180

Смешмици

преди 3 години

Цяла Европа шантажират и НАТО предадоха за пари. Вие господа турци не сте приятели и партньори.

179

Дядо Стефчо

преди 3 години

И аз бях. Бяха приготвили на фурна свински уши. А те станали хрупкави. Цялата зала хрупахме тез свински уши... И се чудихме кой ще е главния да го целунем по дзурлата.

178

турските добрини

преди 3 години

До парадокса еЗапазен етнос,вяра,читалища,железници,фабрики,спестовна каса,храмове и безбройСамо комунистическите кланета и убийства надминаха турските - втори батак..

177

парадокса е

преди 3 години

При наличието на живи свидетели днес за руското ни робство го забравяме?Турското го помним само от митовете и народните песни - чалгата.Кой ни хранеше и бранеше 5 века и ни защитаваше от московските окупатири!Народе!!!Имаме си Султан! Не ни трябва Герб БКП-ДС-КГБ и Коминтерна...Да не забравяме за безбройните турски добрини - територия,църква,екзархия,автономия

176

комшолука

преди 3 години

До ХахаКога Турция ни е нападала след освобождението и обединението въпреки руското настояване да ни нападнат. Те се отрекоха от това тяхно право да Изтомна Румелия

175

ангел спастел

преди 3 години

До АнтигейевОт руското ни робство и комунистическите ни предатели - лъжци,крадци и убийци...

174

турско робство е мит

преди 3 години

До ПРОСВЕТЕНТо е резултат на народното творчество и митове от лирика,епос и драма без свидетели

173

СЛАВА НА БОГА...

преди 3 години

До СЛАВА НА ЕРДОГАНИмало е и по-лошо от турското народно творчество за кланета - руската нагайка.

172

АМИН!

преди 3 години

До СЛАВА НА ЕРДОГАНСамо той ще ни изкара от калта на московското блата и отново ще си живеем мирно!Нямаме живи свидетели за турско робство така както за комунистическото.....

171

ДПС на съд

преди 3 години

Как така ДПС ще кани чужд политик на Националната си конференция?! Чакам някой да заведе дело срещу ДПС за държавна измяна!

170

Койчо

преди 3 години

За мен по скъп му е кмета на Симитли на боко тиквата

169

българин

преди 3 години

Твоят скъп приятел и диктатор както самият теб господин диктатор от Босфора.Си е Лицемер какъвто си и Ти самият! Него ще го изритаме на бунището пролетта.Ама от теб как ще се отърват турците не знам!

168

Икономист

преди 3 години

Още малко ще му е скъп приятел. После ще му е само скъп, след изборите ще си премерят приятелството. Така е във висшата дипломация и политиката. Когато интересите им клатят фесовете, ние ще ходим без фесове ! Като гледах снимката на Меди Доганов, забелязах че и той вече не е с фес и вяма никакви интереси, нито в политиката, нито в инвестирането и финансите. Ами те са си такива филосифите, само говорят, но няма кои да ги слушат !

167

...

преди 3 години

ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО +ДПС! КАЗАХ!

166

Анонимен

преди 3 години

Тоест Ердоган признава,че ДПС и Бойко са едно!

165

муспи

преди 3 години

Султана също каза, - че наши учени от Диарбекирския Университет са установили генетичния произход но Александър Албански Великиот. Той наистина е бил албанец - ашколсум! Моя приятел Бойко иска България да има обща граница с Албания, турция също иска да си граничи с братския албански народ, и в съвременния свят това лесно ще го уредим.

164

Киро коравио

преди 3 години

*** се подържат мощно ама има видов ден

163

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 3 години

БЛАГОДАРИМ ЗА ХУБАВИТЕ ДУМИ ЕРДОГАН ЕФЕНДИ!ВИНАГИ ЩЕ СМЕ С ДОБРИТЕ СИ КОМШИИ!ТУРЦИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ ГАРАНЦИЯ ПРОТИВ РУСКИТЕ АПЕТИТИ , КЪМ БЪЛГАРИЯ!НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКИ БОТУШ В БЪЛГАРИЯ!НИКОГА --КОМУНИЗЪМ И СОЦ-РОБИЯ!СЛАВА НА ЕРДОГАН!!!

162

Karamanko

преди 3 години

До 1991 в България няма ,,български турци", а Българи-Мохамедани. След 1991, по политически причини, нашите събратя бяха прекръстени, тъй както Българите от Пирин. Едни и същи го направиха!!!

161

Анонимен

преди 3 години

Да ти е..м приятелите