148

Стоян

преди 3 години

Демократична България са една low cost организация на олигарсите от кръга от Капитал, не им е мястото в парламента.

147

До 148

преди 3 години

Не щем ***!Виждаш прокопиевци и Ристю общия.Не е критерий кой университет ,а личните качества и морал ,а и командира е бай Слави.Естествено ,ако което пишеш не е али бали.Дянков, братя Милен Велчеви и Николайчо Василев около царя знаем ги" юпитата".Завършилите престижни университети да се ангажират с иновации и предприемсчество,инвестиции,не може да ги пъхаш в политика,а да са в реалния живот.

146

Анонимен

преди 3 години

Точно пък Чалгаря от какъв зор?Нищо не е сигурно,хората не са толкова гламави,точно ретроградния кукувец шоумен за алтернатива е пълна глупост.Да се повери държава ,дори да влезе ,или пък Общата с трио черепи е гротеска.Мърсяха сградите на НС,сега пък кандидат депутати.

145

Анонимен

преди 3 години

непукизма е завладял България.няма наказани за комунизма, за националната катастрофа, няма справедливост , страх от бога. Живей като престъпник и ще преуспееш!

144

Бай ви Ганя

преди 3 години

Пак почнахме с нагласите. Слави колко им плати да го вкарат в следващия виртуален парламент, защото и той знае, че няма да влезне там, та поне сега се порадва на несбъднатите си желания. Ми Славчо, то не става така: Искам и хоп става. Това не е Кредисимо. Тука се иска нещо друго, а не позьорщина. Тръгнал си в грешна посока. От придворен паж, цар не се получава.

143

Анонимен

преди 3 години

Аз пък все си мисля, че тези милиарди, дето ЕС дава милостиня на Борисов не са реални пари, а инфлационни пари, напечатани в някоя ЕС печатница, без златно покритие, в България всяко хубаво нещо е подозрително.

142

Анонимен

преди 3 години

... нискообразовани хора, роми и жители на селата...Нормални избиратели, пардон електорат! Образованите са вече вън без шанс да се връщат! ГЕРПавите останаха!

141

Анонимен

преди 3 години

Хора, само си представете на ум реалността, как на някакви им се плаща за да си фантазират разни сценарии. И още по-лошото... Отиват разни партии и наливат пари в разни компании, които уж събират статистически проучвателни данни. А всъщност тези същите се заемат със задачата да изманипулират цифрите и да пишат това което е угодно на този от който получават парите.

140

само ТЕОкрация

преди 3 години

И никаква демокрация когато всеки се мисли за Бог и отделна идеология!

139

ЩО Е ПАРТИЯ??????

преди 3 години

Партия означава РАЗЕДИНЕНИЕ!!!!!!!!на части. Идва от думата ПАРТ - значи на парчета

138

Неизвестен

преди 3 години

Е че то значи ако тези партии влезнат в парламента ГЕРБ няма да може да състави правителство. Трябват им псевдопатриотите и магарешки за тази цел но вижте че ги дават под 4 процента и изглежда че ще гледат парламента през крив макарон. Вие какво си помислихте че ще обявят публично правителство с ДПС ли. Е не познахте тука вече.

137

Анонимен

преди 3 години

"Бил съм в секция нама как да се фалшифицират. Има представители на всички парламентарно представени партии, и не само. Всичко се брои по 2-3-4 пъти. Така че стига с фалш."Имааа имааа ... га влези човека и даде по 500 лева на парче, чнайш ликво хубаво се препеброява!

136

Mmmmmm

преди 3 години

Белене ги одобрява всички на 100% :)

135

пияница мистик

преди 3 години

До Бб4И на какво беше осъден Тодор Живков, че не се сещам? А не мислите ли другари, че Смъртта вас ще ви осъди на покой много преди Бойко тулупа да падне. Това мислихте ли го>

134

пияница мистик

преди 3 години

До Гроб значиЖивея на 5-те кьошета в центъра на София. Хляб има от 1 лев типов, до 3 лв, зависи от избора. Сирене от 5 лв килото (тебеширен) до 22 лв. Олио има по 1,90 лв литъра, до зехтин кутия 5 литра 30 лева на Христо Ботев, кръстовището със Стамболийски. Айде давайте го малко по-леко другари комунисти, че и ние живеем в тази реалност и виждаме как седят нещата

133

Гроб значи

преди 3 години

Хляб 1.80 олио 3.5 сирене 14 . Дави е честит и токът и парното и водата .

132

Анонимен

преди 3 години

Като ни наложат световното правителство за поробване къв Бойко бе?Много ще има да търсим Тодор Живков и съвсем скоро ще разберете в какъв РАЙ сме живели тогава.Здрави хора в здраво тяло!!!

131

Бб4

преди 3 години

Бойко Борисов ще бъде осъден. Както Тодор Живков

130

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов ще бъде премиер отново

129

Спасимир

преди 3 години

Обединените Мaфиoти че ще пропуснат парламента е чудесна новина.Втората добра е че Марешки, който мъчи цяла Варна с мутрaгенските си номера от години, ще може да си излежи присъдата.Бойко е по труден. Лъже, маже. Само че цялата власт и пари в държавата се крепят единствено на Борисов. Замине ли, цялата жълта измама се срива.