5

kiril

преди 3 години

Картофи , моркови , цвекло , това са все продукти за пица.

4

Анонимен

преди 3 години

Запържвате кайма,лук,малко счукани орехи,добавяте сол,черен пипер,кимион на вкус,след това поставяте запържената плънка в разточено тесто и пържите на умерен огън,става сто пъти по-вкусно.А лук,месо,счукани орехи е стара българска плънка.Може и мекичета с плънка от трошено сирене да си направите,пак е по-вкусно от чадърите.. опс чедърите

3

Г.Т.

преди 3 години

Чакам си рецептата за манджа с грозде!

2

Анонимен

преди 3 години

Чедър... или на български кашкавал.

1

Петърчо

преди 3 години

Само рецептите на Ванчето Гъркова са по-обратни на острото...