20

До 19-ти

преди 3 години

Грип си има Но няма пандемия от грип.Ива етиологично лечение и ваксина ,а и случаите не са толкова фрапантни, както е с новия коронавирус.Твоя половинчати коментар е илюстрация за недъзите на присъственото обучение.Свикнал си цялото знание да ти се дава наготово, а ти през това да гледаш как да се закачаш с учителката

19

Саботажи

преди 3 години

Положднието е ясно - или стоите затворени в къщи и бизнеса ви фалира(или работодателя) или се ваксинирате масово и се връщате към стария си живот! В Бълтария категорично има политически интереси епидемичната криза да продължи поне до изборите! Те пропагандират и антиваксърството. Чакам президента да се ваксинира пръв и да даде пример, какъв е начина да излезем от епидемията! Саботьор ли си имаме на Дондуков?

18

Анонимен

преди 3 години

@19И защото противогрипните ваксини показаха огромен брой увреждания на хора и деца, та имаше нужда от ново начало. На чисто

17

епидемиолог

преди 3 години

Какви поражения на белия дроб от вилуса бе ***. Не вирусите го увреждат а бактериалните инфекции. Същото е и при обикновения сезонен грип. От който стотици хиляди хора, пак предимно възрастни умираха по света, ама сега мистериозно изчезна. Щото в него далавера няма.

16

Анонимен

преди 3 години

Паисий Светогорец е живял до 70 години само с една половина бял дроб.Случва се така че поради заболяване се нала отстраняването на половината му бял дроб,а след време се налага и отстраняването на единият му цял бял дроб.Той е най-почитаният старец от гърците в Атон.Мисля че е починал през 1994 година.С Божията помощ човек може и с малко да приживее.Не е важно колко години си живял,а как си живял и какво си направил докато си бил жив.

15

Анонимен

преди 3 години

Тежката пневмония при грип води до необратими промени в белодробната тъкан.

14

А СТАРЕЕНЕТО

преди 3 години

НЕ ВОДИ ЛИ ДО ТРАЙНИ НЕОБРАТИМИ УВРЕЖДАНИЯ?Чакам си Нобеловата награда за това мое откритие.

13

Ямболски цървул

преди 3 години

Пропагандаторите на страха и паниката са ударени и с тежки усложнения в мозъка още като са се раждали...от Ковид 19!

12

Никой

преди 3 години

Дишайте чист въздух, дълбоко, движете се, хранете се правилно, бъдете ведри!

11

Анонимен

преди 3 години

Това е нищо!Чакам новината, че ковид води до психически увреждания, при които увредените си изяждат децата!

10

Анонимен

преди 3 години

15/12/2020ЕКСКЛУЗИВНО !! Бротански учени са открили, че тежка форма на Ковид-19 води до пневмония !!!Светът е в шок !

9

Анонимен

преди 3 години

Всяка пневмония уврежда. и при децата също уврежда дроба и при нова пневмония трайно уврежда. Колкото повече толкова по-зле.

8

накратко

преди 3 години

"Той отбеляза, че подобна фиброза при възрастните хора може да се наблюдава след тежко прекарана пневмония или други белодробни заболявания,"което значи - нищо особено по различно от това което сме имали и страдали до сега!

7

Анонимен

преди 3 години

Сега е времето да спрете цигарите.Белия дроб се възстановява от продължителното пушене на цигари за 7 години. От тежът Ковид сигурно отново отнема много време.

6

корона

преди 3 години

Причинява рак на белия дроб и почерняване на кожата.

5

1

преди 3 години

Не знам за вируса (не знаете и вие!), но паниката, която се създава около него със сигурност води до необратими щети в психиката на хората.

4

Анонимен

преди 3 години

Нека не плачем на чужд грип а може да се заразите право вие

3

Анонимен

преди 3 години

Боже, Гошо Боеца ни пази!Гошо Боеца - царБоже - ББ.

2

Анонимен

преди 3 години

Дано след 2-3 хиляди години най-после успеете вие, учените да кажете нещо категорично за тоя вирус!Явно пред него бледнеят всички вселенски загадки!За една година, при небивало медийно и всякакво друго внимание към него и невиждано финансиране на всякакви изследвания, слушаме само догадки, хипотези и предположения!Сигурно щеше да е много по-ефективно да се обърнем към врачки и шамани за информация!

1

Анонимен

преди 3 години

Тежкия страх в следствие пропаганда също.