19

Оффф

преди 3 години

Две години и три месеца задръжка ми отнеха от живота. Колосална про$тотия.

18

До 17

преди 3 години

На какво не си случил?На акъл ли?

17

Анонимен

преди 3 години

Шкембе Войвода Карабостанов да даде личен пример и да изкара лично една казарма излъчвана по ТВ 24/7, за да видят хората колко е хубаво!

16

Сата НАТО

преди 3 години

Каква е идеята, от кого трябва да пазим тьпите *** ки от харема на Тиквата? Македония ли се готви да ни напада? Аз съм служил де, ако трябва, мога да сглобявам и разглобявам...

15

Анонимен

преди 3 години

Някога футболистите ходеха в казарма и затова бяха яки и здрави момчета и се биеха като лъвове(4-то място в света).Днес ходят по чалготеки,а на терена капят като круши.Затова приветствам идеята,но да видим колко ще се пуснат от полите на майките си.

14

Не случил до 13

преди 3 години

Що пък не ме срещнеш мен, че да се премерим кой е по мъж? След първия тупаник квичите.

13

Ъъъъ ?!?!

преди 3 години

Армия, а? И що? Кое да защитавам? Панелката си от 50 квадрата или богатствата на стотина олигарха? И косъм от топките си не бих рискувал. Да идва и да я превзема тая територия който си ще!

12

Армия с пет счупени

преди 3 години

Самолета не съществува....с един дрон ще я обърнат в бягство дори без да срещне един жив противник ! Преди да имаш армия трябва да имаш икономика ! Щом си беден нямаш право на армия ... Е някакво паравоенно формирование може да направиш уж, че ще гони терористи...

11

Анонимен

преди 3 години

Казармата е място за мъже,а не за лигльовци и мамини синчета.Нищо няма да им стане 6 месеца да понаучат малко военно дело,щото не се знае дали няма да им потрябва.Пък и вместо да плащат за фитнес,ще им плащат на тях.

10

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще има желаещи. В скоро време 1000 лв ще са добра заплата, която осигурява пълна купичка ориз всеки ден и три чифта чорапи на месец... Пък ще има и много гладен ***, кой

9

Глупости

преди 3 години

Не знам кой м=аломник пусна фейка, че в Израел казармата е задължителна? Ми, не! Не е!

8

Ко?

преди 3 години

За какви пари става дума? Това е единственото, което ме интересува. А, и да - стигне ли се до реална битка и война изобщо не ме бройте! Гепя първото возило което ми е под ръка и си бия камшика.Но, да се върнем на темата. За какви пари и за колко часа става дума?

7

преди 3 години

До АнонименТова ще увеличи безработните с униформи, от които полза няма, но ние ги издържаме.

6

Анонимен

преди 3 години

Ми що не - ако са на заплати?Пък и крайно време е нашите младежи да не приличат толкова на гейове. Малко дисциплина им е нужна. Да се научат да са мъже.

5

селянин

преди 3 години

за 1000 лв бих рекъл я сберете 2-3ма кандидати я не виж за 3-3500лв може и да има некой

4

преди 3 години

Тез *** спирка нямат, ей! Спрете се бе, който не става за нищо , отива в армията. Очевидно днешните младежи имат по-сериозни амбиции, не им отнемайте времето!

3

Анонимен

преди 3 години

Това е възможност за намаляване на безработицата и шанс на някои мъже да позаякнат,че като ги гледам колко са хилави(някои от тях),да ги бутнеш,ще паднат.Пък и нещо ще научат,което може да им е от полза.Да не дава господ да го упражняват.

2

Анонимен

преди 3 години

Както се казва, doa...dead on arrival. Или мъртво родена.

1

дедо Ташунко

преди 3 години

ИДЕЯТА Е НАПЪЛНО ЯЛОВА.