39

Анонимен

преди 3 години

Когато нацистите дойдоха за комунистите,аз мълчах;не бях комунист.Когато затвориха социалдемократите,аз мълчах;не бях социалдемократ.Когато дойдоха за профсъюзите,аз мълчах;не членувах в профсъюз.Когато дойдоха за евреите,аз мълчах;не бях евреин.Когато дойдоха за мен - вече не бяха останали хора,които да ме защитят.Мартин Нимьолер

38

Хейтър

преди 3 години

БЕГАЙ! Никой не ти иска аналната програма за управление. Не искаме пак да сме милионери в левове, ама с 8 долара заплата

37

Въпрос

преди 3 години

Борисов и прокурор Гешев занимават ли се с поръчкови убийства на неудобни с изпълнители Пернишка секта!?

36

Анонимен

преди 3 години

До емигрантКогато БСП управляваха,страната беше спокойна,нямаше преследване на хора,мъчения,концлагери,страх,,скоростно пълнене на гробищата,сковани от страх институции и бизнесмени,масов рекет,преследване на неудобни,преследване на хората за мнението им,хората дишаха спокойно и не се страхуваха.Когато нацистите дойдоха за комунистите,аз мълчах;не бях комунист.Когато затвориха социалдемократите,аз мълчах;не бях социалдемократ.Когато дойдоха за профсъюзите,аз мълчах; не членувах в пр

35

Бай Гошо Байдън

преди 3 години

До чочоНай-добре да я пратим при Гошо пияндето, дето му събориха мавзолея. Тая същата *** като него!

34

Анонимен

преди 3 години

Да, БСП е с програма за поредния ФАЛИТ на България

33

ПроСоТо

преди 3 години

г-жо Нинова,ПРИОРИТЕТИТЕ ПЪРВО!!!!!!!..А ЖИВОТОСПАСЯВАЩИЯ приоритет В МОМЕНТА е да се ИЗЧЕГЪРТА тумора "герп" от властта!!!!!ТОВА е Задача 1 !..Как може да стане това?..-ЕДИНСТВЕНО С ОБЕДИНЕНИЕ на антигерб силите!!!..Да се отсече главата на Змията ПЪРВО,а след това да идват и предложенията,и програмите,и дискусиите!!!!...КАК ПА ГО НЕ СХВАНАХТЕ?!?!

32

Мунчо

преди 3 години

Аре бегай ***. От къде на къде да ти вярваме, като до сега кога сте се докопали до властта, все сте се усрали. Бойко краде, но поне не е загробил държавта. Още не е де, може и да я.

31

Между другото

преди 3 години

Знаете ли че МВР преследва и унищожава невинни хора без никакви криминални прояви по поръчка на някакъв ген.Василев!

30

Народна мъдрост

преди 3 години

Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, обуй го и го облечи. Но никога, никога, никога не давай власт на комуниста защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси. С изключение на управляващите комунисти!

29

чочо

преди 3 години

Нинова, колко пъти да ти се каже да вземеш да се гръмнеш, да ни отървеш от себе си. Нетърпима си повече от всякога!

28

Анонимен

преди 3 години

До Видели сме виВ България се преследват и унищожават хора като по времето на Адолф Хитлер и Stalin.

27

емигрант

преди 3 години

Охххх....Да и имам самочувствието на комунистката, социалистка. Помним вашите ,,програми". Водихте ни към светлото бъдеще, но с фалити, погроми, въстания, бунтове и там още ....Най -добре е да се скрият някъде в ъгълчето на българската история и да не се показват поне 100г. После....ще му мислят поколенията.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонименточно така!а корнелия нинова ако иска може да се кандидатира за работа като камериерка в сараите на доган!

25

Европейски Съюз хаха

преди 3 години

Вярно ли има нацистки лагер в Перник,къде е Гешев да каже защо изтезават и преследват хора като животни!?

24

Видели сме ви

преди 3 години

Изчезвай. Billy the Puppet от Saw2(Цецо) е всепирзнат и уважаван от западът бг политик. Повече даже от Баце. Агент на ФБР. САЩ, немски журналисти, биснесмени милардери стоят зад него. Незнам колко oмотaн трябва да е някой за да се върже на фишекът за 6-те апратамента. Комунистите и чaлгарите и мутрите работа в България нямате.

23

Анонимен

преди 3 години

Истината е,че ДПС управлява държавата и те ще кажат кой да управлява следващия мандат,всичко е в техи ръце - и парите,и властта,и хляба, и ножа,всичко в България е оплетено в мрежите на ДПС.

22

Те

преди 3 години

били имали програма,сигурно с финансов министър Р.Гечев,министър на енергетиката Р.Овч.естествен с теб начело,ти разбираш от кражби на външно търговски предприятия,единия Румен от фалити и кражби на банки,другият от кражби от енергетиката,НАПРЕД ДРУГАРИ,а да не забравите и другия Румен.

21

Анонимен

преди 3 години

Ох мамоооо.....!?Мани..., мани.

20

Анонимен

преди 3 години

И единствената партия, при управлението на която, парите изчезват,нищо не се строи и инвестира.А иначе с парите на ГЕРБ могат да управляват две години.