9

Ники

преди 3 години

Големите хотели са собственост на отговорни другари от БКП, БСП, олигарси и техни роднини. Затова уж не корумпираните журналисти непрекъснато ни навират и тормозят с инфо колко е зле, че големите хотели ще фалират...., затова да им дадат помощи. Ми да фалират! Защо трябва да имат привилегии??? Мнозинството от хората с малък, семеен бизнес, например една баничарница, малко магазинче и т.н. отдавна фалираха, защото наеми, ток, вода, осигуровки, данъци, счетоводство и т.н. не са намалени.

8

иванов

преди 3 години

Ами с какво са направени въпросните хотели ????? . Да ги продават - това е.

7

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Ако хотелите фалират ще се повиши жизнения стандарт. Защото те са глезените деца на икономиката -преференциални данъци, съмнителен произход на парите, с които са построени, създадени възможности да крият данъци и такси.... В крайна сметка не е никак страшно ако фалират хотели. В България преживяхме фалита на около 4000 завода сега за някакви хотели не си струва да плачем. Просто са или неефективна инвестиция или е било пране на пари. Да бяха построили машиностроителни заводи вместо хотели!

6

мак

преди 3 години

Защо не се пише и говори толкова много за хора работещи в други отрасли, а само за хотели и кръчми? Навсякъде има съкратени или пратени в неплатен отпуск, а медиите се занимават само с кръчми.

5

Нещастници

преди 3 години

Всичко ще фалира във века на услугите, които са над 50 пр от БВП, а те ше бъдат затворени с месеци всичко се прави с цел притискане на хората да се ваксинират доброзорно. Ок ама може ли да не е с демократична ваксина а с китайска или руска?

4

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯЯЯ

преди 3 години

АМИ ТАКА Е,ВСИЧКО НА ТОО СВЕТ СЕ ВРЪЩА,ВСЕКИ ТРЕБВА ДА ЗНАЕ ЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЕД НЕМААААА,КОЙ КАКВОТО ПРАВИ ЗА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИИИИИИ

3

Анонимен

преди 3 години

Пак реват за % от оборота!!! Ако има помощ то тя трябва да бъде % от декларираната и обложена печалба а не оборот.

2

кръпел

преди 3 години

да си бяха направили аптеки , частни болници или погребални агенции .... за тях сега е урожая

1

Анонимен

преди 3 години

Хотелите не са затворени