58

Анонимен

преди 3 години

Забавно е как някой си мисли, че ще има първи, втори и т.н. Ще се ваксинира на много места в България едновременно, ще има приоритет по професии, но никой не може да гарантира, че хората ще идват в определена последователност. Небойте се, ще има ваксини за всички, които желаят, доста няма да желаят сега.

57

Анонимен

преди 3 години

Шест доброволци са умрели в процеса на изпитание на ваксината на Пфайзер. Явно издънката е голяма, пак трябва да се напомня на властите, че ваксини, доставяни на основата на конфликт на интереси, е недопустим ход. Освободете пазара на ваксини в ЕС и осигурете руската ваксина като алтернатива на онова, което планират да ни предлагат!

56

Чичо Мекий

преди 3 години

Само ми кажете какво трябва да правя!Ваксини, маски, дупене, бикини - аз слушам. Наведена главица, сабя не я сече.

55

до 65

преди 3 години

Вижте какво казва 52! "Така е редно. Онези, които цял живот са ползвал привилегии, сега нека да бъдат задължени да се ваксинират първи."Съдържанието на статията е за лекари и учетели.Така, че ако е искал да каже за други хора-нека ги каже в прав текст!Иначе така публикуван коментара се подразбира,че с привилегии са и учителите.Нищо лично.Работя в сверата на образ. от над 30г. и знам, че привилегии нямат учителите.Единствената ни привилегия е да се зареждаме позитивно от усмивките на децата. :)

54

MKII

преди 3 години

До ЧИЧО ДРЪНДИНещо си се объркал. Могат да те ограничават, ако не спазваш правилата и вървиш срещу интересите на обществото. Я виж във Франция, Италия, Германия и други страни как ги ограничават. Там също не е бай Тошово време, обаче има и вечерен час, и забрани за пътуване между областите и всичко.

53

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

До МКIIКачвам се на МПС-то си и заминавам където си пожелая. Никой не може да ме ограничава - не сме Бай Тошово време...

52

Shark

преди 3 години

До 61. Ами аз не знам какви са, не мога да твърдя неща, които не знам. Казвам това, което чух, и то е - само 11% от медиците ще се ваксинират. Това за мен е достатъчно показателно. Ако това, което твърдиш, че това са онези с политическото назначение, значи нещата са още по-показателни и не са никак в полза на ваксината!

51

МКII

преди 3 години

До ЧИЧО ДРЪНДИПрав си чичо, ще се ваксинира, който има желание. Обаче нека сега да уточним за какви желания става въпрс:- желание да ходи без маска;- желание за пазаруване в Одрин;- желание за почивка в Гърция;- желание да лети със самолет и да обикаля по света;- други;В общи лини, който не се ваксинира ще може да излиза от дома си само с маска и да се отдалечава само на пешеходно разстояние.

50

Доц.Карчев

преди 3 години

Ваксината не е препоръчителна за никой.

49

ЗЕЛЕЕЕ

преди 3 години

ЗЕЕ ЛЕНЧУЦИ КОЙТО НЕ ЯДЕ!Той голям не ще да порасте!Днес ще има "Розови Страни"!Всеееки ще го победи!Навремето се чудех какви са тези "Розови Страни" - представях си го като някакви Пехливански битки, но всичко е розово, и ако не си ял зеленчуци, ще те млатят като Джошуа - КоBрата.

48

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

Че се ваксинира който има желание, айде стига с тия ваксини вече.

47

Shark

преди 3 години

Фактът, че САМО 11% от медиците искат да се ваксинират е достатъчно показателен. Повече коментари са излишни.....!!!!!!!

46

АНОНИМЕН

преди 3 години

Ако искат?

45

Анонимен

преди 3 години

То за медиците няма достатъчно ваксини те тръгнали да правят планове за останалите групи.

44

Благороден

преди 3 години

Предлагам първо да ваксинират медии и политици! Тези хора толкова добре ни третират, че са заслужили да им отсъпим това право!

43

до 53

преди 3 години

С какви привилегии се е позвал българсия учител? Навсякъде мачкан и унизяван. Дрешките му от втора употреба. Нямат хората устройства да преподават. Беднотия до шия. Вижте им осъканите обувки и палта! Децата в класовете имат повече джобни от един учител. Учениците с телефони за 1000 лв а учителите с износените или дадени от децата им. Бъдете малко реалисти. Българсият учител е бедна църковна мишка без привилегии и без самочувствие.Родителите вечно недоволни.Децата с манталитета на родителите си.

42

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте ги по-бързо, че наш Румен Радев чака на опашката и като свърши опашката ще седне да го ваксинират!Той си има имунитет и не го ловят вируси. Имунитета го пази и от затвора.... ама за сега само.Пази го и НСО, а вика, че всеки живот е ценен. Като е ценен що ние си ходим без охрана, а той като е равен на равните що има НСО в периметъра? Цялото НСО се натръшка от ковид на него му няма нищо. Да се чудиш човек ли е или мумия :DМетодиев, Митко есемеса и съветниците бяха болни.Той здр. бик.

41

Анонимен

преди 3 години

Аз съм медик. И точно за това няма да се ваксинирам. Нито ще участвам във ваксинирането на другите. Нека всеки избере сам.

40

Анонимен

преди 3 години

Първо да се ваксинират депутати министрите начело с Борисов, областните управители, кметовете, след това останалите ако има нужда.

39

Ваксър лумпен

преди 3 години

Разговор между Ваксъри :Скоро друсал ли си се ? -Не но от както пуснаха новата линия на Пфайзер смятам да друсна една спринцовка . ПП: Земята е кръгла ,тя се върти ,ако човек е във въздуха 2 часа реално тялото му ще отиде в Лондон без да се движи щото земята под него се движи