18

анонимен

преди 3 години

То бива глупен.дери в тази държава, но пък толкова масово!? Е затова сме на този хал! И престанете с тези шест умрели и прочетете - четирима с плацебо, за двамата не е сигурно! Но по-добре не се ваксинирайте, то от вас само загуби, тарикати мръ.сни!

17

Ванката

преди 3 години

Защо първи трябва да са лекари и учители - ако ги извади от строя, съвсем ще цъфнем? Нека първи са столипиновци и факултетци!

16

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не те предпазват на 100%. При всички ваксини е така. Те се поставят, за да се прекара по-леко заболяването. Но при всички ваксини има едно правило. Те се поставят САМО НА ЗДРАВИ ХОРА. Как ще знаят хората дали са здрави, след като децата им примерно са безсимптомни вирусоносители? При болни деца никой не спира родителите на домашна карантина. Всеки продължава да се разкарва и да сее заразата.Инкубационният период е голям.Може да си болен и да не знаеш като се ваксинираш.Имунитета е 6м.

15

Анонимен

преди 3 години

Първи ще се ваксинират чиновниците и полицаите, защото са на първа линия. След това касиерки и сервитьорки, за да пуснем заведенията на Алибеков. А медиците и учителите ще са вече в Червената книга на изчезналите видове, докато получим ваксината.

14

SS

преди 3 години

Така е добре. Първо медици и учители, а и другите, които са на първа линия, при това задължително! След това възрастните, доброволно

13

Анонимен

преди 3 години

Ваксината на Пфайзер защитава в период от 4 до 6 месеца. Няма смисъл да си биеш постоянно инжекции.

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВАКСИНИРА СТИГА СТЕ НИ ОБЛЪЧВАЛИ С ПРОПАГАНДА. ТВА И ПРИ СОЦА ИМАШЕ ПРОПАГАНДА АМА ВАШЕТО ТУКА НАДМИНА ВСИЧКО

11

Bond

преди 3 години

Тая ги уби!Хунтата щяла да се ваксинира пред камерите, но не се знаело какво ще има в спринцовката. А ковидовцете продължават да рупат...

10

Бау

преди 3 години

До 6Дуфус, САЩ мислят да си ваксинират .. пилотите. Ако те измрат заедно с лекарите, САЩ отива по деволите :D Лошо замислена конспирация е това!

9

Аз

преди 3 години

До 7Това не разбирам. Ако първия ваксиниран транш се разболее или започне да измира другите нали ще се усетят и ще откажат ваксини... Най-вероятно за първия транш ще пуснат нещо лекичко

8

Анонимен

преди 3 години

Да я ваксинират нея първо със всичките версии на ваксината...

7

Анонимен

преди 3 години

То всъщност е хубаво, че така постепенно ще се ваксинират хората, щото ако изтребят наведнъж всички с ваксините, то ще се отрови земята и водата от многото трупове. Така че предполагам Бил Гейтс си е предвидил това, и е планирал намаляването на населението да става постепенно.

6

Анонимен

преди 3 години

Ей го дежурния платен *** БАУ, който никога не почива, никога не спира. Колко сте на смени на тоя акаунт. Кажи бе, бау, колко са хубави ваксините, и как нямаш търпение да си сложиш, и колко сме глупави, че се съмняваме в тях.

5

Пенсионер

преди 3 години

Като си стар и скоро ще срещнеш създателя си, защо да се ваксинираш? Младите им предстои един живот в страх и тормоз. Ние добре си живяхме. Пътувах из целия свят. А сега, затвор.

4

Анонимен

преди 3 години

"Нямаме данни за странични ефекти при имунизиране"? Имаме данни - анафилактичен шок -още ПЪРВИЯ ДЕН. Абе докога ще лъжете и ще се правите на дръж ми шапката, не разбирате ли, че само става по-подозрително и отвратително с всеки миг? И "нямате данни", понеже реално не е ТЕСТВАНА още! Сложена е на 20000 здрави, млади хора, преди три месеца! Откъде ще има данни? И от тях даже има шестима умрели, каз, защо и от какво, НЯМАМЕ ДАННИ. Може да е от всичко.

3

Бау

преди 3 години

"В същото време тя изказа съмнение, че политиците, които заявиха желание да се ваксинират пред камерите на медиите, ще получат истинска ваксина." то ще си проличи, ако продължат да се пазят, значи не са им били ваксина. Ако си ходят нормално, значи имат вече антитела.

2

Веселяка

преди 3 години

Нека първо се ваксинира тя, а ние след една година, ако няма усложнение при нея.

1

Ковид2021

преди 3 години

Първо "доброволна" ваксинация, а после обезпаразитяване и кастрация. Може и проследяващ чип да се наложи, за да не се губят хората.