114

Ал Бънди

преди 3 години

Пълни глупости.Още първия ден имат 2 случая. А сигурно са били ваксинирали едва 100 човека.И това се само видимите последствия. Кой знае колко ще почнат да излизат наяве прес следващите седмици.

113

Анонимен

преди 3 години

заглавието не е вярно !Алергичните реакции са точно обратното съотношение -> 1 млн на 1 !Аз си я сложих ваксината , и от тогава сънувам кошмари , имам нощни на-пи-ка-ва-ния , треперят ми пръстите на краката и тнт ужаси

112

A3

преди 3 години

e nali oshte parwija den dwama dushi dadoha fira. te za 1 den 2 miliona li sa waksinirali? neshto mi njaga matematikata

111

ПроСоТо

преди 3 години

не прочетох статията,нещо мъглява ми се видя,но ..вината вероятно е моя...Друго ми направи впечатление:-КОГА УСПЯХА ДА ВАКСИНИРАТ ЕДИН МИЛИОН доброволци ЗА ДА РАЗБЕРАТ,че.."САМО ПРИ ЕДИН" от тоя МИЛИОН има "алергични реакции"?!..и друго:-За "моментни","светкавични" АР ли става въпрос,или за ДЪЛГОТРАЙНИ,определящи здравето на индивида занапред?...Вие се правите се на "заспали",но НАИСТИНА ЩЕ ВИ ПРИСПЯТ ..

110

Анонимен

преди 3 години

A na kolko alergichni e slojena q vyrvete po dqvolite 100%lyji

109

ваксина

преди 3 години

А след поставянето и, ще имам ли обоняние и вкус?

108

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 71"Те точно тази екстраполация се опитваше да открадне Путин от Европейската агенция по лекарствата."Интерполация, колега! Признах си я грешката!

107

Анонимен

преди 3 години

Що искат пациента да подпише декларация ?? За да се освободят от съдебно преследване

106

Знаем

преди 3 години

Абе ясно е че са най-безопасните в света - с технология /Пфайзер и Модерна/, която изследвана само теоритично /mRNA/ и за първи път се разрешава използването на хора.Да видим след три години как ще пише за тях. Нека експеримента започне СЕГА.

105

Анонимен

преди 3 години

До боратАми то от 40 000 произволно взети доброволци няколко умират за 2-3 месеца бе, приятел..И какво от това?

104

борат

преди 3 години

Абе нещо на сайта на Американската агенция по лекарствата има документ, че 6 човека от 40 хиляди доброволци на Файзър не са доживели края на изпитанията и леко са поумрели, 6 от 40 хиляди не е точно 1 на милион, и става дума за умрели, мортос - ще рече на 7 хиляди един ще умира, алергиите отделно - там историята мълчи! Естествено сороските *** тук ще грухтят, че това е конспирация, нищо че документът е на сайта на ФДА и самите те си признават,ч е очакват бум от алергични реакции и болести.

103

Анонимен

преди 3 години

Нали разбирате, че ваксината на Pfizer не е сложена на 1млн. човека, а на някъде около 40 000 към момента (20 000 в клиничните тестове и предполагам в Англия досега са я сложили на около 20 000). Т.е. по никакъв начин няма как да знаете колко са алергичните реакции точно към тази ваксина. В статията се говори за всички ваксини, но за някои ваксини се изключват хора с определени алергии. Т.е. като махнеш алергичните, естествено че няма да има алергични реакции. Пълна глупост.

102

Shtagi

преди 3 години

Колко повече мажат, толко повече разколебават хората.

101

haha

преди 3 години

Това е абсурдно. То към аспирин или витамин Ц сигурно има повече алергични реакции...Ще изкарате тази ваксина най-здравословното нещо на света. Няма по-здравословно нещо! Даже и естествените продукти предизвикват алергични реакции, но ваксината не! Смятай какво чудо хаха

100

е

преди 3 години

По-подвеждаща статия скоро не бях чел.

99

до Бау

преди 3 години

Не става въпрос за РНК ваксини. Даже въобще не става ясно за какви ваксини иде реч. А заглавието гърми "Алергичните реакции на ваксината на Pfizer са 1 на 1 милион"Пълен фейк нюз и дезинформация.

98

Анонимен

преди 3 години

Поднесоха ви лъжа още в заглавието и вие веднага клъвнахте. Ваксината е изпитвана само на 20 000 души. Къде го видяхте този милион? Говори се за някакви други ваксини от 2009 - какви не става ясно, както и защо въобще се говори за тях. Пълна боза. Още повече отказват хората с такива информационни каламбури.

97

Бау

преди 3 години

"Ориентировъчни отговори може да се търсят в най-мащабното до момента проучване." наблягам на ОРИЕНТИРОВЪЧНИ. Това, че медиите пишат гръмки заглавия е друга тема.

96

Анонимен

преди 3 години

Добра шега. А вчера показваха списък поне с 8 странични реакции и проценти. Предполагам, че са тествали на поне 8-20 милиона, за да ги изкарат тези статистики.

95

до колегата

преди 3 години

ами това че са уцелили 2-*** още първия ден , означава че следващите 2млн ще се ефикаксни на 100%