111

Баче Кико

преди 3 години

Ако зависи, *** не зависи

110

Анонимен

преди 3 години

Карантинааа .. !! Затваряййй... Станете програмисти и онанисти да видете хубу ли е !!! ха ха ха Да живее герб

109

Анонимен

преди 3 години

И като се ваксинира тоя пуяк, какво? Ваксината има по-тежки странични ефекти върху младите хора.

108

Pen

преди 3 години

Айде стига сте го полазвали този на снимката .....

107

Анонимен

преди 3 години

"Министър Ангелов изрази желание първи да се ваксинира, въпреки че не е лекар на първа линия, но с този акт би показал на гражданите, че ваксината е ефективна и безопасна."Последното нещо, което ще направя е да следвам примера на български депутат/министър.

106

Анонимен

преди 3 години

На 21 декемви мъдрият Бойко ще отвори всичко, за да запази психиката на хората.

105

Ужас

преди 3 години

До Програмистчето. Ей такива като теб много ме дразнят! Вашето време било... Ако не знаеш, има доста хора в София, които взимат по 4-5к и повече чисто, без да имат нещо общо с ИТ! Специалисти във всякакви области. Може да изкарвате пари, но голям % от вас са некомуникативни и странни типове, които една крушка вкъщи не могат да сменят, ама се надуват със заплати. Кадърните хора изкарват пари и без да са ИТ, не ги мислете.

104

Анонимен

преди 3 години

"Министър Ангелов изрази желание първи да се ваксинира, въпреки че не е лекар на първа линия, но с този акт би показал на гражданите, че ваксината е ефективна и безопасна."Разбира се, ние пасем трева и ще повярваме, че ти бият истинската ваксина, а не плацебо.

103

Анонимен

преди 3 години

"Медиците, желаещи да се ваксинират срещу COVID-19, са от 20 на сто до 48 на сто в различните области на страната, посочи министър Ангелов и допълни"Смятайте какво "доверие" имат лекарите на въпросната "ваксина".

102

ПроСоТо

преди 3 години

айде,"Доброто ченге"-Тиквата, пусна "лошото ченге"-така наречения "Министър на болестите и погребенията" да плаши и стряска публиката...В подходящия момент ще се намеси "Доброто ченге" и ще обере всички лаври на благодарността....а благодарните ще блеят:-"Моритари те салутат,Цезар!"..

101

Ужас

преди 3 години

Нали всички знаем, че този няма думата. Ричард и ББ казаха - на 21.12 отварят Боровец, Банско, моловете и кръчмите, българина трябва да яде, пие и да харчи по празниците! Смърстността за ноемрви е x2 спрямо ноември предишни години. Няма значение! Германия и Австрия го дават по-кротко по празниците. Няма значение! Нали всички знаем, че отворят ли молове, ресторанти и зимни курорти, НИКАКВИ МЕРКИ НИКЪДЕ НЯМА ДА СЕ СПАЗВАТ!

100

гост

преди 3 години

Ангелов, с другаря Борисов сте с един и същи интелект! Първо се информирайте, че ръсите само глупости и хората ви се смеят. За коледната ваканция ли ще отваряш училищата?!

99

Анонимен

преди 3 години

До 98.Каза, че си лично засегнат от това. Да не си го преболедувал? Ако е така, жив и здрав да си, вече си имунизиран. И тези лекарски брътвежи за имунитет само от няколко месеца ти предлагам да не ги слушаш. Изследвания за първия Ковид от 2002 година показват, че имунният отговор се запазва за почти две години. А сегашният Ковид е братовчед на първия. Успехи в учението и работата.

98

северозапад

преди 3 години

До началото на януари затворете ,*** от кладенчова вода не разбира ,а отпуснете покрай празниците отиде коня у гьола .

97

МАРИНА БИЛЧЕВА РУСЕ

преди 3 години

КПП - ТА !!!! ВЪН СОФИЯНЦИ ОТ РУСИ !

96

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 91Лека корекция. Стария свят не започва и не свършва с "пъпчивите пубери зад мониторите".Стария.......който вече си отива. Сега е нашето време, свиквай.Всъщност определението ти за пуберите е неправилно. Доста от нас са минали 40, че и повече.

95

Анонимен

преди 3 години

Ако не след 21-ви, тогава преди 21-ви.

94

Анонимен

преди 3 години

Тез с локдауните власт да не померишат след 28 март. А докторите да бачкат а не само пари да искат .Ама си трябва държавник да ги накара.

93

Анонимен

преди 3 години

Тоз заслужава да го ваксинират първи. Публично, на площада, пред всички.

92

Татул

преди 3 години

Абсолютно е прав. Никакво разхлабване до Нова година. И аз съм засегнат от това, но това е правилното решение. Ще си изкарат повечето хора по домовете. Ще се изгубят едни пари от някои ресторанти и хотели. Но пък един човек да се спаси само е достатъчно. А, аз съм сигурен, че доста животи ще се спасят от това. А хората трябва да бъдат малко по отговорни в поведението си.