9

Анонимен

преди 3 години

Увеличиха тройно първоначалната такса, намаляват им данъците!С какво още ще ги облекчат?

8

До умния курти....

преди 3 години

Ако влезе Юбер , слизам от жълтото такси и почвам в Юбер ,без документи и без изпити т.е. още по-добре,така че няма да загинем аз знам улиците както ти си знаеш стайте на апартамента ,мога и поръчки да разнасям ......

7

Курти

преди 3 години

Защо не позволиха на Uber да влезе в БГ? Защото трзи търмъци щяха да загинат геройски. Нали ББ все се бие в гърдите че осигурява работа и тнт. Който иска да работи и да прави нещо отгоре ей Uber ей Lift, Uber eat и тнт. Ама то не става да вдигаш данъци и винетки, минетки и тнт а всеки който работи седи на бюро няма някой да ходи да произвежда да чисти всички по бюрата и за един документ ходиш на 30 места.

6

Анонимен

преди 3 години

Само който не е отишъл да реве при Борисов - само на него не е угодил. То бива-бива...........ама прекалиха да искат и да извиват ръцете на държавата. Точно бакшишите, където крият доходи.Утре и фризьорките ще ревнат. Това е като доминото. Един като поиска и скачат още 300 след него. И Борисов меката Мария да угоди на всеки създава негативни настроения срещу хората.

5

Анонимен

преди 3 години

Те по 25 лв, а аз по 450 лв на месец. Къде e Киро на кирия?Така ще стане, че само хората на държавна работа не мога да укриват доходи. Всичко друго лъже и укрива данъци. После реве, че пенсиите малки.

4

Киро Рамбото

преди 3 години

Те повечето не издават и касови бележки, въобще всички приходи - джоб парасъ. Чиста работа. За сметка на това ако двама-трима приятели се возят в една кола - 20 години затвор.

3

Киро Рамбото

преди 3 години

Пълно е с копърки с помпи, не издават касови бележки.

2

Shark

преди 3 години

Това е по 25 лв на месец. И аз искам така, да плащам 25 в на месец върху доходите ми и останалото да си го прибирам.

1

МНЕНИЕ

преди 3 години

Трябва да се намалят данъците и на Работниците - как може един таксиджия да внася 20 лева данък месечно и да реве че има ниска Пенсия , а работници с по 40 години осигурителен стаж не могат да си вземат Пенсията която е Изчислена от НОИ - тавана е 1440 лева , а има Работници с по 2000 лева пенсия .