57

Анонимен

преди 3 години

48 Ха,ха,ха, каква триумфална арка, строена е през 2014,в психиатричната работилница "Скопие 2014",от болни хора. Триумфална арка се строи непосредствено след голяма победа,какви победни войни е водила новоизлюпената държавица край Вардар? С кого се е била и побеждавала сътворената през 1992 държавица,чиято нация е създадена с декрет през 1945??Абсурд и кич! Нон сенс.

56

Анонимен

преди 3 години

66 Сборувал си с бабата на Официално приетия в РСМ език,сиреч български диалект,какъвто се говори в България на село,край стобора.

55

Анонимен

преди 3 години

Макетата са последователни в краденето на нашата история и антибългаризма си.Ние пък сме последователни в емоциите и липсата на какъвто и да е разум щом чуем за Македония.Две националин катастрофи си докарахме заради Македония, сега сме се насочили към трета, защото пак на преден план са емоциите и липсата на разум. Точно под тяхно влияние подписахме договор за добросъседство и приятелство. С кои? - Със злите югославски и коминтерновски кучета, държани на къс сръбски синджир!

54

Станислав

преди 3 години

В цялата световна история, не съществува държава Македония от превземането и от Рим през 167г. пр. Хр. до 1944г. Това е истината според френските, немските, английските гръцките, българските и всички останали учебници. Друга истина няма и нямаме причина да си предаваме националите герой заради шепа умрели от глад и албанизирани промити мозъци.

53

Анонимен

преди 3 години

До 5-koНека четът и да разберат за родоотстъпници, продажници и крадци на история и иденичност няма ЕС.

52

Анонимен

преди 3 години

и пок ще каже да защото не в софия се взимат решениятасамо се изпълняват но сига преди изборите неможетрябва да минат изборите и опитните продажници на банкянския комунист ще направят и това- те са за това да изпълняват нарежданията на краваршингтона българите вече 30 години са с визи след като си смазаха промишленоста под ръководствата на краварските мекерета и ръсят милиарди за изхранване на краваршингтон за неросден петко - хвърчилата- и дълга става космическичестито на овчиците

51

Анонимен

преди 3 години

Ще влезат в ЕС ,но не като Северна Македония, а като Албанска държава!Не разбират къде им е проблема, а той е албански!Тогава ще започнат да казват,че винаги са били българи и ще молят за помощ!

50

Анонимен

преди 3 години

Аз пък предлагам едно лесно решение, блокиране на македония за период от 50г. Не ни трябват съседи които постоянно ще ни крадат идентичноста и историята, ще ни обиждат на фашисти и ще ни забиват нож в гърба !Дотук бяхме !!!

49

Анонимен

преди 3 години

До 5-ko BCНяма пасоши и ЕС за ваште промити мозъци

48

михаал

преди 3 години

До 56. Не съм те чул ко съм тъ разбрал.

47

ПАРТИЗАНИН

преди 3 години

Някой може ли да ми каже, къде да прочета за историята и видя карта на РСМ от Византия до 12???г.

46

До 31 aefan

преди 3 години

Не разбрах какво искаш да кажеш с този цитат. То това и ние го знаем, че на Балканите границите непрекъснато са се менили между няколко нации - гърци, българи, турци, сърби и албанци. А точно в родната страна на тоя сър, в началото на века населението в Македония е официално описано като (приблизително) - над 1 150 000 българи, под половин милион турци, четвърт милион гърци, стотина хиляди албанци, и по някоко десетки хиляди евреи, си,гани , и други.

45

Защо

преди 3 години

Защо се занимавате с държава създадена от комунистически престъпници: тито, дталин, димитров.Управиниците на тази държава още почитат създателите си.Когато се променят тогава ще преговаряте!!!

44

Анонимен

преди 3 години

Аз го написах преди три години че така ще стане.Сега се надяват така да стане и с ЕС,и накрая ще трябва да учим че България е била под македонското робство на СамОила че те са ни описменили и окултурили няма съмнение.Про..*** югославски изтриват столетия от историята на България и нейния златен век без око да им мигне.Първо промяна ,после преговори.Германците па да го ду..,ДА НИ ОБЕЗЩЕТЯТ И НАС че ни загубиха войните а ние си оечелехме битките.А де...

43

Анонимен

преди 3 години

Така е от Берлинския конгрес в 1878 г. Почти нищо не се е променило в антибг политиката на големите държави с тая разлика само че Македония продължава да се обезбългарява и става все повече антибългарска с течение на времето.

42

Анонимен

преди 3 години

Така ги съветват сръбските им съветници.Чета че имало някакъв нов текст към преговорната рамка който уж задоволявал България.Не знам какъв е текстът но ако е това което прочетох в скопските пар..али НИКАКАЪВ КОМПРОМИС НЕ МОЖЕ ДА ИМА.Пак алабалистики да не фалшифицирали,да не мразели ама пък било за всички не конкретно за ФИРОМ-СМ от т.н. западен Балкаан!.БЕЗ ТИЯ!

41

михаал

преди 3 години

А триумфалната арка ( копието им на центъра) и тя ли е тяхно творение.

40

Анонимен

преди 3 години

33,36 Хвърли на скопскотоживотно да зобне малко ечемик, подбоцни го с остенот и го затвори в кошарата ,да чака на празна ясла,за ЕС.

39

михаал

преди 3 години

Може би ми липсват, някои уроци и карти от историята преди 40г., но някой може ли да ми каже къде да ги потърся , науча и видя.

38

Анонимен

преди 3 години

Тези не са ми интересни изобщо, кажете нещо за короната