135

Анонимен

преди 3 години

Изродиии, кой ви дава тези титли???

134

Анонимен

преди 3 години

Тя и моята вчера сподели за сърбеж.Инжектирах и една ваксина с мойто ДНК.Малко беше зачервена след това, признавам......Та Ковида тук има ли значение?

133

Моите уважения

преди 3 години

Към академика, но той живее във ремената, когато науката служеше на хората, а не на фармамафията.

132

анономен

преди 3 години

Ваксинирайте първо протестърите, че ще са важни. Нали Радев ги обяви за новите будители)))))))))))))))). После и да ги сърбят -н-и-ците вероятно ще е поради ниска лична хигиена)))))))))))))

131

Сиса

преди 3 години

Руска рулетка ще се окаже ваксината за короната ....Моя приятелка работеща в болница твърди ,че никой от докторите не се натиска за въпросната ваксина .....и както се и оказва ,че вирусът не е от вчера и разработката на ваксината също .....никой не дава гаранция, какви автоимунни заболявания може да отключи след време въпросното ЧУДО ....

130

полнай кампрес

преди 3 години

тоя дето плещи на снимк.защо аджеба не се ваксинира

129

до 135

преди 3 години

До АнонименНе, няма да изчезне вирусът, защото пак ще си циркулира и при ваксинираните, с тази разлика, че те може да не боледуват тежко може би. Официално съобщават, че ваксинираните са пак приносители, ако са се заразили - вирусът си живее необезпокояван в носоглътката.

128

19438

преди 3 години

Далече не за всичик заболявания може да се намери ваксина дори дълги години - СПИН, Алхаймер, диабет... Колкото повече политкоректни ни агитират,толкова повече ние ще се втърдяваме. Конспиративните теории нямат нищо общо с нескопосаните лъжи, в които се къпем ежедневно от февруари насам. сега целта е да проявите солидарност Пфайцер, нали другари интернационалисти! А ако се окаже, че съвместната ваксина на Русия, Астразенека и Оксфорд е по-добра, ще изложите Борисов, който ни е обещал най-доброто

127

Да питам

преди 3 години

За да действала ваксината трябвало да се ваксинират поне 70%.Аз досега всяка година като съм си слагам противогрипна ваксина и със сигурност много малко хора са си слагали от нея това означава ли ,че не е действала и съм си давал парите на вятъра и реално не съм бил с имунитет?

126

Анонимен

преди 3 години

А нещо да кажете за случаите на лицева парализа?

125

Анонимен

преди 3 години

не искам да хващам рак от тая отрова фашисти долни....ще има война..пригответе се за жесток отпор....

124

Анонимен

преди 3 години

До 129 За тия " няколко месеца" имунитет вируса няма да може да циркулира, това е начина той да изчезне! Мислете преди да русите глупости! А относно преболедувалите, техния имунитет рязко намалява след ПЪРВИЯ месец, а от третия натам са готови за ново боледуване от Ковид...

123

Анонимен

преди 3 години

До 129Това което описваш е традиционния начин!Новата ваксина (генно инженерство) замества един участък в генома, който обикновенно се заема от вируса и не му дава повече тази възможност. Ако разбираш малко от биоинформатика е разбираемо, на по елементарен език можеш да кажеш чипиране, което не е точно така, защото няма никаква електроника. Няма и активация с 5 g, което е върха на тъпанаризма! Обикновения човек разбира под чип нещо електроника, ама а .. де!

122

Аз40

преди 3 години

Цялата клика се събра да ни убеждава, че не тестваните достатъчно ваксини са годни за употреба. Щом има такава сбирщина трябва да се оглеждаме двойно повече, какво се случва.

121

Анонимен

преди 3 години

Умирането трябва ли да го бъркаме със страничните ефекти или да не му обръщаме особено внимание?

120

прав си

преди 3 години

До Доктор Сър ПичукА така или иначе, при инцидент пак ти бият ваксина против тетанус, без значение дали и колко пъти си се имунизирал.

119

Коко

преди 3 години

А дали си струва за няколко месеца /евентуално/ имунитет, човек да се ваксинира!? Принципът на ваксината е следния - вкарва се РНК от вируса, който ще действа на вътреклетъчно ниво и ще стимулира клетките да произвеждат специфични протеини за борба с вируса. НО дали няма да стимулира и друг нежелан клетъчен растеж, ракови клетки имам предвид? Това чак след 5-10г. ще може да се каже.

118

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

"Всички големи инфекциозни заболявания като едра шарка, тетанус, дифтерия, са решени само с ваксина", добави акад. Петрунов."Тетанусът е много рядко заболяване и то е дефакто изчезнало от България много преди изобщо да се появи ваксина за него. Дифтерията също не съществува по нашите георграфски ширини. Срещу шарката имаме стаден имунитет и няма ваксинация срещу нея в имунизационния календар.Ползата от повечето ваксини е меко казано силно надценена...

117

СС

преди 3 години

До Шофьор на Т.И.Р ....Е ми щом трЕбва......

116

Шофьор на Т.И.Р

преди 3 години

Не схващам за какво е спорът? Лично аз и семейството ще се ваксинираме при първа възможност, тия които не искат да не се ваксинират никой не ги кара зорлем! Да си кретат като през последната година, да си боледуват от китаеца, да го преборват, да не го преборват техен си е проблема! На мене работата ми е такава, че требва да съм здрав!