15

Анонимен

преди 3 години

Е това които го гласуваха ,всички имат фирми ,и нашите хора искат да им работи повече за малко пари ) тире гадини

14

Malian

преди 3 години

В България трудово законодателство няма! Кодекса на труда е нещо написано на хартия и неспазвано от 90% от работодателите. Постоянно се говори за сив сектор, какво правят Инспекциа по труда и НАП по този въпрос? Защо НАП не прави адекватни проверки на фирми, където работниците са назначени на 4 часа , а бълват производство, което може да се изработи за 12 часа?

13

SHEFA

преди 3 години

ДО ДНЕС БГ-НАПИШЕТЕ КОЛКО ПАРИ ВЗИМА 1-ИН ДЕПУТАТЗА ГОДИНА-С НАДБАВКИ БОНУСИ И Т.Н.Т-АКО НЕ ВИ Е СТРАХ ДЕ

12

SHEFA

преди 3 години

НАРУШАВА СЕ-ТОВА 650 ЛВ ЗАПЛАТА ЛИ Е?А И ТИ УДЪРЖАТ 150 ОТ ТЯХ-КАДЕ ГО ИМА ТОВА -НАЛИ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ??????-А НЕ СТИГА ТОВА ЧЕ ТРУДЪТ Е НИСКО ПЛАТЕН ТЕ УВЕЛИЧАВАТ НА 300 РАБОТНИ ЧАСА ГОДИШНО.-НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ БЕ??????????????????????????????????????????????????????????????????????

11

Анонимен

преди 3 години

Оказа се, че само в България има истинска демокрация, всички около нас живеят в диктатура.

10

четете добре

преди 3 години

Няма промяна в заплащането. Има само промяна в часовете. Стават 300 часа. Демек - ще бачкате двойно повече, роби, но пари няма.Не ми се мисли за шивачките... тези жени ще работят 24/7 за същите пари....А бе в концлагер ли живеем???????

9

Пиза

преди 3 години

До днеска уважавах доктор Адемов,но след това изказване....съм разочарован,че и той е на страната на Робовладелците.Защо бе Докторе?

8

Анонимен

преди 3 години

Депутатите ще работят ли по 15 ч. на ден с тези големи заплати, ще спрат ли да ваканцуват по 1 месец за Коледа, за Великден август. Кога ще направят мандатност на депутатите /това не е професия/а не да дремат над 30 г. в Парламента.

7

Ами

преди 3 години

Държавата на робите-всичко закони писани срещу гражданите

6

Анонимен

преди 3 години

А колко работодатели плащат извънреден труд? Защото аз познавам един човек и събота и неделя работи и 1 ч. няма извънреден труд. За строителството става на въпрос, за любимите магистрали и пътища на ББ.

5

Анонимен

преди 3 години

Е щом тоя шишкав турчин така казва,Вселената и Господ Бог ще замълчат.Та кои сме ние?Важното е ,че Хасан Адемов казва че да работиш по 15 часа дневно е нормално.Като го гледам какъв е тоя ако изкара 3 дни да работи по 7 часа на ден ще умре или ще си вземе 2 години болнични.

4

Анонимен

преди 3 години

То пък щото сега не се работи извънредно навсякъде. Само се крият графици и часовете извънреден труд се плащат или в пликче или ако е по банков път се води бонус. И е прецакан работникът,защото не го осигуряват на всички изработени часове ,а му дават само чистата надница . Плюс това много хора искат да работят извънредно за допълнителни пари.

3

Анонимен

преди 3 години

Работодателите не плащат работата по закон. Да видят процентно за годината колко е плащано за почивни дни и празнични дни. Единствено държавните ведомства го правят. Прецакват яко работниците, но нали и депутатите са работодатели под прикритие.

2

Анонимен

преди 3 години

да нарушават правата им ...стават атлантически бели роби...

1

Анонимен

преди 3 години

ooo, doktor Adem na 97 godini izglejda kato na 51 ;)