28

Му ха ха

преди 3 години

Можем ли да съдим фармацевтичните компании ? - Да, можем , ама ще е жалка гледка . Пострадалия от ваксината който едва ходи или едва говори след ваксиниращето целящо да "спаси живота му" с неговия дребничък адвокат с омачкано 20-годишно сако СРЕЩУ екипа от поне 20 елитни адвоката представящи мултимилиардната Фарма компания със заплати колкото на някой депутат ..... Кой ще спечели ? Божа работа . А доколкто си знаем съдиите става въпрос за Бог Паралей .

27

IT-спец

преди 3 години

аз мисля да си нося отговорност за себе си като НЕ се ваксинирам и се доверя на моята имунна система, по добро нещо от това няма а който иска нека се ваксинира...

26

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовАбе *** никому не нужна, пожелавам ти да се ваксинираш първи да да се почустваш като лабораторен плъх. защо пък "като" ти май си си такъв.

25

Относно декларациите

преди 3 години

До АнонименТочно това с декларациите коментираше адвокат Марковски, че не е законно и никакви декларации не трябва да се подписват.

24

Хахахах

преди 3 години

Е, няма такава пропаганда."Мит ли е, че не можем да съдим фармацевтични компании?"Не, много е лесно, в България е пълно с хора осъдили ги за увреждания от ваксини. :)То и преди това не беше лесно, а сега когато ОФИЦИАЛНО са освободени от отговорност на най-високо, институционално, европейско ниво, да се прави подобна пропаганда и да се говори обратното на очевидното, си е просто престъпление.

23

Атанас Велмазов

преди 3 години

Задължителна васкинация, за отказалите , тотална ЗАБРАНА за получаване на лекарака помощ и забрана за пътувания в чужбина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 3 години

В България кой ли някога е носил отговорност за нещо??

21

Анонимен

преди 3 години

Толкова е безопасна, че англичаните я бият само на места където имат екип и оборудване за спешно реанимиране .... А кака са натопорчили отново лекарите , които я администрират да имат вина е безобразие. Апропо подписва се декларация преди ваксинирането, така че ще съдите вятъра

20

Анонимен

преди 3 години

А някой ще съди ли за преднамерено заразяване кърпелите, които не могат една маска върху носа си да дръпнат в магазина и автобуса? А, кърпел?

19

Анонимен

преди 3 години

Евгеници...

18

кръпел

преди 3 години

тия умрели от ковид всеки ден 150 - 200 човека ... някой съди ли лекарите за некачествено лечение ????????

17

Анонимен

преди 3 години

Празните главички на тия къде са се ваксинирали ще им носят отговорност...

16

вуйна ми

преди 3 години

кунка от самоков

15

До 13 българин

преди 3 години

Ами ваксинирай се пожелание от първите а ние ще изчакаме да видиме как си след 6 месеца и може да помислиме дали да се ваксинираме

14

младеж от герп

преди 3 години

Не е важно ! Важното е , нощните шкафчета да се пълнят !

13

КуКуМяу

преди 3 години

До БауСамо като видя Бау и директно минусче без да ти чета шльокавиците!

12

те такааа

преди 3 години

Е как кой?!Началникът на държавата, защо прибира една капа пари заплата?

11

българин

преди 3 години

До Анонимен 2 Че теб кой те пита дали ще си слагаш ваксина-карай си магарето и толкоз!!

10

Анонимен

преди 3 години

Отговорност ще носи Арменския поп

9

Анонимен

преди 3 години

Русия притежава най-модерните видове оръжия и ваксини никой досегане е успял да превземе Русия чрез войни или болести. Лесарите да ни доставят и руски ваксини.