17

Анонимен

преди 3 години

Чичо Джо като дойде на власт, ще ви покаже на вас мястото ви на Балканите. Какви велики жаби на три морета, какви пет лева?

16

Анонимен

преди 3 години

Такива буламачи каквито македонците могат да забъркат просто друг не е в състояние да направи.Имал съм вземане даване с македонци по работа.Ако единия ден се разбереш за нещо и на другия ден започнеш да работиш по него, на третия ден ти обясняват три часа, че няма такова нещо. И пак започват обяснения до безкрай.Накрая си дигнах чуковете и прекъснах всякакви отношения.

15

Доган Борисов

преди 3 години

Просто много ни паднаха рейтингите и трябваше да измислим нещо, с което да отклоним вниманието от чекмеджетата, корупцията и огромните кражби. Това най-лесно става с насочването на вниманието извън страната, а Македония беше перфектната възможност. Можем да приемем, че акцията ни беше успешна - повечето лапнишарани клъвнаха и спряха да говорят за нас и мутренския ни султанат в Сараите.

14

Анонимен

преди 3 години

В цялата световна история, не само българската не съществува държава Македония от превземането и от Рим до 1944г. Това е истината според френските, немските английските гръцките българските и всички останали учебници. Друга истина няма и нямаме причина да си предаваме националите герой заради шепа умрели от глад и албанизирани промити мозъци.

13

не се ли разбра ?

преди 3 години

РСМ ще влезе в ЕС и НАТО , иначе отиват при Русия , затова е това бързане !

12

Анонимен

преди 3 години

Фактите и изворите като се извадят и фиксират вече тълкуването би трябвало да е по- лесно и да лъснат глупостите на макетата. Ние сме по фактите и изворите, а макетата по нагласените смешни интерпретации и смукането от пръсти.

11

Bul gur

преди 3 години

Ако проблема се изнесе на Европейска сцена проблема ще бъде решен по естествен път.Хубаво е да се разговаря като равнопоставени съседни държави. Всеки трябва да си остане със собствената истина за историята. По- важно е Европейската интеграция и бъдеще на балканите. Българския прочит не е най- истинския разбира се.Не е лесно да се признаят ,,истини ,,зад който стоят незаслужени научни титли и действия на тайните служби.

10

Анонимен

преди 3 години

Вече не живеете в средновековието, няма вече шкембета на три морета. Нали не мислите, че някой ще ви даде Македония без война?

9

Биби шафеорчиту

преди 3 години

Важното е парите на богатия българин, затънал в охолство да се раздават на макетата безвъзмездно

8

Нато

преди 3 години

НАТО и ЕС са организации основани на лицемерие и финансови интереси.Те защитават интересите на големите държави.За наше щастие интересите на големите са свързани с нас и ще ни спасят от простащината.Надявам се да приемат и останалите балкански страни ,за да може да имат контрол и на тях.Надявам се да бъдат малко по строги обаче,за да направим необходите реформи,защото за сега почти нищо не сме направили

7

Анонимен

преди 3 години

В ЕС и ООН всеки има право на самоопределение, не че нещо ама договора за добросъседство противоречи на другите международни договори и Хартата за правата на човека. От много шовинизъм тъй става понякога.

6

За много

преди 3 години

Кой къде плаща и защо? Кой е в комисията и защо?Извикайте историци от чужбина ,а на наши и македонски историци с комунистически разбирания.Аз искам да знам истината,но не вярвам нито на нашите нито на македонските историци.В чужбина историците са освободени от влияния на комунисти и мутри.Там разглеждат историята по различен и интересен начин.Като сам гледал предавания за балканите,повечето от нашите възгледи за история,там са представени като легенди.

5

Даа!

преди 3 години

Всичко е пред-решено , ЕС призна македонския език .Какво зависи от нас ????

4

Абе

преди 3 години

Тия наши съседи вече ми приличат на някакви лоши деца, които са уверени, че каквото и да правят, родителите всичко ще им простят и ще продължават да им помагат ! Даже почват да мислят как да им вземат имотите и да ги пишат на свое име !

3

отново !

преди 3 години

Нищо не зависи от Бг. , само ближем рани и никой не ни чува . Има ЯКА чужда намеса в полза на Македония !България не решава кой да е в ЕС и кой да не е , излишно се самонавиваме !

2

няма решение

преди 3 години

Със сталинисти не се преговаря!

1

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

КОЙ БИ СЕ ВАКСИНИРАЛ СРЕЩУ ВИРУСА???? ДА + НЕ