнат с каквото могат....., аааааа, разбрах, те са се покрили и от мишите дупки си гледат рейтинга....

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Значи пак подготвят тотално фалшифицирани избори !

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ,АЛТЕРНАТИВАТА ДНЕС Е....... БОРИСОВ -ПЕЕВСКИ -ДОГАН .

117

Анонимен

преди 3 години

ще изберат пак крадливата партия грееби новия краадец чалгаря с плезещ езикговввееда стеи ще страдате

116

Ямболски цървул

преди 3 години

Бъдете ПРОСТИ-ГЛАСУВАЙТЕ!

115

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали българинът е в състояние да ги съобразява тия работи..но от Космоса е видно как Слави Трифонов се включва в политиката с едничката цел да си оправи финансите. От всякъде се мува как е почти пред фалит, защото си вложи всичките пари в собствена телевизия, която никак не върви.А до колко ще си изпълни обещанията да резко ни оправи и да измете бандитите...вие сами преценете. Аз на подобни думи, изречени от устата на човек, ходещ с кортеж от джипове за охрана..някак не мога да вярвам

114

Анонимен

преди 3 години

БСП въобще искат ли да станат първа политическа сила? Водещ от телевизията им се гаври с президента Радев, нарича го "дивак", "изглежда като индианец" , "говори на развален английски език като Борат"! https://youtube . com/watch?v=blcykkQFJ-Y

113

Анонимен

преди 3 години

Специално за ГЕРБ, че са комунисти.Мисля, че комунисти има във всяка партия. В ГЕРБ също.НО има една цяла партия, където просто други освен комунисти няма и това е БСП.И разликата между БСП и компартиите на останалите бивши соц страни е тази, че те през 90та година се разформироваха и отидоха в различини партии. Основаха си и нова Компартия.А нашите комунисти решиха да ни излъжат - и просто си смениха името.Дори в ръководството им още имаше допреди 2 месеца близки на самия Живков.

112

Анонимен

преди 3 години

Аман от клоуни в тоя парламент. Българинът не може да живее без на всички избори, да си избере един. То не бяха Жорж Ганчевци, Барековци, Яни Яневци, Марешки...сигурно има и някой който съм забравил....Сега на плашещо голямо количество хора ултрапопулизма граничещ с комунизъм на Славчо, им се струва баси яката работа. Само, че едно е да разказваш вицове по телевизора, друго е да мислиш как да балансираш бюджет, който никак не е бездънен.

111

човек

преди 3 години

Интересно,не познавам човек гласувал за бсп,от къде ги вадят тия проценти?

110

Анонимен

преди 3 години

до КапиталистГЕРБ не само са комунисти , но са най-ненаядените , първосигнални ,брутални и егоистични комунисти !А по долу някакъв герберастки *** Нико(й), отчаямо се мъчи да ни обясни повтаряйки опорни точки, че герб да мачкал комунисти - т.е. себе си ! Ха-ха !

109

Анонимен

преди 3 години

Кукуто досега една дума не е казал прав! Само зад бюрото си и гъзолизците си наоколо! Е тия проценти от какво? От анонимните на фейзбук?