39

Краси

преди 3 години

Да научи български език !

38

4epa

преди 3 години

С ОБРА4И ОТ ФИРМИ ЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!

37

Анонимен

преди 3 години

Вече 30 години я спасявате България, и тя потчти изчезна, а лошия матреал дето остана тук, не живее хич добре, така че благодаря ви за спасяването.

36

Депутат

преди 3 години

Не знам каква мисия има ДПС, дали е истироческа, икономическа или финансова, но в никакъв случай тя не е за спасениято на България. Тази страна я е имало и преди партията им, че дори и преди управленията на приятеля им Бойко Борисов ! Ще я има и след тях !

35

СИВ

преди 3 години

Ах *** и поганец...!

34

точка

преди 3 години

България има бъдеще само без ДПС.

33

Анонимен

преди 3 години

Българска партия, пък Ердоган им звъни на конгреса да ги поздравява

32

???

преди 3 години

От какво ДПС спасява България ?????????????? Май иска да я окраде и да я натика в дълбока дупка .Първо да научат български ,че е срамно да си роден тук и да не знаеш езика на хората ,които те заобикалят.

31

BHU

преди 3 години

Един фъфляк командва българите.Иначе в България бъка от експерти,икономисти,политици ,а каквото каже Доги това става.

30

Turkie se kerim

преди 3 години

Zakrivane na etnicheskata antikonsttutsionna partia. DEATH TO AMERICA!

29

Турчин

преди 3 години

ДуПеСе има историческа мисия да си пълни джобовете от обръча от фирми.

28

Майна

преди 3 години

КГБ създаде ДС и ДПС, ЗА ДА ВЛАДЕЕ БЪЛГАРИЯ.

27

Анонимен

преди 3 години

Антибългарска партия създадена от комунистите и болшевиките!

26

До 23

преди 3 години

НЕ. НЕ СА КАТО ДРУГИТЕ ПАРТИИ. ПАРТИЯ НА ЕГНИЧЕСКА ОСНОВА ВОДИ РАНО ИЛИ КЪСНО ДО РАЗДЕЛЯНЕ И РАЗПАРЧЕТОСВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА, КОЯТО И ДА Е ТЯ. НЕ СЛУЧАЙНО ПОДОБНИ ПАРТИИ СА ЗАБРАНЕНИ ПО КОНСТИТУЦИЯ НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА И АМЕРИКА!!! Етническите турци чрез ДПС повличат крак за създаване и на ДРУГИ ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ. ДЕЦАТА НИ ЩЕ ПЛАТЯТ ЗА ТОВА КЪСОГЛЕДСТВО!

25

Анонимен

преди 3 години

topli pozdravi i na drugata polovinka ot bg narod v republika Turkiye i po-ottatak...onezi, deto izbraha glavata na bg demorepublika...:-)

24

Анонимен

преди 3 години

Само една мисия да подкрепят комунистите и да разпределят порциите!Грабители!

23

Избирател

преди 3 години

Този *** каква мисия има ? Първата му мисия все още е да научи български език ! Другите му амбиции са за по-голям фес , за по-дълбоки потури и за по-широки обръчи !!! Както е казал Мохамед - "Аман от правоверни ***.и !"

22

Анонимен

преди 3 години

До 71332Същата работа както и при другите партии, слагат си техни хора и си лапат заплатките, не виждам разлика :)) Единствената разлика е, че те са създадени за да имат българските турци партия, да не се оплакват че нямат права :) Явно ДС е предвидила бъдещето и е предполагала че ще влезем в НАТО и ЕС :)

21

999

преди 3 години

Какво направи ДПС за България, щом Карадайъ нарича РОДИНАТА СИ - " държавата ВИ..."????? П о т р е с!!! Единственото нещо, което СИ приписват като заслуга е липсата на кървав ислямски тероризъм в БГ. НО това НЕ е тяхна заслуга. Във всеки случай твърде добре материализират " заслугите " си към БГ. Вижте членската маса - 99% етнически турци. Това е недопустимо в една европейска страна. Ще берем горчиви плодове в близко бъдеще. КГБ е в основата и всички треперят от него. И от Доган.

20

71332

преди 3 години

Историческата мисия на ДПС я знаят и децата - обръчи, обръчи, обръчи - от каквото поискаш - от свързани фирми, от калинки, натресени на висока заплата, техни хора на възлови места заточно разпределяне на субсидии, скрити лимонки в ситемата на образованието. Прегледайте как гласуват техните евродепутати и ще се изненадате колко пъти са се обявили против България, покривайки избора си с обяснение за несъщестувващи либерални ценности. Тезиценности всеки редови български гражданин е изпитал.