95

Анонимен

преди 3 години

До 97 SharkВиж кои са участвали в създаването и пряко и косвено и ще разбереш, че тя е за промяна на генетичния код у хората правеща ги роботи. Спрости думи "като чипиране"

94

Анонимен

преди 3 години

Ако искате бърз ефект взимайте ***, кристали и тем подобни химии, набързо ще блеснете, даже ще ви държи будни с дни :)) Разбира се аз съм против тези неща, но толкова за химиите, не се вързвайте какво ви казват по ТЕЛЕВИЗОРА и електронните медии :)) Когато работех охрана, карах нощни смени, та реших да изпробвам "вълшебните" стимуланти на фармацевтите, женшен-меншен, някакви вуду свойства уж, щях да заспа на място, толкова много ме ободриха :)))

93

Анонимен

преди 3 години

С тези ваксини някой хора ще станат милиардери.Това е сигурно.

92

Shark

преди 3 години

До Аз. Не съм антиваксър по принцип. Против съм тази конкретно ваксина - направена за нищо време, нетествана, непроверена. Затова ще чакам ти да се ваксинираш и след година-две или пет...тогава евентуално аз, в зависимост от резултата при теб.

91

Анонимен

преди 3 години

За тези, които искат да чуят и други мнения, може да прочетат следната статия от бившият вицепрезидент на Файзер, и предишен шеф на техният отдел за алергии и респираторни заболявания Др. Майкъл Ийдън (в момента пенсиониран):Ето един цитат от тази статия: "Няма абсолютно никаква нужда от ваксини, за да се потуши епидемията (от Ковид 19). Никога не съм чувал такива глупости да се говорят за ваксини. Не трябва да се ваксинират хора, които нямат риск да заболеят тежко от това заболяване. Също така не трябва да има планове да се ваксинират милиони здрави хора с ваксина, която не е била тестван

90

Аз

преди 3 години

Нека всички антиваксъри да си затворят човките и да не се опитват да "блеснат" с плиткоумните си напъни за разсъждения! Никой не ви се бърка в нещастния живот! Живейте или не живейте-ваш си избор, но не се опитвайте да зарибявате и други покрай вас! След като Сте убедени, че ваксините са вредни, не се ваксинирайте! Какъв ви е проблема, та постоянно спамите? Млъкнете плямпала безподобни и освободете мрежата от простотията си!

89

Анонимен

преди 3 години

ЕС със сигурност за държава от Третия свят като наща щени пробута МЕНТЕ ваксина,както е с всичко останало.

88

СС

преди 3 години

До 91. Така, така, и да питам аз тоя дедо,ти ваксинира ли се, а бе дедо! А семейството ти, те ваксинираха ли се? Хайде *** си при внуците, че няма кой да ги гледа, няма градини, учат онлайн, *** свръши нещо полезно.

87

Анонимен

преди 3 години

Питам се, има ли достатъчно лyди за да участват в този световен генетичен ехсперимент???

86

Анонимен

преди 3 години

Тоя дедо що не си стои вкъщи, той и без това е от застрашената група 70+ годишните..

85

Shark

преди 3 години

Първо да се ваксинират Бойко и ГЕРБ, както и поддръжниците им. След тях под строй 240те хрантутници, заедно с онези евродУпУДатите. И целите им семейства! И пак няма да повярвам, защото не се знае дали ще им сложат точно ваксината, или нещо безобидно. Затова АЗ НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!

84

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че ваксинирате ли се веднъж, ще се наложи да се ваксинирате след това до живот на всеки 3 или 6 месеца.Първата ви ваксина ще е безплатна.То и дилърите ти дават първата доза безплатно.

83

Анонимен

преди 3 години

Зачерявайте се на воля

82

Мъркела

преди 3 години

Генетичните експерименти не на мен, бите шойн!

81

Коментар

преди 3 години

Първо да ваксинират поддръжниците на Тиквата-задължително и по списък!Явните ги знаем...тайните не ги знаем но ще ги разберем като ги гледаме по улиците как озъртайки се да не ги види някой се чешат дето не ги сърби!

80

Анонимен

преди 3 години

И нe oтвaряй и думa зa дeтcкитe вaкcини c кoитo cмe били вaкcинирaни кaтo дeцa зaщoтo пaк нe cи инфoрмирaн дo кaквo вoдят . Прocтo нaпрaви cпрaвкa кoлкo ин витрo дeцa имa и зaщo хoрaтa oт цeли пoкoлeния имaт прoблeми c рeпрoдукциятa. Ceгaшнитe пък ca c ocтaтъчeн живaк зaрaди тeхнoлoгиятa нa прaвeнe и извънрeднo мнoгo oт дeцaтa oтключвaт aутизъм . Инaчe e хубaвo дa cи вярвaш и пo принцип e хубaвo нeщaтa дa ca тoлкoвa прocти .

79

ЧУК И ГЕК

преди 3 години

Също така другите ефекти са тежък махмурлук,световъртеж,силно главоболие,гадене придружено с повръщане,мусколни болки,болки в стомаха,болки в кръста и гърдите,изприщване ,силна алергия,задушаване, ССН ,мозъчна кома и накрая летален изход.

78

славянин

преди 3 години

Полумумифицираният професор да ни осветли защо има глобален бум на автоимунни и злокачествени заболявания, а да не ни баламосва с достиженията на ваксините!

77

Анонимен

преди 3 години

Турция знае от техния човек, на кого да се довери.

76

Анонимен

преди 3 години

Щe изчaкaм вaкcинaтa нa Мoнcaнтo,зaщoтo вярвaм нa cтaрaтa гмo шкoлa.C нoвитe щe ce мъчa пo дългo a c Мoнcaнтo щe ритнa кaмбaнaтa кaктo cи трeбe oт вулe