18

+-

преди 3 години

До РумянаНе закона е виновен и не е направен за...а просто всичко се продава в съдебната система и ...не е виновен асан ,че яде баница... .Нали ?)

17

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ЗА ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД ПОЛИЦАЙ И ЛИЦЕ НА ЗАКОНА ---ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА!СТИГА ЛИГАВЩИНИ И КОМПРОМИСИ!ДЕМОКРАЦИЯТА ---Е ЗАКОННОСТ И СТРОГО СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!ДРУГОТО СА ..." ИЗВРАТЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИИ"!

16

Туск

преди 3 години

Тва ако беше станало по времето на народната милиция 1 бой на място 10 човека 2 бой в патрулката 3 бой в районното 4 бой преди да отиде на съд 5 бой в съда 6 бой в затвора 7 бой в белене

15

Селяндур с джип

преди 3 години

До Анонимен 14Защо "трябва"?

14

Анонимен

преди 3 години

Това с разпореждането е много относително.Но! Не може да посягаш на полицай. Не може пробация. Полицията е Държавата. Закона трябва да се промени. Незабавен съд и затвор.Трябва да имаш уважение към Държавата, каквато и да е.

13

до Румяна от славяни

преди 3 години

А знаеш ли колко убити полицаи годишно има в щатите!?

12

свирепия заек

преди 3 години

До НаблюдателМи свиквай бе,човек!Боко за икономии затвори половината лудници,и продължава да ги затваря!Не обръщай внимание,друг полезен ход нямаш!

11

Brutality до 10

преди 3 години

В щатите, ако полицай си превиши провомощията и държавата изпада в хаос от протести. В Гърция, ако полицай си разреши нещо извън закона и Атина е в пламъци. В Испания директо издигат барикади.

10

Румяна

преди 3 години

В щатите ако окажеш съпротива при арест или нападнеш полицай - стрелят и не питат, а тука уж ги съдят .... и уж некорумпирание съд ги осъжда на пробация. Защо ли? Дали разни НПО-та не решават присъдите??? Или Закона е направен в полза на мафия, шведи и престъпници???? Това е подигравката за данъкоплатците, които заработват заплатите на съдии, прокурори,депутати и полицаи. Срам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Малко му е!

8

до 5

преди 3 години

Ей, търтeй! Помним те как яде парите на русенци! Общински съветник бил. Ама съдбата май си каза тежката дума. Не те съжалявам!

7

славянин

преди 3 години

На слуги и *** на властта никой не трябва да се подчинява! Жалко че само е ударил шапкаря!

6

Сметалото

преди 3 години

Значи, когато полицай блъска главата на журналист в плочките зад колоните, а журналиста там е със съответната карта и акредитация + скъпа камера, се започват едни "вътрешни проверки", които обичайно приключват с "няма нарушение", а ? Впрочем СКЪПАТА камера и до днес не е намерена. И казвате на кое място сме по свобода на словото? Ама някакъв *** го осъдили моментално, че полицая си наранил кутрето докато си бърка в носа! Аре стига!

5

ДДРОнег

преди 3 години

Следващият път, полЮ-цаите пак само за пари да протестират и да стачкуват !!!

4

Анонимен

преди 3 години

По-добре е да е 8 месеца обществено полезен труд,може като санитар. Без това е безработен.Каква пробация,какви 5 лева-това не е наказание за такава постъпка.

3

Наблюдател

преди 3 години

До Що лиОше един луд!

2

Ето това е!

преди 3 години

Псуваш, биеш полицая и накрая - пробация. Ето това е демокрация!

1

Що ли

преди 3 години

В Концлагер в Перник изтезават хора с месеци но полиция така и не идва!