11

Анонимен

преди 3 години

Ще има по две ваксини, ако не те умори първата да го стори втората.

10

47382

преди 3 години

Всеки овчар иска стадото му да е посушно. Ще намерят начин в името наобществото/нацията да принудят хората да се откажат от правото си на избор и ще се примирят с ваксинацията. Бизнесът не търпи емоции, нито човешки права, особено, когато е свързан с "грандиозна" цел като намаляването на населението на планетата.

9

Вещ

преди 3 години

Отровата ще се поема доза по доза, за да е по-лесно за преглъщане.

8

Анонимен

преди 3 години

Докато не подпишат декларация, че няма да съдят файзер и не се ваксинират с ваксината им няма да се вдигне локдаунът.

7

Анонимен

преди 3 години

пишете или преписвате глупости. 30000 не са били, около 21-22000 се въртият. Проверете си го на страницата на РКИ. Вечерният час е абсолютно безумие и като цяло мерките са реакция на безизходица. Трябваше да затворят училищата, но разбира се проспаха лятото и не бяха готови за онлайн обучение, да не говорим че трябваше да се угоди и на немците, които им писна да си гледат децата вкъщи. По скоро е политика да ги накарат да се ваксинират, че хич не искат.

6

Анонимен

преди 3 години

Промишленото производство ще бъде разрушено, образованието провалено, здравеопазването съсипано. Увеличаване на безработицата, бедността и като резултат - социални вълнения. Осъществяване на глобалната цел - преустройване на икономиката на базата на шестия модел (industry 6.0) на производство, основаващ се на наслагване на материал (пример, 3D принтер), а не на отнемане(студена обработка) както е сега, пълна автоматизация и роботизация с мащабно освобождаване на работна ръка и, като следствие, прекрояване на политическата карта на света.

5

Handel

преди 3 години

Горките германци - на тиkвoча изборите са през март, а на баба яга са през ноември и няма да има мърдане.

4

ес препоръка

преди 3 години

да се затворят всички хораи да се освободят всички кучена навън

3

Анонимен

преди 3 години

Щом кобрата кани Джошънъ на реванш си е редно Пулера да изпули 10 мильона пунди за награден фонд за победителя и 4 за победения.Да праща Тъпанея на курбед под мостовете на Темза да одмаа некое друго кайме

2

.

преди 3 години

Германия е пътник, но болшинството още не го знае!

1

V

преди 3 години

А в Беларус от кога почва локдауна ? Там не им ли е тежко на докторите ? А на вермахта на източния фронт при - 40 градуса лесно ли му беше ?