140

Цитат 3:

преди 3 години

Пеевски, като шеф на ДАНС, иска да го арестува и в ареста на Борисов да му се случи непоправимото.Какво послание достига до електората на ДПС, а и до всички българи, от тези хора? Можем да се мразим и да се поръчваме, но когато става дума за властта, ще дадем всичко от себе си. Всъщност отдавна дават. Резиденции-дворци за Доган, скъпо уиски, девойки, охрана и пълен имунитет срещу разследване на милионите и бизнеса му.Борисов пък получава подкрепа за далаверите и ограбването чрез триумвирата Пеевски, Борисов и Гешев.И най-важното: нито дума за Делян Пеевски. Хем рък

139

Цитат 2:

преди 3 години

Именно Ердоган бе дал разпореждането Доган и Пеевски да бъдат обявени неофициално за персона нон грата в Турция, защото турските служби уличиха в цигарена контрабанда и финансиране на терористични организации Делян Пеевски. Сега поздравява ДПС, подчертавайки приятелството си с Борисов. Няма как Ердоган да не знае, че Борисов е заявявал публично, че Доган го е поръчал, както и че Пеевски, като шеф на ДАНС, иска да го арестува и в ареста на Борисов да му се случи непоправимото

138

Цитат:

преди 3 години

....На свой ред почетния председател на ДПС Ахмед Доган заявява пред конференцията, че страната е пред хуманитарна криза.Както е известно,това е терминът за финала на всяка катастрофа,обединяващ икономическия,политическия,институционалния и социалния провалИ става смешно: Ердоган хвали Борисов,Карадайъ го сочи като виновник за катастрофата,Доган допълва с хуманитарната криза.Казват си неща,които нямат нищо общо.Явно Ердоган е оттеглил явната си подкрепа за Касим Дал и Лютви Местан, с каквато се говореше, че се ползват. Именно

137

Кико

преди 3 години

Това са к.... и номера! Ах колко те уважавам!!!

136

Антигейев

преди 3 години

Ердо ми е по-симпатичен от Ангела.

135

Анонимен

преди 3 години

Турция освен че имаме обща граница и участваме в общ отбранителен съюз се изяви и като регионална сила както на Балканите така и в Близкия изток, Северна Африка и Кавказ. Така че добрите отношения с Турция са само от полза за нас и то много по-голяма полза отколкото отношенията ни с другата регионална сила в района Русия.

134

Анонимен

преди 3 години

До няма по продажноАми помисли малко, не е сложен процес :) Меркел е с Бойко, Бойко е авер с бай Ердо, не е сложно нали :)) Видя че го подкрепиха по време на протестите,ХДС си го подкрепиха без капка угризение, добре дошъл в политиката :))

133

няма по продажно

преди 3 години

нещо от гербери.те !! подкрепят един доказоно корумпиран боко и герб, подкрепят едини крадци само за да си запазят заплатите и привилегиите(администрация,учители,полиция) но най -лошото е , че са готови да предадат България на дпс и турците като управляват заедно с тях !! а патриотите които добре спряха македонците от ес защо сега не казват нищо защо са гласували срещу санкции против турция...т.е техния партниор във властта ?? от целият ес само меркел и нашите управляващи ПОДКРЕПЯТ ердо !!!

132

Анонимен

преди 3 години

Много *** коментари. Турция нови държави ще завладява, f16 не стават, руснаците с с400. Смешна работа.

131

Анонимен

преди 3 години

Не е нормално ръководител на друга държава да звъни на определена етническа партия да ги поздравява

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142Никой не спори че бай Ердо е диктатор, нашия също е тръгнал натам :)) Не виждам да ни хулят турците, за разлика от западните комшии, не ни нападат, какъв е проблема :)) Бойко гледа да тъче на два стана, да видим дали ще изперка тотално :)

129

Анонимен

преди 3 години

Той и кмета на Симитли преди 30 години натакова с 200 днешния скъп приятел на Ердоган, но това никак не попречи скъпия приятел да ни бъде министър председател 10 години.

128

Анонимен

преди 3 години

До ТОЗИ НАГЛЕЦИ аз понякога имам чувството,че умишлено противопоставят Русия и САЩ,за да отклонят вниманието от себе си и са спокойни,защото ако човек погледне историята ,никога щатите и Русия не са били врагове,даже са били заедно.

127

Анонимен

преди 3 години

Турция няма защо да ни напада, щом през 1885 година не ни нападна когато Източна Румелия беше турски протекторат и когато Русия настояваше Турция да си вземе обратно протектората няма и сега да ни нападне. Нападането на България от Турция се тиражира от руската агентура у нас и съществува само в мокрите русофилски сънища, защото евентуално така може да се осъществи голямата русофилска мечта да бъдем отново колония на Русия както по времето на комунизма.

126

Хаха

преди 3 години

Това поздравление на Ердогяня ни убеди, че ДуПеСето е опозиция на Гроб, нали! КОЙТО ИМА НЕЩО МЕЖДУ УШИТЕ ДА СИ НАПРАВИ ИЗВОД!

125

Анонимен

преди 3 години

Абе незнам ама Ердоган върна Турция 20 години назад, новата турска лира упорито е поела по пътя на старата, ако и Баце така работи, не че досега не ни върна достатъчно, ама като гледам как метка милиарди, може в скоро време да си припомним Виденовата зима

124

Анонимен

преди 3 години

До 137Не виждам да са ни нападнали, ако стане тази грешка, аз първи ще съм мобилизиран, докато ти се криеш в мазето :)))

123

Анонимен

преди 3 години

Как няма да е благодарен Ердоган. Единствено Германия и България (разбирай Меркел и Борисов) се обявиха вчера срещу предлаганите от Гърция санкции на Турция от ЕС по повод спора за икономическата зона и островите в Егейско море. Благодарение на това на Турция няма да бъдат наложени санкции въпреки че на Макрон много му се искаше след събитията в Либия където турците прогониха неговия човек Хафтар дълбоко в пустинята.

122

do 135

преди 3 години

Бойко гледа да има мир и разбирателство, нещо излючително рядко на Балканите :))**************************************************************************Така е комШи, дори тескерета ви приготвяме да сте ни живи и здрави, православни поданици на султана и неговия наместник Бойко.

121

Анонимен

преди 3 години

До Така е ..Бойко гледа да има мир и разбирателство, нещо излючително рядко на Балканите :)) За съжаление проблема е в сърбите, винаги гледат да ни подкопаят държавноста, сега с макетата :) Да бяхме ги затрили навремето, нямаше да лаят като кучета, ама нали сме лоши, оставихме ги да дишат, сега ще си търпим последствията :)