31

Мисля

преди 3 години

Постепенно, някак си неусетно се налага новият план за контрол на масите Vindicta, каквато е и целта. Нямаше как това да стане с глобална война, но една глобална пандемия върши чудесна работа и то с щам а под 3% смъртност. Важно е хората да се държат в страх, покорство и илюзия, че сами коват съдбата си, а щастието е зад ъгъла.

30

Моля?

преди 3 години

До АнонименАма те и тука ги плащат бре, тва 80/20 кво е мислиш?И от Америка до къде, че нещо не разбрах?

29

Анонимен

преди 3 години

Демек още от същото дето доказано не работи, и ще се борим понеже не работи, със същото което не работи .. нещо неясно ?

28

Анонимен

преди 3 години

До: Платения пробит *** "Само *** ревече бизнеса му - дето е една барака за банички или барака за да продава кафе" ***'о в Германия плащат по 80% от приходите на локнатите БЕЗУСЛОВНО .. кажи на работодателите си от Америка за Бълкгария, че Видов ден иде и за тях ..

27

До 27

преди 3 години

До 27...Болен мозък,ходи се лекувай в психодиспансера.моля те имаш нужда.

26

хаха

преди 3 години

До До 20Нищо не са ти отнели. Като гледам си жив и здрав, хапваш и пийваш. Кое ти е отнето? Това да поркаш до сабаале у кръчмата ли? Ми че то и без това се живее.*** пуска снимки у фейса, с едни трапези, богати и пише "Кога сме най-зле, все така да сме." Иде пандемия и гаьо трябва да е доволен - седи у тях, яде и пие. *** не, той пак недоволен, ограничен бил той. Целия свят е ограничен, ама *** самое недоволен.

25

е това е

преди 3 години

След Чехия, Нидерландия, сега и Германия се затваря. Само *** ревече бизнеса му - дето е една барака за банички или барака за да продава кафе от вендинг автомат, са щели да се сринат и разорят. И *** иска правителството да го остави да работи. Е няма да работи. *** и за него ще има не разхлабване на мерки на 21 ами и втори локдаун. Тъй че, ***, мисли как харчиш пари, щот както върви - до първа пролет няма да работи бараката ти.

24

Анонимен

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъЗащото чакат ваксините. А ние тук нищо май не чакаме, затова с мерки или без - все тая. Изглежда голяма част от хората предпочитат да го преболедуват и вярват, че ще е еднократно.

23

До 20

преди 3 години

Какво да им казвам - те си го знаят! Търговските дружества отдавна не мислят за никой още по - малко за пациента . Голяма част от медиците говорят за Ковид като за надут балон! Ако са ти близки и се разприказват...Хора, вируса съществува разбира се и в определени моменти е опасен и може да е смъртоносен,но не е причина да отнемат гражданските ни права ,да отнемат детството на децата ни ,да отнемат големи части от нашия живот ( до момента година) .

22

Анонимен

преди 3 години

До Курнан Байрам трябва да бъде!

21

До 18

преди 3 години

Защото трябва да НИ Е СТРАХ!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Който не вярва, че е опасно, да го каже на лекарите------За да го убият при първия удобен случай...

19

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Не мога да разбера защо, след като едни мерки не работят, вместо да ги отменят, ги правят по-строги.

18

Анонимен

преди 3 години

Ако мерките работеха нямаше да ги затягат. Ако не работят - защо са изобшо?

17

Анонимен

преди 3 години

новите фашисти

16

Анонимен

преди 3 години

Държавите по света трябва да подпишат декларазии за обявяване на зависимост от ваксините и тази дата да е национален празник на всички по света.

15

ПроСоТо

преди 3 години

ДИСЦИПЛИНИРАНИТЕ шваби,за които важи призива в Австроунгарската армия-.."Затваряй си устата и продължавай да маршируваш",ще бъдат "локдаунирани" ДОКАТО еврейката Шмеркел ги подръпва за опашките!!!!!!..и понеже тая са кани да "счупи рекорда" по дълговластване на Оная от Уиндзър,скоро не ги чака нищо друго дойчовците.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Германие е като Комифорния, комсомолци ги управляват.

13

Анонимен

преди 3 години

Германия отдавна не е това което беше

12

Анонимен

преди 3 години

Едни инфлуенсъри развиваха теорита, че искат да изменят днк-то на хората на днк, което е патентовано от Бил Гейтс и после да може да Ви обяви за своя собственост, което е смехотворно, Бил Гейтс е хуманен човек не би го направил.