8

Айляк

преди 3 години

Ами полицията да се задейства в Свиленград, там се прескачат скъпи автобили с регистрация РР, притежавани от безработни роми демонстриращи висок стандарт. Но уви прокуратурата, полицията, данс са с широко затворени очи. Все пак избори скоро идват.

7

ТТТТ

преди 3 години

Много интересно, защо ромите измамници не закачат възрастните роми , а само възрастни българи!!!??? Казвам го категорично, аз живея в близост до ромски квартал и ги познавам почти всички! Няма ограбена и пребита баба или старец от ромите!

6

Анонимен

преди 3 години

АЛооо - Записваш разговора и ги "пускаш на хората"!!!Има "хора", които знаят как да се оправи "ситуацията"!"Капачките" (колената), лакътите и клюцитите;)ЗАЩОТО от "полисмените" добро няма!Те си ги знаят, но не е на "дала.вера" да ги пипат!

5

В. Узунов

преди 3 години

Докато има шарани ,ще има и рибари. Никой не им е виновен на балъците. Роденият шапшал ,няма как да стане крал. Да им е честито!

4

ВЪПРОС

преди 3 години

Ако РСМ влезе в ЕС , измамите ще станат още повече - Румъния и РСМ само Роми - това е Бъдещето ни - трябва да пазим си пазим бабите , дядовците , родителите и децата ни .Пазете ги от ромите - иначе няма да оцелеем и ще ни затрият .

3

Анонимен

преди 3 години

Пускайте по тъча измамниците и веднага съобщавайте в полицията! Лесно ще ги арестуват!

2

Анонимен

преди 3 години

Ако ви се обадят измамници, пускайте ги - баламосайте ги вие. а след това звънете в полицията!Това е начина да се оттървем от тях!

1

Анонимен

преди 3 години

Има ли кой да ще прибере Ало измамниците?