394

Джошуа

преди 3 години

След два локдауна идва и нокаут ът .

393

Тези вълни си ги

преди 3 години

къдри както му е изгодно. Последната вълна през март ще го удави и тогава ще се спасим от мутрата, той е по опасен от вируса!

392

Даа

преди 3 години

Скоро банки няма да има. От една страна хората си държат спестяванията от банички в чекмеджета с патлаци отгоре, от друга страна доста минаха само на крипто

391

Анонимен

преди 3 години

"Локдаун","локдаун"викаше баба Пена като вкарваше кокошките в курника.

390

хайде овчици

преди 3 години

3-тата вълна от локдауни идва. ако сега не *** от глад ще направим и 4-та, 5-та, н-та.Звучната българска дума локдаун се превежда окошарване.

389

Към Борисов

преди 3 години

Кога ще станем най-добрия приятел в Европа на САЩ за да потекат инвестиции към нас.Кога ще има военни американски бази и съвместни икономически проект в България та свободния свят да ни смята за стабилна държава. За толкова време в политиката не разбрали че колкото по тясно сме обвързани икономически и политически с САЩ толкова повече ще процъфтява България.Стига си се подлагал на чужди интереси. Сега е момента да заемем мястото на Турция в американските отношения.

388

Анонимен

преди 3 години

Бойко, Кобрата говори 10 пъти по добър английски от тебе тъпчо. Как разбра за какво си говорят в Европа.

387

Тонката

преди 3 години

В България има един Фигурант,безделник,празнодумец,лъжец и национален предател:):):)

386

Анонимен

преди 3 години

Прочетете коментара на пиара бимбалов в мрежите и всичко ще ви стане ясно.Понеже тие тук са страхливци и не смеят да публикуват алтернативни мнения и трият...и това ще изтрият!

385

Ясно

преди 3 години

Такива ли инструкциите от Шмеркел - да имало 3-та вълна? Хахахаха не мога да спра да се смея. *** долни заврете си ваксините отзад

384

Анонимен

преди 3 години

Айде Баце избори октомври догодина, може и по догодина , може и въобще да нема . Сто години само ГЕРБ! ако остане народ до тогава на тази територия.

383

Принципно 12:

преди 3 години

Не само, че нямаха право да дават такива дефиниции и определения, те ги дадоха нарочно и умишлено и знаеха какво ще постигнат!Случайност - не мисля! Тренирал го е няколко пъти преди да го направи тук. Каква чест малка страна на Балканите да и бъде спретнат най-големия побой на века. Колко честно и достойно война срещу цивилни "вражеско" население!

382

Принципно 11:

преди 3 години

Принципно на законодателя работата му е да направи закона недвусмислен и приложим за всички граждани на принципа на сляпата Темида.Без значение какъв си-богат,беден меча е в ръката ми,закона ми е написан вие сте ми еднакви,защото съм с превръзка на очите.Къде виждаш недвусмисленост в ниска относителност.Закона е закон, но това е относително.Ама в случая оная глупост беше недвусмислена в изказването си да ти пилая на изкуството, кокошките спряха да снасят. Художниците да пикаят само налявооо!

381

Принципно 10:

преди 3 години

Тежка е министър председателска корона, а шефа ми викаше не е лесно да се носи тежко. И в тая война между царската корона и нелесно носещият тежко пак ще кажа посочи му средния и играй лудата карта. Едно нещо няма да счупят кучетата *** и напук и на инат ще направите училището дето трябваше да направите преди 20 години. Троши си главата - ако не го направиш коронката печели счупила поредното клонче!

380

Златка

преди 3 години

Е браво, и сега какво ще правят бугарите като не могат да отидат в пустата европа да изкарат по некое евро и да го обърнат по две в родината си и да се правят на тарикати и баровци, ужас лол :)))))

379

Принципно 8:

преди 3 години

Някога навремето баща ми е бил инжинер в полеви учебен център и инструктор. Да ама взело се решение отгоре всички такива центрове и комплекси да бъдат закрити, без значение дали са функционални и адаптирани или не. И това решение е взето отвън и прокарано отвътре. Сега ти ще направиш същото и тоя център, защото са ти казали ще го закриеш. Няма да остане и едно такова трансформиран учебен комплекс. Избери си думата синонимна на неудачник, да не можете едно свестно училище да направите ...

378

Принципно 7:

преди 3 години

Принципно в момента не аз съм на изпитание г-н Премиер. Вие сте! Wild card-а е заслужен и има 80 процента в дългосрочен план да успее и това да е едно от правилните решения за този мандат! Обаче пак подозирам, че ще изберете една от трите думи:недалновиден, нерешителен, неблагодарен или бездействен.А правилната дума е Play the wild card!

377

Принципно 6:

преди 3 години

В играта на карти има термин:Wild card! Тоест карта изиграна абсолютно лудо и нелогично, обаче се оказва,че именно този ход печели играта на Фишър в Исландия. Сега ти може много да ми обясняваш,аз пък директно що кажа тоя модел всяка година унищожава десет вида интелигентност в образованието и мога да го докажа.Решение?Счупи модела, счупи калъпа!Как?Казах ти как!Тия дето могат да счупят модела са три, тия дето искат да го счупят са един!Безвъзмездно допълнително финансиране и изиграваш wildcard

376

Принципно 5:

преди 3 години

Директните ми и открити мотиви за цялата работа са лична и обществена вендета, която е следствие на друга лична, професионална, политическа и корпоративна вендета, която обаче се оказала с такива небивали размери и мащаби, че след тях и потоп. Става въпрос за друго - те са приключени и някой трябва да поправя. И не ми обяснявай, че правене на батерии, плетене на кабели и хазарт са решение за Северозапада. АЕЦ "Козлодуй" е едно, северозапада е друго. Извади АЕЦ от сметката и катастрофата е ясна

375

Принципно 4:

преди 3 години

Да разберете откритите мотиви на някой за неговото поведение е лесно, просто трябва да разберете скритите му мотиви!